99

Анонимен

преди 2 години

Нека шашкането да продължи!Абе вие не разбрахте ли,че докато не мине есеенно-зимният сезон така ще е,тая гад ще вършее на воля и никакви ваксини и сертификати няма да я укротят,живот и здраве на пролет малко ще живнем и после пак отначало!

98

Гаучо Маркс

преди 2 години

Тия нескопосници направо ни върнаха в 19. век.

97

Анонимен

преди 2 години

Заради тровете на копейкин, ал бънди, кирчовците и чалгарите няма да се оправим скоро. Иво Христов от БСП го беше казал 80% дебилиии има в страната.

96

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден над стотина починали, а България е 25 пъти по-малка от Русия. Тоест нашите 100 починали се равнявават на 2500 там, обаче те при 1000 са в паника и затварят цялата страна с локдаун за една седмица. Всичко това показва как се справят кирчовците и фуражките у нас.

95

до фактите са следни

преди 2 години

хайде и аз да ти дам малко факти от нашия офис от десетина изкарали го, 4ма го карат повторно сега. Факт.

94

Анонимен

преди 2 години

Ако бяхме по-умни от италианци, французи и пр..., щяхме да имаме по-добра икономика от тях, по-добър стандарт на живот, по-висок вътрешен продукт, по-здравословен начин на живот и т.н. За съжаление е точно обратното. Ето защо не сме по-умни. Простичко е. Нарича се причинно-следствена връзка.

93

Анонимен

преди 2 години

за кой ли ден питам, в Бургас да не са открили лек. Град с размерите на Варна, като близнаци, летище,пристанище, брой жители и хоп видиш ли бройките колкото Перник....смех. Хайде тамошното РЗИ се нагушиха с пари покрай вируса.

92

Анонимен

преди 2 години

Успяха да ви нахлузят зелените сертификати и това е ... утре ще ви нахлузят гей-браковете и всичкия брюкселски фашизъм

91

Анонимен

преди 2 години

До сергееФ с тези 118 Днес ни е назначило много груб и отблъскващ т,р,ол. Не ми се занимава с такъв ... екземпляр. Хайде, тежко дежурство от мен!

90

факт

преди 2 години

В Русия е открит новият щам на ковид AY 4/2!!!и от 30.10.до 08.11.е обявена национална карантина?!А ни я тука си играем игли и се правим на тарикати...

89

Анонимен

преди 2 години

Смачкаха ви! С тия мъърши ще вдигаш революции?! Глупости! Не става тоя народ за никаква съпротива, а просто да приеме послушно знака на звяра! Подкожно!

88

Анонимен

преди 2 години

До В пчелата майка Не, само в гербави т,р,олове вярвам :) че сте на всеки километър :)

87

фактите са следните

преди 2 години

В нашия офис от 10 човека, трима го преболедувахме през ноември 2020. Много тежко с двустранна бронхопневмония. Останалите 7 човека не го минаха тогава, и се ваксинираха през лятото. Сега само ние тримата сме на работа защото ония ваксинираните са болни от ковита. Когато аз бях болен сатурацията ми беше около 96, докато сега на седмината вакинирани сатурацията е между 90 и 95 и не искат да ги приемат в болница защото са ваксинирани.

86

Анонимен

преди 2 години

До *** вярвай в 106 Нали уж в науката трябваше :) Ама т,р,олът се цупи на Нобелов лауреат :) Щом не се доказва нищо, това предположение си остава валидно. И остава въпросът кой беше предварително готов с версията прилеп-панголин-човек на пазара в Ухан и, без никакви доказателства, я вби в главите на цял свят? Не вярваме в наука, която лъже.

85

до 109

преди 2 години

и ти какво видя в графиката че реши че е стъкмистика

84

до 98

преди 2 години

ами за жалост не сме пи умни щом сме опашкари по какво ли не.

83

Анонимен

преди 2 години

Като видиш графиката и разбираш думата стъкмистика. Нямат въображение даже.

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 л не издържа и си написа опорката. Ама за нас бил загрижен, направо повярвахме :)

81

Анонимен

преди 2 години

Вчера Сърбия и Чехия обявиха въвеждане на зелен сертификат. При сърбите ваксинацията е над 50%, а при чехите около 60%. Тук сме с 23% и безумната амбиция на антиваксърите да станем нова Индия, развъдник на нови щамове на заразата.

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 Ами, възкресете ги. Всяка година умират по 70 000 със сърдечно-съдови, отделно диабет, затлъстяване, рак и не ги спасяват, ама сега ковидът ги мори. За първи път сте загрижени за нас. Няма как да Ви вярваме, лицемери.