93

Анонимен

преди 2 години

Роден сън свободен и не ми трябва сертификат, за да си купувам хляб! Продажници! С всяка стъпка към бленуваната сигурност, губиш от личната свобода! Абсолютна сигурност няма, но робство има!

92

Анонимен

преди 2 години

Днес ходих на Лидъл ,всички касиери на касите бяха без маски ,тия други вериги не спазват мерките алууу РЗИ спители

91

Анонимен

преди 2 години

Половин година имаха да се ваксинират сега били изненадани от заповедта.

90

Търпелив

преди 2 години

До До льольоЗа да си баровец ти трябва кафе машина от 600 000 лева или евро

89

kilop

преди 2 години

До Министър на репресииможеш понеже си в европейският съюз да отидеш назапад и да правиш бизнеса си ,опс ама там изискванията им са още по задължаващи,така че за всички многознаещи БГ бизнесмени дето само реват ами погледнете малко по далеч от пред носовете си.И каква информационна кампания искате от държавата да ви прави западно европейските развити общества ви го показват всекидневно как става и как мерките отпадат - с една ваксинация.

88

Анонимен

преди 2 години

Продавачът в магазин е от стратегическо значение за света.Затова се притеснява от чипа на Гейтс и графена хвърлян от самолетите на Сорос.Заедно с таксиметровите шофьори те са компетентни по всичко и знаят важни тайни за Вселената.Как да се чипират?Всички ще разберат какви чипровски гъдулки са!

87

СС

преди 2 години

Продавачите в магазините работят без ваксини 3 години ,какъв е проблема сега ???

86

Анонимен

преди 2 години

Напълно вече съм изгубил вяра в сънародниците си... В момента съм в Дания. Близо 90% ваксинирани, всичко е отворено, няма маски, няма натоварване на болниците, всичко е както едно време...

85

1-н

преди 2 години

Отваряй всичко за ваксинирани. Тарикатите да се оправят сами, ваксини вече има. Ако иска не дома ами и на луната да си седят, никво запази го...да се пази сам

84

Някой си

преди 2 години

Много ясно, че ще откажат. Никой не носи отговорност за страничните реакции, самите ние трябва да си носим кръста за решението си. Никой работодател няма право да упражнява репресия, заплахи и подобни, за, да накара служителите си да се ваксинират.

83

Поп Грую

преди 2 години

Да ***, к'во ме занимавате???

82

Доверие

преди 2 години

вече няма към нито една държавна институция...Много хора се постараха в тази насока...А кампаниите за пропаганда на препаратите, колкото и да са широки няма да сработят...Всички виждат какво се случва в другите държави при висок процент обработени със смесите, въобще не се подобрява живота там..

81

Анонимен

преди 2 години

Не виждам никакъв смисъл да членуваме в ЕС. Ние сме на такова място, че можехме да развиваме чудесно държавата си и без да си продаваме родината, но политиците ни са продажници. Сега единствено ограничения и принудително налагане на заповеди ни чака и за, какво питам аз? Нито ще пътувате, както преди, нито ще работите, както преди - НИЩО няма да е, както преди, но за сметка на това ще ни принуждават и ограничават, защото сме членове и ще ядем големия член.

80

Анонимен

преди 2 години

Ще фалират хората, защото няма как да достигнем големи нива на ваксинация чрез принуда, българина не обича да го принуждават и няма, кой да им влиза в търговските обекти. За повечето хора над 35г не е проблем да не посещават често заведения, театри и т.н и ще си изкарат зимата вкъщи със семейството, а поеже никъде няма да ходят, няма и много да си купуват разни неща. За какво са ти обувки и дрехи, като няма къде да ходиш.

79

Анонимен

преди 2 години

Забрана за неваксинирани да ходят по молове, театри, ресторанти и т.н. щеше да е нормален lockdown. Това че създава проблем и за работещите хора, на практика навсякъде вече еее... Пародия

78

До льольо

преди 2 години

Те към казал, че са слабоумни, а че имат ограничени умствени способности. Изглежда не правиш разлика между двете понятия. Кафе не пия навън, защото имам кафемашина за 6 хиляди лева, а кафето, което купувам, струва 90 лева килограма.

77

Анонимен

преди 2 години

Най-смешното е, че това доказва, че протестите в България са изцяло изкуствено организирани с цел нечий интерес. В момента всички се канят да протестират, а няма кой да ги организира, защото професионалните протестаджии и платени провокатори са наети от същите, които сложиха Кацаров и временното правителство на власт. Уникално лоша реклама за "народа" е тая ситуация. Смешнооооо!

76

Анонимен

преди 2 години

И да се ваксинират кво, пак ще работят само с 20% от клиентите и след месец ще им се наложи да обявят фалит. Напразно ще се наболи и пак на улицата...

75

Льольо

преди 2 години

До хм: а ти откъде си сигурен, че некой от тия слабоумни не ти плюва в пастата или в кафето, преди да ти го сервира?

74

ссс

преди 2 години

Айде на ваксините - онези къде им удължиха срока на годност, че да не ги бракуваме !