73

Хм

преди 2 години

Аз не се учудвам, че работещите в магазини и кръчми отказват да се ваксинират. Все пак те имат ограничени умствени способности. Ако бяха умни, щяха да работят като програмисти.

72

Анонимен

преди 2 години

До антиваксъри под ножа: Сменяй дилъра.

71

антиваксъри под ножа

преди 2 години

щом отказват тогава ще бъдат ваксинирани и чипирани насила, с чипа ще ги следят през gps постоянно а нано микрофон ще записва всичко което кажат!

70

Ай Сиктир

преди 2 години

До ме: пич, аз не съм ти се бъркал когато си решил да се ваксинираш. Хайде сега имай уважението и ти да не ми се бъркаш, когато аз вземам своето решение да не се ваксинирам, а?

69

Крум

преди 2 години

Много съм доволен,сега поне няма да се мотат неваксинирани сселяндури по моловете,кефф

68

Анонимен

преди 2 години

Раааадеееев! Видя ли какво пося? Айде дигай юмрук и се подхилвай злорадо когато "Възраждане", "Атака" и "Боец" и тем подобни шамарят де що срещнат! Къде ти е усмивката? Май и теб те подкарха? По-безотговорен индивид май не съм срещал? На всичко е готов, само и само да се докопа до властта! Та толко за "големия държавник". Всички имат не трески, а греди за рендосване. Но този......

67

Дзивко

преди 2 години

Абе не е да нямаше гратисен период, ама ние се правехме на ударени и си мислехме, че до нас няма да дойде, Италия, Франция, Германия от лятото са така.., тук каква логика извадихме не знам. Тук от известно време се навъдиха много спецове по конституцията и граждански свободи ама не е лошо и на практика да знаят какво става в съда, тва да осъдят фармацевтична компания или държавата за това, ще им отнеме години и много пари, и е малко вероятно да успеят.

66

Любо питен

преди 2 години

Докъде я докарахме с изчегъртването?

65

Ме

преди 2 години

Овцете са тези, който отказват да се погрижат за своята безопастност. Те, овцете седят и се надяват, че ще им се размине. И на повечето ще им се размине, ама не на всички. Едно 10% ще гушнат букета, понеже са овце. Понеже слушат тоя оня и ги е страх, страх ги е да направят нещо и седят вцепенени. Това е. Не се ваксинирайте - тъкмо ще останат по-мако овце в България. Тя, няма нужда от вас.

64

Христо

преди 2 години

Ама моля ви се. Продавачи, бармани и сервитьори бол. Хиляди чакат навън да им заемат работните места. Като не искат ваксина, да освобождават работното място за някой по-способен.

63

Анонимeн

преди 2 години

Стадото с овцете блее по всички форуми, но чобанина вече го подкара към ваксинационните пунктове. Някоя и дтруга заблудена овца ще по блее още малко, може да развее някое знаме, ама накрая пак ще влезе в кошарата. Затова и лекарите го наричат стаден имунитет.

62

Министър на репресии

преди 2 години

До дядо Йоцо гледа,Точно така. Толкова сме ги уплашили, че са готови лятото да се радват на свобода, а зимата да бъдат затваряне и плашени в продължение на десетилетия. На практика сме дресирали такива като 66, така както се дресира куче. От тук нататък са готови да приемат всичко. Първо ще предложим паспортите, след това спиране на автомобилите, стоп на пътуването, след вечерния час ще има дневен час, само по час излизане навън и те ще го приемат. Такива хора ни трябват на нас депутатите !

61

Чипиран, демонизиран

преди 2 години

Аз пък няма да влизам в магазини, в които персонала не е ваксиниран.

60

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Стой си в къщи,като не искаш да се ваксинираш !...лошо мое изказване но,не разнасяй заразата,....живота ми е мил,....явно и на теб!

59

Собственик

преди 2 години

Добре де доколкото разбирам който овреме е интруктирал служителите да се ваксинират сега ще бачка и печели от това че остсналите са се офлянквали. И не е истина че нямало да има хора в моловете - я виж кви опашки са по вакс пунктове и тн , пък и бая народ си искара сертификати - ден година храни ще е

58

Кънчо

преди 2 години

До ПеткоЩо, нали си ваксиниран и си безсмъртен вече ?!? Мн са интересни ваксинираните, хем са ваксинирани и уж са защитени, хем се страхуват от неваксинирани...

57

Касандра

преди 2 години

Програмист, внимавай повече в час. Не виждаш ли, че тези ваксини се ползват за причина да се ограничава и контролира достъпът до всичко? Че идват в пакет с електронни сертификати? Какво пречи причината да се смени с друга (примерно спасяване на планетата), след като прецедентът се създаде? Нищо.

56

Касандра

преди 2 години

Правилната реакция срещу този турбо-фашизъм е масово гражданско неподчинение в стил Солидарност от '80-те. Не на отровата. Не на мракобесието, затворило музеите, театрите и училищата. Не на страха. Не на контрола.Хора ли сме или ***? Защото с нас се държат като с ***.

55

Сервитьор

преди 2 години

До Петко- Аз пък нямам файда от селски бек с 5 лв у джоба

54

Петко

преди 2 години

Аз не искам да ме обслужва неваксинирана продавачка, сервитьор, шофьор, барман или не дай си боже, готвач.