289

Бабите вкъщи

преди 2 години

Бабите - вкъщи, а младите - на площада, за да отвоюват свободата си! Върнахме се в 1941 г.! Само името и джендъра са сменени - от Адолф на Урсула.

288

Анонимен

преди 2 години

Месец декември 2020 година-ме изписаха от болнично заведение след сравнително леко прекаран КОВИД.На 12 май 2021 година си направих тест за антитела-бяха 1160 BAU/ml= неутрализиращи IgG антитела. Референтни стойности - повече от 33.8. Работя с ковид пациенти и съм много часове в пряк контакт-маска, ръкавици, еднократна престилка.С гащиризон е ад, когато се движиш непрекъснато! Не зная какво да мисля за ваксините, още повече, когато имам толкова антитела, и трябва да подпиша декларация за лич

287

Qanon

преди 2 години

Усещате ли как се заражда нов модерен вид световен фашизъм?

286

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Аргирова, съвсем се оплетохте в лъжите си!!!! Вече се чудите как да излезете от положението, в което сами се вкарахте! Как да се ваксинираме или как да постъпим в болница, ако сме заразени, след като всички виждаме в какво състояние е здравната ни система. В болницата буквално оставяте пациентите на късмета им да оцелеят! Затова и смъртността ни е толкова голяма! Нека не се заблуждаваме! Истинските лекари напуснаха държавата! Тук останаха треторазрядните!

285

Анонимен

преди 2 години

Защото... тряа се бодете с отрови, за да можете да идете в кауфланд да си купите хляб. Ми окей, няма да ида в кауфланд, ще ида в кварталното магазинче. И така. Ни отрова за мен, ни пари за големите вериги. И така. Ай да видим кой ша реве повече за това че съм НЕваксиниран.

284

Анонимен

преди 2 години

Тая деменция е олицетворение на цялата ни здравна система! Шизофрения и пълна безпомощнаст както да се аргументира, така и да направи нещо смислено.

283

Анонимен

преди 2 години

жив пример как е продавала лекарства, ходила по "конференции" и станала "професор". Затова здравната ни система е дупка, затова тези, които стават бягат в чужбина!

282

Кака Радка шоу

преди 2 години

До бай ПешоВярвай на когото си пожелаеш. Аз само казвам това, което съм преживял и видял. Съвсем скоро ще натрупам и нови впечатления, и ако не се смахна, ще споделя.

281

платена. !

преди 2 години

колко пари ти платиха за захвърлиш цялата ти практика като вирусолог., къде са доказателствата. Никъде!

280

бай Пешо

преди 2 години

До Кака Радка шоуСега аз на проф. Аргирова ли да вярвам или на кака Радка?

279

Кака Радка шоу

преди 2 години

През м. 11.2020 г. след влизане в Ковид-отделение като редови лекар, се разболях и прекарах инфекцията умерено тежко. През м. 04.2021 г. отново бях командирован в Ковид-отделение, където от болните ни делеше един веещ се найлон и често влизахме при тях без костюми. След няколко дни ми предстои трето влизане. Мото мнение-тези, които са го карали са защитени, тези, които не са, може би е добре да се ваксинират, Стойчо Кацаров е неадекватен, а кака Радка най-вероятно е платен пропагандатор.

278

Анонимен

преди 2 години

Ей пък не разбирате новата вирусология и имунология. Щом вирусът е изкуствен и имунитета трябва изкуствено да ти го набутат, естествен не може, тъй де.

277

полюлей

преди 2 години

>>При преболедуване имунната система изгражда всички видове антитела включително и неутрализиращите болестта.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Със една дума, естественият имунитет произвежда много вариации на антитела, включително и такива, които се справят и с нови варианти на вируса. А за тия които разчитата на ваксина ще трябва да се ваксинират непрекъснато, за всеки нов щам.

276

Аз

преди 2 години

Та значи моите антитела , дето си ми ги е произвел моя организъм не важат, а тез *** дето искате насила да ми налеете важат?!?!?Вероятно защото нямате печалба от тях нали?

275

Кака Радка шоу

преди 2 години

Няма абсолютно никаква логика, още по-малко медицинска, преболедувал човек да е по-малко защитен от ваксиниран. И кака Радка това много добре го знае, но няма да го признае. Никой не съобщава колко пациенти се намират в болница, защото вируса ги е повторил.

274

гошо

преди 2 години

"Според нея тези, които имат антитела, но не могат да докажат преболедуване, трябва да се ваксинират."А според мен "тези, които имат мозък, но не могат да го докажат, трябва да бъдат евтаназирани". Това как звучи, а?

273

сашето

преди 2 години

за Бога хора ваксинирайте се! Много е хубаво отварят се нови хоризонти, вселени. *** на момеета растат, а на жените задниците и циците получават сочни извивки. Това един нов прекрасен свят. Ваксинирате се!!!

272

Анонимен

преди 2 години

Животът ми е само един. Няма да позволя да експериментират с него. Който вярва в прераждането или задгробния живот да си експериментира колкото си иска. Вече се доказаха ваксините, че не работят.

271

Анонимен

преди 2 години

Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!

270

Анонимен

преди 2 години

Не съдействайте на фашистите и болшевиките да ви евтанизират..