379

Коприва

преди 2 години

И всички да са ваксинирани, пак ще има локдаун, за да не се разбере кой от какво се пренася в отвъдното. Няма да се инжектирам!

378

Искрен

преди 2 години

Естествено, че няма да проработи. Зеленият сертификат не спира разпространението на вируса. Нидерландия при 80% ваксинирани и зелен сертификат от 2 седмици насам имат по 4000 + новозаразени на ден. Здравната им система е на ръба. Сингапур при 85% ваксинирани - същото. Тия искат с 20% боцнати и още 1-2% страхливици боцнати по принуда през последните 2-3 дни да овладеят коронката. Смешки

377

ПроСоТо

преди 2 години

а в момента над Западна Тракия тече масирано ПРЪСКАНЕ!!!..По "класическото трасе":-З-СЗ-Юг..На бърза ръка преброих осем дебели следи,но гледам още летят....А вие си дрънкайте за невидимия коковид...

376

Анонимен

преди 2 години

Зелен сертификат в България е абсурд да свърши някаква работа при 20%ваксинирани... Кацаров е много глyпав, ако вярва в това....

375

Протестиращ

преди 2 години

Май отдавна е време да се хващате с Юмручния и на...всеки знае къде !

374

Анонимен

преди 2 години

В МЗ очевадно работят или *** или марионетки....

373

Анонимен

преди 2 години

Затова ли сте пуснали клакьори по жъл тата преса и въвфорумчетата, които да крещят за локдаун? Да бе, ясно, на тях им се плаща да го крещят, но на останалите хора кой ще плати?

372

Анонимен

преди 2 години

Я, не си измисляйте. Възрастните хора ви пречат. Имам познати, те почти не излизат от дома. Заразата се разнася от тези дето пътуват в чужбина и тези, които са най-активни, с най-много контакти.

371

Анонимен

преди 2 години

КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ПРИЗНАЯТ, ЧЕ ВАКСИНИРАНИТЕ РАЗНАСЯТ ЗАРАЗАТА. ТЕ СА БОЛНИ И ХОДЯТ СРЕД ДРУГИТЕ И ГИ ЗАРАЗЯВАТ!

370

Падаря

преди 2 години

Вчера 107 починали.Лошо ,но повечето са на около 80 години с 4-5 допълнителни болести смъртоносни сами по себеси. И като добавим факта, че 85% били неваксинирани виждаме ,че имменно възрастните на около 80 години не са ваксинирани.Защо да ваксинираме 90% от населението за да пазим възраастните,които не се ваксинират -поради липса на досстъп до ваксини.Тези по домовете и прованса.Не става с турим една палатка на Витошка и който мине боцаме.Ваксинирайте всичко над 60-65г и това ви е играта .Край

369

фен(бивш)

преди 2 години

Въоръжена съпротива-ХУБАВО,НО ДРУГАРИТЕ,ПРИВАТИЗИРАХА,МАНДРИТЕ,КЕ ИЗПУКАМЕ,ОТ ГЛАД.

368

Лудко

преди 2 години

Локдаун ли??? Незабавно всички ваксинирани да бъдат изгонени от болниците и спешните отделения!!! Те нямат работа там! Те са ваксинирани и ГАРАНТИРАНО го прекарват ЛЕКО в домашни условия!!! нали така?

367

Анонимен

преди 2 години

Въоръжете се и да им покажем кой-кого!

366

ДЕМОКРАЦИЯ

преди 2 години

1. ПЛАЩАМ здр. осигуряв. НО: а) ДОКТОРЕ(G.P. и пр.) НЕ ТИ ВЯРВАМ!; б) ЗДРАВНА СИСТЕМА - НЕ ТИ ВЯРВАМ! Ползвам алтернативна медицина!2. G.P. - с фиктивни (или без) пациенти(по 3-10 год. не ВИ посещават) - марш на частна практика! Там си изработете бонусите по 1200 лв., ако ВИ ПОВЯРВАТ!3. СЪД за ВИК по села и градове с вода с уран или фекалии? Това НЕ е ли зараза и ЕПИДЕМИЯ?4. СТРОГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР за МИГРАНТИ с ВАРИАНТИ над 10 ЗАБОЛЯВАНИЯ5. НЯМА КЛАСИЧЕСКИ-ПАСТЬОР ВАКСИНИ, А САМО GMO!

365

+++

преди 2 години

Точно така затворете ни,даже и решетки сложете на прозорците.Какво ви интересува че хората нямат пари хляба да си купят продажници такива.Такива като вас сме ги виждали номенклатурчици,без грам мисъл в главите.Не ви ли е срам.Кой ще ви изкарва парите за заплатите ви безсрамници такива.Хората не знаят как ще изкарат зимата с тези цени вие се чудите как да се направите на умни.Като сте загрижени за нас направете заплатите европейски.Дали от глад и студ или от вирус все ще се мре.

364

Браво

преди 2 години

Браво на МЗ и на Стойчо! Стойчо е най-смелият министър! Стойчо не се спря пред тълпата, която ще го освирка и може и да го набие! А тълпата вие - като че ли пада от Марс, като че ли не виждаха накъде вървят нещата - не били подготвени! Още през лятото Витанов ви предупреди да не "изпуснете шарана"! Сета на тълпата някой друг й е виновен! И избира да е Стойчо! Кураж Стойчо!

363

данчо

преди 2 години

Сатанинският медицински фашизъм вече е ясен и на децата.Нека кукловодите на този геноцид са наясно.Тяхното няма да стане.Особено в България.

362

факт

преди 2 години

медикофашизъм!

361

Петърчо

преди 2 години

До 371Преди да напишете нещо мислите ли? ХИВ се предава по полов път и чрез телесни течности. Затова когато някой дарява кръв същата се тества. Ваксина няма а също така няма смисъл от локдаун. В САЩ обаче е наказуемо това да не информираш партньора си че си ХИВ позитивен (даже и да не го/я заразиш) и умишленото заразяване. Така че мерките които се прилагат зависят от болестта. Затова за ковид се прилага носене на маски спазване на дистанция и в краен случай локдаун. А за желаещите има и ваксина

360

Анонимен

преди 2 години

Трябва ВЪОРЪЖЕНА СЪПРОТИВА!!!