309

Анонимен

преди 2 години

това пък бабе ще каже...

308

111

преди 2 години

Проваксърите какво се оплаквате пак. Както виждаме и те си умират, така че не се обаждайте много. % на смъртността е пропорционална на % ваксинирани. повече ваксинирани, повече смъртни случаи на ваксинираните. Проста математика е!

307

Анонимен

преди 2 години

До аман от антиваксъриКато си ваксиниран, не се обаждай и си живей живота. Какво те плашат антиваксърите след като си станал безсмъртен???

306

Анонимен

преди 2 години

Все повече се убеждавам, че антиваксърите (изключвам тези, които не се ваксинират заради здрваословни проблеми) са най-простата прослойка от обществото. Неинформирани, нечетящи, незаинтересувани, и с всекидневните си изказвания и оплаквания постоянно доказват колко са *** и прости.

305

D

преди 2 години

Както ви изнася, така го казвате. не е ли идеята на ваксините да се придобият антитела? Тобгава защо антителата от преболедуване да не са автентични??? А да сетих се, защото няма кинти от антитела при преболедувалите!

304

Анонимен

преди 2 години

Гледам, че антиваксърите не четат много много, а само плюят. Поне се запознайте с разликите между естествен и придобит с ваксина имунитет и тогава се отваряйте. Аман от необразовани!

303

Анонимен

преди 2 години

При естеств имунитет се образува смес от антитела: едни за справяне с шипа на вируса, за справяне с друг белтък и т.н. Няма едно единствено антитяло. Количеството от различните антитела е различно при всеки човек и при някои антителата срещу шипа на ковид може да са много, а при други не. Тест за антитела не може да каже дали има от важните функционално-блокиращи антитела. При ваксината шиповият протеин е в големи количества и заедно с другите антитела от тялото се атакуват важни за вируса части

302

Аман от антиваксъри

преди 2 години

Рационалното мислене и действие в глбален мащаб изисва масова ваксинация. Господа антиваксари престанете с вашите глупости. Аз съм ваксиниран. С това не преча на никого в обществото. Вие не сте. Така поставяте заплаха пред множество хора. Разберете ваксината е единствения начин за изкореняване на заразните болести. При това трябва да отчетем факта, че има ваксина. За много заболявания все още няма. Разума повелява винаги да правим рационален избор.

301

Петър

преди 2 години

Позитивен ПСР или антигенен тест, определя че си преболедувал и ти дава кард бланш и зелен сертификат да бушуваш навсякъде за 12 месеца, без никой да те проверява дали си изградил имунитет с наличието на антитела! Но тест за антитела с положителна стойност не е валиден! Моля обяснете ми как става това? Пълна дискриминация! СЪЩО, на ваксинираните им дават БЕЗКРАЕН зелен сертификат, без абсолютно никакъв скрининг дали са добили имунитет и наличие на антитела! Къде е логиката? Тест за всички!

300

Анонимен

преди 2 години

Пфайзер плати 2.3 млрд. долара глоба. Незаконно е рекламирала четири свои медикамента, твърдейки, че те помагат при заболявания, за които препаратите не са тествани. Пфайзер е обвинен в даване на подкупи на органи на здравеопазването, за да бъдат поощрявани да предписват на пациентите медикаменти, произведени именно от тази фирма. Пфайзер плати на Нигерия 75 млн. долара като компенсации заради антибиотика "Trovan", в резултат на което са починали 11 деца. И подписахте, че няма да ги съдите!???

299

Марси

преди 2 години

Факт е ,че никой не го интерисува ,колко от БГ население е изкарало COVID! Казват,че 20% имат поставена ваксина и....това е! Истината е ,че ваксините са платени ,срока на годност е изтичащ и трябва да се поставят на населението! Сега ни убеждават в това,че естествения имунитет не струва! Това ,което е помогнало на човека през цялата му история НЕ Е ВАЖНО! ВАЖНО Е ДА се пробутат ваксините и да се усвоят парите!

298

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Не може да се издаде сертификат за наличие на антитела, защото целта не е със здрав разум и адекватни мерки да се реши реален проблем. Искуствено създаден проблем се използва като повод за ваксинация, която е целта на кукловодите. А какво ще постигнат с ваксинацията предстои да видим. Дано не е драстична депопулация, около 10 пъти.А дано ама надали.Засега е сигурно че ваксинация не премахва проблема и не връща нормалния живот.

297

Анонимен

преди 2 години

Щото влизате в пан.делата, за тая лъжла Сливен затвора я чака...

296

Цецко Зелето

преди 2 години

На тая внучето и го кръстиха Вируслав .Не и се смейте .Болестта я кара.

295

Анонимен

преди 2 години

Мхм... а псевдо ваксините предпазват ли от повторно заболяване!?

294

Анонимен

преди 2 години

До 300 Като не вярваш на лекарите, ходи на автомонтьор, или на водопровод чук, абе чети в Google и вече си професор по всично😁Имаш Личен избор и право да ги избереш да те лекуват

293

Иван

преди 2 години

Само така - младите в кръчмите, а ще ги хранят бабите! !!!

292

епидемиолог

преди 2 години

Aко някой е видял някаво ясно обяснение или логика в думите на тази другарка, трябва да вземе бързи мерки, за да не прогресира състоянито му. Ако беше честен доктор, другарката, щеше просто да каже: "Разбираме че това е безумие, но вината не е наша. От ЕС забраняват издаване на документ за тези с истински и с пъти по-надежден имунитет и притискат политиците ни да наблъскат тази недоказана течност в 100% населението, иначе ще им спрат сладките ковид-фондове, от които и лекарите сме на далавера"

291

Анонимен

преди 2 години

хахаха стига с тая изперкала бабка бе кво ни интересува какво мисли, че цяла статия за това вие не сте добре

290

11

преди 2 години

Тая изперкулясала кощрамба няма ли вече да я изччегъртате оттука?