319

Иван

преди 2 години

Коя армия по-точно? Тая дето я няма ли, смях. Който иска да се ваксинира - да се ваксинира, който не иска , не иска, точка. Ние сме първи по починали сигурно и от най-елементарните зарази, пък какво остава за тази...

318

Тялото

преди 2 години

Затваряте всичко, включително хранителни магазини, аптеки, бензиностанции, пътища.Излиза армията, правят се 3000 ваксинационни пункта в страната.За 5 дни е ваксинирано цялото население. И се връщаме към нормален живот до 10 дни.Всичко друго е безмислен и вреден популизъм. Накрая хем сме 1ви по починали в целия **бан свят, хем ще си фалираме държавата паралелно.

317

Иван

преди 2 години

Ако бяхме народ, а не ***, просто всички щяхме да откажем да работим една седмица и да ги видим тия смешници отгоре какво ще направят като няма БВП. Много бързо ще сменят плочата. А че никой не спазва мерки е от ясно по-ясно, но за съжаление на хората им писна вече.

316

Смях

преди 2 години

Най-забавни са ми онези, които си извадиха фалшиви сертификати, пък сега не могат да отидат да се ваксинират истински, защото това вече им се брои за 3-та доза :) По-добре да се смеем, че иначе трябва да плачем.

315

Анонимен

преди 2 години

министъра да издава заповедта че радев се справи с ковид и да продължаваме напред

314

Доктор Ох....

преди 2 години

Жълта книжка за лудница. Това трябва да получат всички от сл. п-ство начело с Янев и през. Радев.

313

Анонимен

преди 2 години

Положението няма да се подобри, щото зеления сертификат стана зелен бележка, а до края на деня може да има заповед, че ковид няма, само децата ще останат да цъкат компютър по цял ден

312

Анонимен

преди 2 години

Момента , зелен сертификат или зелена бележка?

311

jo1010

преди 2 години

Зеления сертификат няма да проработи никога, камо ли след 10 дни. Абсолютно ненужни и неефективни мерки ! Никой не може и не трябва да казва как да управляваш здравето си ! Незаконно е да принуждаваш хората да се вваксинират чрез ограничаване на правата им на достъп. 75% са неваксинирани, това е дискриминация на по-голямата част от населението на България ! Това е диктатура ! Това не трябва да се случва през 21 век ! Не съм против ваксините. Просто всеки трябва да може сам да избира !

310

1917-К19-2021г.

преди 2 години

Нема да се плашите. Идва 7 ноември-светъл празник на другарите от Русия и България. Всички на манифестация. Задължително. Без маски, много цветя и поклон за Ленин, Сталин,Путин и Радев. 100 и повече години са това в неспирен възход на работници, селяни, интелигенцция.Вечна слава!

309

2030 г

преди 2 години

пфайзер дето са съдени за милиарди долари за ваксини в африка , и че японците откриха графенов оксид във ваксините , а какво е графен електропроводим метал , а какво е рнк , образува синтетично днк продължение , то може да се активира транспортира посредством графена

308

Анонимен

преди 2 години

Не само няма да проработи, ще стане по-зле понеже всички болни ще се съберат заедно с вас в хранителните магазини където хиперспредъри с неправилно поставени маски ще осигурят на вируса невиждано размножаване. Тази събота ще падне голяма заразяване.

307

SHEFA

преди 2 години

ВЪВЕЛИ ГО СЕГА ЩОТО НЕ ИСКАЛИ ДА ПЛАШАТ ХОРАТА -ХАХАААААААААА-НЕ НЕ НЕ Е НИСТИНА ТОВА.

306

Русофил

преди 2 години

Ваксинирах са с 3 бутилки водка,виросо пада умрел на три метра от мен!Искам тъмно зелен цертификат !В Коми кат бях да сечем тайгата при минус 50 градуса кьорав вирус не се показа.......

305

Анонимен

преди 2 години

Ето го доказателството, че изборите са напълно безсмислени и няма значение кой ще е на власт - да налагат фашстки мерки 3 седмици преди изборите!?

304

Анонимен

преди 2 години

В тази държава ние българите ли сме суверенът или шайка бандити в парламента? Самозабравили са се вече.

303

СС

преди 2 години

Какъв сертификат ,когато народа умира от мизерия и студ !!!

302

Анонимен

преди 2 години

Бе направето го безсрочен направо. Който е дал да го бодат - доживот се смята за "наш човек". Който е отказал, си остава враг на народа.

301

Ха-ха

преди 2 години

Няма как да заработи. Твърде закъсняха със сертификата. Локдауна посред зима е сигурен

300

Член на БСП

преди 2 години

Дърт шумкарин!Чакаме другарката Нинова да се набоде и целата партия балабар с другаря Бурисув си вадим зельони сертификати щот кат затворят мандрите от де кашкавал за шумкарите?