10

Анонимен

преди 2 години

Още има неадекватни червени бабички на пейката пред блока. Много са горди като ги извозват с автобуси на Бузлуджа и след това месеци наред си разказват колко било хубаво.

9

Анонимен

преди 2 години

Наш червен гРундю със зелени чорапи на 14 ноември ще бъде дарен от българския народ със зелен сертификат за да отпътува от Дондуков.... т.е. ще бъде освободен от поста

8

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами ще се присъдединят ми, както е написано в един Комунистически манифест - "... Пролетарии от всички краища и кьошета съвЪкуплявайте се ..." само че не знам чий ще го дирят тезимити социалисти при партията на Едрите капиталисти от Прехода, които приватизираха за жълти стотинки трудът на майките и бащите им и си направиха Акционерно дружество в чиито активи влязоха както червените бабички, така и вярата им в "Светлото комунистическо бъдеще ..." !!!

7

съвет

преди 2 години

Ако ги докарате до 50 ще можете да кандидатствате за Гинес!:)

6

визия цел

преди 2 години

7 леви формации създават коалиция "***"

5

Анонимен

преди 2 години

Рундю избЕга в Брюксел по терлици, но преди да излети нареди на Кацаров какви да ги върши.... за да не му дърпат брюкселските чиновници големите червени уши заповяда на Кацата спешно да изисква сертификат...... Важното е на 14.11 НИЕ БЪЛГАРИТЕ да му дръпнем ушаците гласувайки за ГЕРБ и проф. Герджиков

4

Анонимен

преди 2 години

Тези партии са с по 5 члена средно. Така че полза няма. Голям отлив има от БСП, ГЕРБ и ДПС към новите партии.

3

7 по 5

преди 2 години

още 35 нафталинени човечета

2

Сосидж

преди 2 години

И десет още да се присъединят- по- малко гласове ще взимат. Да съм честен Нинова се държи най- професионални, така като ги слушаш в Парламента, ама за хората под 40 годишна възраст БСП не е онази партия, която означава нещо, навява им спомени или пък има някаква стойност, но времето ще покаже.

1

Анонимен

преди 2 години

Леле, че тия няма да имат толкова депутати колкото партии.