265

До Анонимен 286

преди 2 години

"Вчера един от охлювите щяха да го пребият в подлеза, ако не го бяха заградили милиционерите. Утре ще е всеки един от вас, продажни юди!" - Така е ама утре като започнат да рекетират и ченгетата да се набодат с юдейската отрова, нямат гаранция че следващия път вместо да им спасят д.-то от дране, просто ще се дръпнат настрани." - Ми те точно са в графата чиновници май - нали с живи хора работят всеки ден. Ама не мислят, че днес ако се стреля по учители, утре ще е по тях.

264

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да си чешем езиците - това е положението. Вчера и бившия министър Ангелов го каза - изискването на ЕК е за 70% ваксинирани. Толкоз. Летвата е сложена и дали доброволно, дали доброзорно народа трябва да скача. Докато не ни набодат, няма да мирясат.

263

Анонимен

преди 2 години

В Русия и Белорусия няма задължителни ваксинации и зелени сертификати, въпреки че и там тече много силна кампания на правителствата да убеждават хората да се ваксинират, но никой не е принуждаван.

262

Анонимен

преди 2 години

"Белый Тигр" на Карен Шахназаров - пророчески мистичен военен филм за европейския фашизъм който никога не си отивал, а тези приказки дето ви ги разправят за лошият чичко австриец с мустачките са смешни.

261

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна ще приема неваксинирани, въпреки ваксърската диктатура!

260

Анонимен

преди 2 години

поредна дискриминация. защо 1 месец изключение само за чантаджии? защо не изпратят тогава неваксинираните чиновници в неплатен отпуск, а със съответната им заплата да дадат бонуси на ваксинираните им колеги, които ще им вършат работата? така ли се спира пандемия? кой с бронхит ще хукне да спортува или да ходи на театър/ресторант? но подобни аз лично съм виждал в общини, пощи - кашлят ти отгоре и не им дреме.

259

забравихте ли

преди 2 години

на 3 март миналата година зеления чорап каза че няма вирус,няма епидемия,да да онзи дето после вдигна червен юмрук и още повече разедени народа

258

на ви демокрация

преди 2 години

Ако бяха други времена или нямаше да ви питат дали искате да се ваксинирате.... или нямаше да ви кажат ,че има вирус

257

Анонимен

преди 2 години

Да бе, ще искат сертификати и след един месец след като и последната вълна утихне ли?!

256

Анонимен

преди 2 години

Ей минаха през ваксините ***.четата и пак се наблъскаха тука да пишат глу.пости. Нали сте ваксинирани вече бе, що пак пишете антиваксърси коментари ?

255

Анонимен

преди 2 години

Тези течности не са толкова опасни както ги изкарват, безвредни са, но и безполезни. Не става въпрос за ковид-19, винаги е имало грип и винаги ще има, и хората ще се заразяват и някои ще развиват пневмония и тежки белодробни заболявания, това не може да се избегне, въпреки че този вирус е по агресивен. Просто западната система вече рухна - нямат ресурси, нямат енергия - това е начина да държат населението под контрол, да се занимава с нещо, да протестира и да не мисли за провала на системата.

254

Исторически парк

преди 2 години

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

253

Анонимен

преди 2 години

Бъдете спокойни,наближават изборите,просто гласувайте да ги махнат тези и това е,друг неагресивен начин няма!Ще ни тормозят иначе докрай и много хора ще изгубят работата си на фона на галопиращите цени!Това ако не е диктатура здраве му кажи!

252

Анонимен

преди 2 години

Много са ми смешни рекламите ,аз нищо от тях не си купих ! Фалирвайте мамата ви паганска !

251

....................

преди 2 години

До Анонимен 269Първо сравни качеството на обслужване в болниците и състоянията на болничните легла и здравна система във UK и навсякъде ис развитие страни и тогава спак синаправи сметка за смъртностаа, защото и преди Ковид кризата в българия смяртността беше 10 пъти по-висока от тази в Европа, само че само в България болниците са в такова окаяно състояние, както и качеството на обслужване в тях - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!!

250

Някой

преди 2 години

До колкото знам ваксините създават антитела. Естественото преболедуване също създава антитела, но по-качествено. Къде е логиката наличието на естествени антитела да не се признава ? Освен, че не носи приходи на фармацевтите.

249

Анонимен

преди 2 години

"Вчера един от охлювите щяха да го пребият в подлеза, ако не го бяха заградили милиционерите. Утре ще е всеки един от вас, продажни юди!" - Така е ама утре като започнат да рекетират и ченгетата да се набодат с юдейската отрова, нямат гаранция че следващия път вместо да им спасят д.-то от дране, просто ще се дръпнат настрани.

248

Анонимен

преди 2 години

Вие извадете сегашните статистики и вижде отчетите на болните за 2020 и 2021 г. има области, като малките, при които лъжата лесно се лови - ако ги сумирате по дни излиза, че всеки реален жител вече е преболедувал.

247

До Анонимен 278,

преди 2 години

Никой не се е "кротнал", просто се информиранте само от нашите зомбивизори и медии, а те, както вече и децата знаят, са компрометирани, необективни, разпространяват само едностранчиво поднесени лъжи. Има купища репортажи, вкл. от вчера и онзи ден. Нещата си вървят към революция поне в Европа.

246

знаех си!

преди 2 години

Я-ааа колко народ извади Коституцията за да я цитира по отношение на правата ни, но когато беше кампанията за защита на Кирчо лъжеца, заради нарушението на Конституцията, сума ти хора махваха с ръка и казваха/пишеха ЕЙ КАКВО ПЪК ТОЛКОВА, КАНАДЕЦ, канадец, канадец ама и кр.адец