291

Анонимен

преди 2 години

ДНЕС, ДАЙТЕ МАТРЯЛ ЗА РЕПТИЛ РАДЕВ, ПОСЕЩАЕМОСТТА И КОМЕНТАРИТЕ ГАРАНЦИЯ ЩЕ СКОЧАТ ДО НЕБЕСАТА! ЩЕ ПАДНЕ ГОЛЕМО ПСУВАНЕ...

290

Анонимен

преди 2 години

Тиква.

289

гост

преди 2 години

Всичко живо дето го е страх да не го таковат финансово по Магнитски се е юрнало да се прави на гурута и да спасява държавата, дето е на това дередже заради техните действията от много време насам. Смешници.

288

Анонимен

преди 2 години

Зелен чорап -> зелен сертификат.

287

Анонимен

преди 2 години

Боцане,власт веки само през крив макарон ще видиш,тъй че не се напъвай излишно ами си гледай старините и си харчи заработеното!

286

Анонимен

преди 2 години

токсичен

285

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

протестърите са станали пълни лузъри, вече веждат, че нищо, ама нищо от обещаното им от партиите НЯМА ДА ПОЛУЧАТ и сега в пристъп на гняв хейтват, хейтват, но вече и чичо Васко и прокопиев НЯМА ДА ДАВАТ, протестърите са си аутсайдери и остават да взимат пенсията на баба си, та поне една бира да си разделят

284

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 333Доста пари смукна тогава Бокич с тези КПП -та....А после вече беше истинската лапачка. Но бил обсъждал с народа, говорил им бил, прочетох някъде....БОЙКО НЕ ГОВОРИ С НИКОГО...ТОВА Е МОНОЛОГ и другарите му от партията изпълняват..

283

Уроспия

преди 2 години

Ще си спомните за Баце, когато хептен оголеете, обосеете, измръзнете и останете без работа в следствие некадърността на чорапи, чорапогащници и други ибр.икчии. Впрочем, путкрепете президентина, за да получите един голем, чепат и як джуч изотзад, за да бъдете щастливи.

282

Анонимен

преди 2 години

Къде са Кунчев и Бай Шuле - Кантарджиев? Ипокриха се откакто предложиха зеления сертификат!

281

Анонимен

преди 2 години

Много нагласени протести много чудо...Бойко срещу теб имаше само един, но качествен...Така падна отвисоко, че за да не забравиш, ще ТИ ПРИПОМНИМ НА 14.11.

280

Анонимен

преди 2 години

А твоето беше 12 г грабежи и хаос! И пак ламтиш за власт?! Пътник си от големите кражби! До власт няма да те допуснем повече наглеци и крадецо!

279

Анонимен

преди 2 години

Моля се на Господ когато остарея и изкуфея да не изглеждам толкова комично....Защото когато човек загуби разсъдъка си и мисли, че срещу него стоят също хора, без мозък Е МНОГО ТЪЖНО.....................................

278

вижте истината

преди 2 години

ПЪРВИ АВГУСТАкад. Петрунов: Нова вълна от Ковид-19 идва през есента, ще засегне предимно младитеСКОРО Е ПЪРВИ НОЕМВРИ, КЪДЕ СПА КАЦАТА, КОЙ ГО НАТИСНА ОТ ЕС ИЛИ ОТ БИГ ФАРМА, МИСИРКИТЕ ДА ГО ПИТАТ !

277

Анонимен

преди 2 години

За кой ли път ще разбереш на 14.11. голата истина, че няма шанс да се върнеш....Следващият път предлагам да изкараш ромите на протест, че са по-гласовити и ефектни....

276

Анонимен

преди 2 години

Бате да пуска напред новите лица и да спре да се прави на интересен, че много омръзна вече. Същият бай Тошо... Меркел си тръгна и той да си ходи вече. Дани Митов да пусне напред. Това, че тия се излагат всеки ден не го прави отново велик!

275

Анонимен

преди 2 години

ДОВИЖДАНЕ !!!!!

274

Анонимен

преди 2 години

Бoкuч, ти май забрави за твоите КПП-та с нулева ефективност, а?

273

Софиянка

преди 2 години

Ох тоя като отвори устата си и избълва купища небивалици. Той затвори държавата. Каквото и да е казал сегашния министър, то сега търси начин нищо да не се спира от работа. В Европа без сертификат едно кафе вътре не можеш да изпиеш. А тук на някой им е добре да се описва на простотиите. нтиваксери и тех подобни и накрая Бойко умника. Само чака за какво да бълва отрова. Ако измрат българите , кого се кани да управлява.

272

Анонимен

преди 2 години

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ СКОРО МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО СЪОБЩИ, ЧЕ ГЕРБ СА КРАЛИ И ОТ ДЕЦАТА НИ ЗА ЛАГЕРИ - ФАНТОМ...КАКВО СЕ СЛУЧИ НА ПРОТЕСТА, НАПАДНАХА ГО...НЯКОЙ МИСЛИ ЛИ, ЧЕ Е СЛУЧАЙНО? ТОВА СА БОЙКОВИТЕ МУТРЕНСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ...ТОЙ В МОМЕНТА ПРАВИ МЕТЕЖИ...НАДЯВАМ СЕ СКОРО ДА ПРИКЛЮЧИ ОКОНЧАТЕЛНО НЕГОВАТА НАГЛОСТ, след 14.11.