104

Анонимен

преди 2 месеца

Кончаловски и Висотская Интерпол да ги разскедва за търговия с трупове.

103

Анонимен

преди 2 месеца

До nikonik Как реши, че статията означава, че някой е загрижен за руснаците?

102

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 99 "доходите на населението в Русия се увеличават." Ето как се "увеличават доходите на населението в Русия. "Ксения Андреевна пък се надява, че нарастващите цени на храната ще са наистина само част от въображението й. Но това е реалността. "Цените са ужасяващи", казва тя. "Стандартът на живот спада. Трябва да намирам по-прости и некачествени храни."

101

Крематориум

преди 2 месеца

До Анонимен 89 ---- Явно не знаете, че икономиката на чудовищната дэржава Мама Русь е у кереча. Виж GDP на Русия и това САМО на Великобритания и търси разликите. Lol

100

Анонимен

преди 2 месеца

Честит азерски газ, Европа! :)

99

Анонимен

преди 2 месеца

Тя ще им извърти една с-ка като на Кончаловски и всички ще заговорят на английски без ужасен руски акцент. След това в Кралството дефицитът на шофьори и метачи на улици ще изчезне. :))))

98

nikonik

преди 2 месеца

CNN са загрижени за руснаците????Ясна ми е цялата статия

97

Анонимен

преди 2 месеца

Икономиката на Германия деградира, ЕС обеднява, доходите на населението в Русия и Китай се увеличават.

96

Анонимен

преди 2 месеца

Да се оплачат на Юлия Висотская. :))))

95

ТестКит

преди 2 месеца

Имало едно време, необятно земи на север, управлявани от краля на дуджетата. Там започнали тъмно и страшни времена на репреси от самото му сядане на трона, то само гледало и се борело с мечки, ходило на риба и яздело понита из тундрата. После дошла зараза, докарана там от неговите братя на изток. Хората умирали, а джуджето строило замък на брега на Черно море. Следва продължение.....

94

Анонимен

преди 2 месеца

Някой да е изненадан, че руснаците са зле? Аз - не.

93

Q

преди 2 месеца

Ваксините отдавна не са ефективни спрямо сегашния щам. Затова вируса коси наред и ваксинираните. Вируса е най-адаптиращото се и еволюиращо биологично нещо, щото то дори не е и живот. Не може ваксина дето е правена преди година и половина-две да работи ефикасно сега. Така, че очаквайте безкрайна и епична многотрилионна война с него. Ежесеознни ъпдейти, пачове, фиксове до безкрай - платени от вашия джоб. Ако оцелеете. Печалбите и политическите изгоди са твърде големи за да го елиминират току-така.

92

загрижените за Русия

преди 2 месеца

Енергиен колапс на ЕС. Икономиката се срива, инфлацията расте.

91

Анонимен

преди 2 месеца

Русия става все по-силна и по-богата, с всеки изминал ден руснаците живеят все по-добре, докато ЕС и САЩ се разпадат, а населението им с всеки ден обеднява.

90

Анонимен

преди 2 месеца

Лукашенко реагира на многобройните предложения за здравни сертификати "Защо искате да издевателствате над хората! Аз съм за ваксините, и лично настоявах пред Путин да се доставят навреме необходимия брой ваксни. Не можен да забраним на никой да се ваксинира ако желае, но не трябва и да насилваме хората да се ваксинират".

89

Анонимен

преди 2 месеца

БСП, ДБ, Мутрите, Киро лъжата да си заминават за Русия. Лъжливи и крадливи комунисти не ни трябват.

88

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 85 ===== Явно руският народ е най-великият, путкрепяйки феодалът Путин. Ях смях.

87

Анонимен

преди 2 месеца

Путин одобри предложението на Голикова дните от 30ти октомври до 7 ноември да се обявят за неработни и да се ограничи максимално движението на хора за да се пресече вълната на грипа. Русия е богата и може да си го позволи.

86

Анонимен

преди 2 месеца

До РУССКИЙ ОККУПАНТ - преди да плямпаш щуротии, като Гласът на Масква, виж Крематориум какви данни е публикувал от Световната Здравна организация. Ако не можеш да четеш по английски, да ти ги сведа: от 1980 година до сега около 75.500 000 са инфектирани, от които 32.700 000 са дали фира. През 2019 са пукясали 690 000 от СПИН (HIV)

85

Анонимен

преди 2 месеца

Русия, 140 милиона - 30 хиляди новозаразени дневно, само 30% ваксинирани. Англия - 80 милиона - 50 хиляди новозаразени дневно при ваксинирани почти 100 от населението над 12 години. Очаква се да стигнат 100 на ден ако спешно не на започнат удрянето на трета бустерна доза.