371

Анонимен

преди 2 години

Борисов позна. Още през пролетта каза, че Радев няма да се справи.

370

404

преди 2 години

За много голяма част от кризата и вие имате вина гусин Борисов!!! Че сте 3то разрядна мутра и се правите на артист е ясно на почти всички в милата ни родина

369

Христо Христов

преди 2 години

Борисов може да дава много оценки за пред про'стия си матрял, но за нормалните хора мнението на един страхливец е без значение.

368

Анонимен

преди 2 години

408- МНОГО СИ ПРАВ ДРУГ- ДРУГО СИ Е ДА ТЕ УПРАВЛЯВАТ УХИЛЕНИ ИЗМАМНИЦИ- ТЕ СЧУПИХА БЪЛГАРИЯ, НО НЯМА ББ, НЯМА ГЕРБ, СЕГА ИМА НОВО СТАТУКВО И ТРЯБВА ДА ИЗБИРАМЕ- АЗ ИЗБИРАМ БУЙНИЯТ И НЕАДЕКВАТЕН СМЯХ НА КАЛИНА, НА ОКОКОРЕНИЯТ ИЗМАМНИК, НА СПЕЦОВ- АМА ТОЙ ЧОВЕКА ГО ПОТЪРСИЛ ДА МУ КУПИ ФИРМАТА, НИЩО ЧЕ ИМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТ НАД 1 500 000ЛВ КЪМ НАП И Е РЕГИСТРИРАНА НА АДРЕСА НА СРУТЕН БОРДЕЙ- НЯМА ГЕРБ- ИСКАМЕ СИ ИЗМАМНИЦИТЕ!

367

Анонимен

преди 2 години

До Смърт за ГЕРБ - Прочети коментарите и ще разбереш , че манталитета на повечето е такъв ( като на тулупа ) , той им осигуряваше кал и л..на да си се търкалят на воля и затова го гледат като "спасител" , " божество " , " бащица" и си го искат пак , защото се появиха нормални хора , които искат да минат с прахосмукачката и да измият пода , но булгаристанеца НЕ иска ред - иска си мръсотийката, бъркотията и бандитизма - затова "живеели били добре " при Бойко !!

366

??

преди 2 години

До Анонимен - Те са сравнително малко ! Тези с УМСТВЕНИТЕ проблеми - Вас какво да Ви правим , защото сте основната част от населението ( казвам го умишлено , защото сте само население , но НЕ и народ ) - Всеки е злобар , филосов , професор , тарикат , мошенник , и си мисли че може да надхитри всеки и всичко , но като му допре ....до *** започва да реве ?!

365

Смърт за ГЕРБ

преди 2 години

Много трудно е подмяната на Тиквун. С откраднатите милиарди сега организира протести нашия! Стискайте зъби хора, по- малко от месец и може никога повече да чуем за тази личност! На този поведенческия му модел винаги по е прилягал на шофьор на камион, не на премиер на страната!

364

Анонимен

преди 2 години

Пак Борисов е прав! Това е истината! Хаоса може и да е преднамерен! Що народ измря заради *** от сорта на Кацаров! Ни лекари,ни политици!

363

Анонимен

преди 2 години

Г-да от Днес, вие застъпници на Б.Борисов ли сте? Всеки ден ни уведомявате за неговите изказвания. Започвате вече да досаждате, но продължавайте. Сега вече наливате вода с вашата упоритост във воденицата на Радев.

362

Хаос

преди 2 години

Ти бате Бойко създаде хаоса пък и си нагъл.

361

Sulero Sherp

преди 2 години

Как не те срам погледни се на кво си станал неможе да върнеш времето тебе те врътнаха най близките горанов и барбароса и ти се САМОЗАБРАВИ искаше да чуваш това което ти изнасяше а тея около газа ти го набиха у средата вече няма да си това и бъди по хаймана за да може да запазиш честа !

360

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Трябва да знаете, че има достатъчно средства от излишъка, от плана за възстановяване, от окрадените всеки български гражданин да получи, но в България няма политик които да го направи така,че да има безвъзмездни средства, но за политиците и олигарсите винаги ще има докато са на власт, като влязат в затвора и им се отнеме краденото, всеки български гражданн ще почне да живее като Борисов и тнт

359

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Когато Борисов беше на власт, цели градове бяха затворени и не можеше да се влезе в тях, толкова по-темата, а за изборите народа няма да гласува за никой , не и докато не се създаде партията на безпартийните и всеки българин не си получи шкафа, безусловния базов доход, европейска мрз, европеска пенсия, намалена работна седмица и тнт, само побъркват народа с тия платени сертификати, накрая всички политици ще влязат в затвораи ще връщат откраднатото

358

Анонимен

преди 2 години

Има хора с алергии, с костни заболявания, защо да се ваксинират?

357

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха какви елементарни манипулации на пеевските ***...в България няма нищо задължително,нямаме работеща съдебна благодарение на енич.р. гешев!въпрос на огговорност към хората които те обичат...към семейството ти,приятелите ти...зеленият е...не ви кара да се ваксинирате...не ви отнема свободи...манипулации на гроб и алчни за власт сателитити на путин...ама сега и русия го отнася...да ви видим...коцето да пише на путин,...няма вирус...давай още пари...да платя на един *** да ...

356

Анонимен

преди 2 години

Според вас дали ще направят зеленият сертификат за учителите задължителен?

355

ББ

преди 2 години

национален предател...си...ти...нанесе толкова вреди на България...колкото...османската на господаря ти ердоган...презираме те...децата ни ще съдят децата ти и внуците ти...парите не са ценност...елементарен...САЩ се върнаха приятели!Бог да пази САЩ!

354

Христо Христов

преди 2 години

Оценките на един страхливец и лъжец нямат никакво значение.

353

С леки може всеки

преди 2 години

А защо върна мандата и не направи "СТАБИЛНО " правителство бе БЪЗЛЬО , или се ежиш само когато имаш мнозинство , защото си правиш каквото на теб ти е кеф !! С мнозинство може всеки , ИЗКУСТВОТО на политикта е да прави компромиси с останалите и да намираш решения - Голяма уста си само когато вървиш срещу другите на ИНАТ , бдез значение дали е добро за страната или не !! Нямаш вече подкрепа от "началниците " и си само един лаяч , без значение какво говориш !!! За 12г. се разбра че нищо не струваш!

352

Анонимен

преди 2 години

До някъде съм съгласен ! НО! Ще гласувам за него и други партии защото според мен осем години в изълнителната власт на който и да е е прекалено много и не обичам безгрешните