144

Протестиращ

преди 2 месеца

Да им пратим Мангъра да ги успокои братушките а ?

143

Анонимен

преди 2 месеца

НАРОД, КОЙТО ПИЕ ГЕЛ ЗА ВАНА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАТРИТ.

142

анонимен

преди 2 месеца

Много страшно било в Русия с 1028 починали за един ден, да ама това прави по 6.8 човека на един мил. население а в България където сме по добре смъртността е 17 на един милион вчера...........

141

Анонимен

преди 2 месеца

До 143 тоя път едва ли ама март ще го направят

140

Анонимен

преди 2 месеца

Според вас дали ще направят зеленият сертификат за учителите задължителен?

139

Анонимен

преди 2 месеца

Половин кило водка на всяка доза и бай руснак моментално ще стане като нашите антиваксъри - ще си счупи краката да бяга до опашката на пункта.

138

оптимисти

преди 2 месеца

Въпреки рекордните смъртни случаи: Руснаците не спират да се забавляватГоляма част от тях не вярват в опасността от COVID-19Прочети още на: https://dnes.bg/rusia/2021/10/19/vypreki-rekordnite-smyrtni-sluchai-rusnacite-ne-spirat-da-se-zabavliavat.507434,2

137

Anonimna

преди 2 месеца

Др Менгеле вероятно ръководи кампанията за ваксинации...

136

Анонимен

преди 2 месеца

До Londoner.....Интересно, самите британци се жалят, а не се хвалят. Хвали ги нашето патриотче, щастливо от това да мете тамошните улици. Нищо не казва за покупателната способност наа паунда сега и приди 10 години! А Джейми учи британците да готвят икономично - Save Money with Jamie!......Why?

135

Калкан

преди 2 месеца

То никой не го е грижа за Русия, даже и самите руснаци. От 1983 етническите руснаци намаляват, а "руснаците" от централна Азия и Сибир се увеличават. И те като нас, след 100 години ще бъдат етническо малцинство в собствената си държава.

134

Анонимен

преди 2 месеца

Европейсците да не се грижат за Русия, ами да мислят как по-добре да молят на Русия, какви поклони да правят за да умилостивят Газпром за допълнителни количества газ, защото зимата ще посинеят от зелени сделки и зелени енергии.

133

Смях

преди 2 месеца

Умиращият евро-reйски съюз се загрижил за Русия! Русия която окупира Крим и отпука звучен шамар и на Брюксел и на Вашингтон!

132

циник

преди 2 месеца

До Крематориум... и нас ни боли ..., какво става в САЩ и ЕС ... не всъщнст се радваме, че 2 000 000 българи, като тебе мият чинии в Гелмания, берат ягоди във Великобритания, сменят памперси в Италия ... и се ... по магистралите и бардаците на Европа ... честити Ви сбъднати ЕвроАмерикански мечти ... и не си идвайте в България ... не ни липсвате ..., а и улицата на проститутките в Рим случайно или не се казва "България" ...

131

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен --- Я стига и ти си лъгал. Данните са за починали НЕ от студ, а от ГРИПни заболявания. Да ти имам преводните възможности. Гуугл транслейт го превежда така и ти си клъвнал яко, като шаран.

130

Анонимен

преди 2 месеца

Първият дипломат на ЕС Йосеп Борел заяви, че Русия и ЕС трябва да говорят на един глас. В отговор на европейския си колега външният министър на Руската федерация Сергей Лавров обясни, че Русия не разговаря и не възнамерява да разговаря с ЕС, а ще разговаря само с отделните държави на съюза, и то само при условие, че проявят необходимия респект към Русия и спазват интересите и.

129

Анонимен

преди 2 месеца

watch?v=554sSVKvuL0 - В Германия вече взимат мерки, във федералната република Нордрайн-Вествалия разпространиха видео в ютюб как да постъпват хората "Was geht, wenn keine Heizung mehr geht" - "как да се справим когато вече няма никакво отопление" - видео ютюб и фейсбук : "Katastrophenschutztag"

128

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 125 Руските пропагандатори ставате все по-некадърни. :))))

127

Анонимен

преди 2 месеца

Фолксваген уволни 30 хиляди работници.

126

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 120 ==== Абцолютна лъжа и опит да се изкриви истината. В Свещената Библия е казано: НЕ ЛЪЖИ !

125

Анонимен

преди 2 месеца

Продажбите на Мерцедес се сринаха с 30.5% за последното тримесечие.