305

Анонимен

преди 2 години

И принуждаваше всички, големи и малки, богати и бедни, свободни и роби, да получат марка на дясната си ръка или на челата си, така че да не могат да купуват или продават, освен ако нямат марката, която е името на звярът или числото на името му.

304

Анонимен

преди 2 години

Следва полиция и армия, но да не ги дразним докато свършат работа.

303

Русия

преди 2 години

Банани банани банани банани банани банани банани

302

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам 5- те милиона умни и неваксинирани да се опълчат на един милион пенсионери и ***.

301

А кога

преди 2 години

ще задължите ПОЛИЦАИТЕ и ВОЕННИТЕ ???? Те по - малко рискови ли са от учителите и лекарите? Ааа, сетих се - те не са ценни за държавата! Затова могат и трябва да участват във фаза 3 от проучването на серума!Пък и един даскал може ли да опази Денков от народната любов?- а ми, не.

300

Анонимен

преди 2 години

Аз не вярвам на онова, което се съобщава като официални данни от нашите подкупните медии!Те действат под натиска на политически лобита и интереси.

299

Анонимен

преди 2 години

До Зелен хайвер Може и сам да се заразиш, но сертивикат за преболедуване ще ти дадат ако си се заразил в петък или срада, но тогава датата трябва да е просто число, освен ако не живеш на нечетен номер на улицата, тогава ще трябва да си се разболял на дата кратна на 3...Сега министърът я пише тая заповед. Във вторник ще я обнародва, освен ако...

298

98765

преди 2 години

Изобщо не си и помисляйте за учителите, защото после няма кой не само да ги обучава, но и да се грижи за децата, когато ВСКСИНИРАНИТЕ им родители са на работа( особено в градините и яслите)

297

Анонимен

преди 2 години

Наистина ли това не е умишлено създадена истерия, ИМЕННО ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ е с най-малък брой ваксинирани, което е накарало диктаторите от Брюксел да побеснеят, че страната ни бойкотира плановете им с бройките ваксина и те притискат сега правителството да ни извива ръцете с този зелен сертификат? Някой може ли да е 100% сигурен, че не е наредено умишлено да завишават цифрите на новозаразените и починалите?? Това е геноцид!!

296

Анонимен

преди 2 години

Не се опитвайте да прокарат това, щото никой няма да ви бави до изборите! Рундьо ще издържи ли на 100000 пред президентството с по 1 *** яйца и скапани домати? В България има над 5 млн антиваксъри!!!

295

хп

преди 2 години

"Демокрацията" деца, е относително понятие!!! Като "Времето"..., "всичко тече, всичко се променя"! -))))

294

Анонимен

преди 2 години

Чакайте да минат изборите и аако бъде съставено правителство на ПП и Герб в чудо шъ съ видим! Боц-боц до дупка!

293

Анонимен

преди 2 години

Ще има много хора,които ще съдят държавата,след като си поставят ваксината след заповедтта на Кацаров!

292

Безумно е!

преди 2 години

Това минава всички граници и човешки права!

291

До Анонимен 326,

преди 2 години

"Няма учител, който да рискува да гладува, вместо да се ваксинира. Е, винаги има единични изключения от правилото, но такива по-дорбе да са извън образователната система." Няма да гладува. То има и други места за работа. Без друго обучението е вече в електронна среда. Повечето си имат и частни ученици. А има и държави, в които все още няма фарма фашизъм.

290

Анонимен

преди 2 години

"И той ще направи, щото на всички - малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му" /Откр. 13:16-17/.

289

Анонимен

преди 2 години

Ами моето дете без друго си учи вече трета година дистанционно /не по наше, а по държавно желание/, аз дообяснявам, имаме регистрация в "Уча се" и ползвам помощ от учител по математика и чужд език. Просто да си легализираме тази практика. Без друго на държавното училище не разчитам въобще. Жалко за този, който разчита на него - учителите напускат. Те ученици на частно си имат достатъчно. След убийството на икономиката и здравеопазването сега официално убихте и образованието! ***!

288

Министър на репресии

преди 2 години

Убихме бизнеса точно преди хиперинфлацията. Ограничихме гражданските права, точно преди химеринфлацията. Ние от елита се подготвихме за това което идва. Вие плебеите ще се избивате едни други на тема ваксиниране, а след това едни други в суперите, за празен рафт с 1 хляб от по 10 лева.Нямаше да можем, без нашите другари журналистите и активните граждани, които от страх предадоха нормалните и се изпозатвориха като мишки. Благодарим на всички предатели, но дори така оставате сред плебеса в кризата

287

Анонимен

преди 2 години

Учителите напускат....--------Няма учител, който да рискува да гладува, вместо да се ваксинира. Е, винаги има единични изключения от правилото, но такива по-дорбе да са извън образователната система.

286

Анонимен

преди 2 години

Учителите напускат и децата при тях на обучение като едно време под туското робство в килийното училище. ДЪРЖАВАТА Я НЯМА.