359

Анонимен

преди 2 години

Ако искате тая сатанинскаМедицинска тирания да спре, трябва да направите нещо много просто, ОТКАЗВАТЕ, ОТКАЗВАТЕ И ОТКАЗВАТЕ ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ ВСИЧКО ТОВА КОЕТО ТИЯ ПСИХОПАТИ ВИ КАРАТ ДА ПРАВИТЕ (локдауни, отровни ваксини, "заповеди" и всякакви "мерки", вкл. пътуване в обществен транспорт и пазаруване с парцали на лицето), защото с вашето мълчаливо съгласие вие им съдействате да прокарват зловещия си сатанински план за унищожение на човечеството!

358

Анонимен

преди 2 години

Фашисти

357

Щирлиц

преди 2 години

А хвърчащи декларации покрай пътищата ще има ли,или на място ще ни боцкате принудително,м?

356

Въпрос

преди 2 години

И как ще проработи сертификата, като дори само и ваксинирани да ходят по заведения и подобни, ваксинираните ще се заразяват едни други?? Само мал-оумници не са разбрали че целия напън е да наплашат хората и да ги набодат. Целта е 100 процента и никакви стадни имунитети не са ги интересували никога, защото збаят че стаден имунитет с тия ваксини не става. Какво ли толкова важно има в тях че и пеленачета искат да набодат? Иначе брюксел им спират ковидфондовете.

355

Извинете!

преди 2 години

На болните от ХИВ не им искат сертификат. Лекарят, който го преглежда, също няма право да знае. Има си GDPR.

354

Анонимен

преди 2 години

Освободете леглата в болниците, тези ваксини раните какво правят там? Нали ваксините предпазват от вируса?

353

Анонимен

преди 2 години

Лъжи, лъжи, лъжи... Няма да стане вашата, продажници!

352

Абе,

преди 2 години

къде са тези мнго болни?? От тестовете ли, на психично изтрмозени хора с положтелен тест, които ще умрат от страх?? Стегнете се и мислите с главите с главите си !!

351

1

преди 2 години

ТОЧНО за изборите. Както ви пиша тукот 5 месеца. Ами, честита ви ДС държава. :))))

350

Анонимен

преди 2 години

Тогава махнете зеления сертификат защото е противоконституционен

349

циник

преди 2 години

Д-рю Златанов ... боли ме ... и ми е пак през него ... ВЕРВАЙ ми ...

348

DDD

преди 2 години

Локдаун, мокдаун, само оправдания, и опити за прехвърляне на проблема от болната глава на здравата!... Къде бяхте цяло лято, медицински престъпници?... Сигурно после пак ще има гл.уп.аци да ви пляскат с ръце вечер от балконите!... Бялата мафия не заслужавате адмирации!... Само б.ой по тъ.пи.те ви кратуни! Фаш.ист.и!

347

Георги Ковачев

преди 2 години

С други думи - от 1 ноември в локдаун. Е да де, издват избори - очакваше се.

346

Анон и мен

преди 2 години

Сега стана ли ясно каква е целта - така или иначе да има локдаун. Ама да не излезе така някак изведнъж е станал "еее дадохме ви време - 10 дни - и ко да праим сея" а за 10 дни няма как да се промени картинката. Даже ще стане по-зле преди да започне да се подобрява.

345

Ха!!!!!

преди 2 години

Не разбрахте ли че най-големия страх който тресе вакс-престпниците е , народа да не създаде истински естествен имунитет. Това трябва да се спре без да се пдбират средства. Иначе крайната цел, 100% от населението да бъде набоцкано барабар с кърмачетата, ще става все по-трудно.Забравете туй че- 60% ваксинирани правили колективен имунитет. после 70%, после 80%..дори ковид няма нищо общо май. А какво толкова важно ча човечеството има във ваксата че в 100% трябва да се забие, скоро ще се разбре.

344

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен В коя болница, в тая дет *** играеха кючек ли?

343

Анонимен

преди 2 години

Затвориха стадионите и кръчмите. Това ми напомня да ходя и да купувам тоалетна хартия.

342

Анонимен

преди 2 години

локдаун е затворинически термин

341

Анонимен

преди 2 години

Ем, квот стане.

340

wseki

преди 2 години

Никога няма да разберете дали е проработил сертификат, или други мерки, защото използвате несобствени инструменти за индикация. Не съм чувал за обективен метод.който да устонови дали човек е имунизиран, дали е ваксиниран.