65

Анонимен

преди 2 години

Я, пак - протестите били не срещу ваксините, а срещу правото на избор! Ми дубре - нека има ваксини, ама да не ме карат насила да си я слагам )))

64

Анонимен

преди 2 години

Bonjour Monsieur,On a marre des médecins des plateaux a la télé... Vous avez oublié que beaucoup de gens hospitalisés sont non seulement doublement vaccinés mais aussi porteurs du virus. Les Français souhaitent la liberté du choiГосподине,Омръзнало ни е да слушаме телевизионни медици по телевизията. Вие забравихте че много болни понастоящем в болниците са не само с двойна доза ваксинирани но и преносители на вируса.

63

Анонимен

преди 2 години

Франция - нови случаи за последните 14 дни :61 454 вчера : 6013 ; починали 34 , общо от началото на пандемията :115 061

62

Стойчо

преди 2 години

Голяма манипулация.

61

Анонимен

преди 2 години

Вярвам първо на природните закони, после на науката. На медицината и фармацевтиката нямам вяра, защото са възникнали занаяти, сега са бизнес, и точно толкова желаят здравето на хората, колкото военната индустрия желае да има мир.

60

да ама не

преди 2 години

Територията на България винаги е предизвиквала траен интерес у нейните врагове .Те харесват нашите полета море и планини .Пречката обаче е че и българите имат траен интерес към територията на която живеят и така се превръщат в пречка за враговете ни .Хибриднатга война включва антиваксърски слухове.Проследете окъде тръгват и се разпроследяват тези слухове и ще стигнете до нискоинтелигентен човек ,който лесно се поддава на внушения или по-нататък до някое до някое бивше ченге -придатък на кгБ

59

Анонимен

преди 2 години

До Алекс Не се вярва на науката, вярва се на баячки и гледачки. Науката се проумява, разбира и поставя под съмнение. Последното е много важен елемент да научното мислене.

58

Анонимен

преди 2 години

Колко да са малко - 121 296 за 28 дни.По 4 335 на ден. Дреболия.

57

Алекс

преди 2 години

Когато има дисциплина и вяра в науката и специалистите,резултатите не закъсняват.

56

Анонимен

преди 2 години

При 86% ваксинирани мерките са ЕДИНСТВЕНО задължителен зелен сертификат и маски на закрито. Ама то това при толкова ваксинирани не би ли следвало да отпадне,.

55

Анонимен

преди 2 години

До Ясно е!- И разбира се Били не е казвал че с ваксините си иска да изтрепе населението, въпреки че и това се случва но рядко, а просто че ще намали драстично репродуктивната му способност. Има си и видео с него. А матросовските факт-чекъри точно за това са се хванали. Но на видеото самия той, ясно осветлява, защо днес толкова са се активизирали да набоцкат младежи и кърмачета. Това се чува от него да стане с ваксини

54

Някой

преди 2 години

Бърза справка показва 67,36 напълно ваксинирани плюс 8,01 с една игла. Другите лъжи на този отказал се от България човек няма да ги коментирам.

53

Ясно е!

преди 2 години

До Анонимен 58 - Не само във Пфайзера са му паричките но и в Модерна- пак mRNA.Hо по добре да попитат Били Гей, дали се е загрижил с тези ваксини човечеството да не намалее- или обратното. Има и видео по въпроса с него : Depopulation Through Forced Vaccination 2011

52

Анонимен

преди 2 години

Питайте Били Гей що паричките са му във ПФайзера...

51

Антиваксър с дилема

преди 2 години

Умрем да им го турим на ваксинацията!Турим ли и го ке умрем?!

50

Анонимен

преди 2 години

Професор Боян описа раят на земята ,ама истината там? май е друга ,колко парички е взел за това интервю ?

49

Анонимен

преди 2 години

Първо големите, после почват и децата.. скоро и в БеГе. Щот сме овци, вкл. и аз

48

Анонимен

преди 2 години

"Във Фрация има ред, властта се грижи за населението." - да се смее ли човек или да плаче, див фашизъм е и там, и всеки ден има протести против ковид фашизма. Просто медиите са яко цензура.

47

Анонимен

преди 2 години

Къе е тоя дядка, дето се продава за 2 сребърника бееее? От къде знае това, всички заразни през него ли минават или нещо?

46

50 000

преди 2 години

Във Великобритания за ден! Да, вярваме ви!