9

ТестКит

преди 2 години

до БАУ И аз началото на ноември ще поставям трета Pfizer, макар че минаха 8 месеца от ваксинацията. Но се налага, всеки ден съм в свърталище на Ковид болни, от 8 месец съм само с една маска сред пациентите, без гащеризон. И не съм се разболял.

8

Котарак

преди 2 години

Закрият ли ТЕЦ Марица Изток-2 веднага си слагам ваксина.

7

...

преди 2 години

На Янсен трета доза не се слага, тя е еднократна!

6

Талибан

преди 2 години

До Анонимен "Тоест, признаваме си че Кафевия Сертификат е безсмислен"--- тебе кой те излъга, че сертификатът е по медицински причини? Сертификатът се налага по политически и финансови причини.. нищо общо няма с медицината и здравето. Всъщност силно се надявам да е само по политически и финансови, че за съжаление имам познати, които се ваксаха, пък не са лоши хора по принцип.

5

Анонимен

преди 2 години

"...милиони хора в САЩ да се сдобият с допълнителна защита срещу по-заразния вариант "Делта" на коронавируса, който заразява и напълно ваксинирани..."__________ Тоест, признаваме си че Кафевия Сертификат е безсмислен, тъй като и ваксинираните могат да се заразяват? А сега де?

4

Анонимен

преди 2 години

А най-добре да им я бият директно в мозъка. Така поне ще знаем че там има нещо.

3

Талибан

преди 2 години

Сбъркали сте заглавието. Трябва да е - "задължителна трета доза с...". Тия малко изостават от Израел. Там си спазиха точно 6 месечния срок за 3тата доза.. ама нищо, за 4тата ще се поправят.

2

Бay

преди 2 години

ще си сложа Модерна до месец <3

1

граблива калинка

преди 2 години

Ухаааа!