159

класация

преди 2 години

https://iqair/world-air-quality-ranking

158

анонимен

преди 2 години

Ето линк за да видите лично класацията с градовете с мръсен въздух: https://iqair/world-air-quality-rankingПросто има неща по -страшни от вируса.Пазете се и отстоявайте правата си, абсолютен световен геноцид

157

anonimen

преди 2 години

смятате ли , че в София огромния брои заразени около 1/3 от всички , се дължи на мръсния въздух, който осезаемо мирише на пушек, както всяка есен и зима. Не може да се отрече че отровния въздух на София не подпомага заболяването да протича тежко. Точно в момента София е на 22ро място по замърсяване от общо 100 града в света. Нито сме най-мръсния град, нито пък най-индустриализирания далеч сме даже, причината са не само колите, не знам Фандъкова как спи спокойно, с широко затворени очи е госпожат

156

Анонимен

преди 2 години

asdТи продължаваш ли да вярваш на тази лъжлива статистика - стъкмистика? За малките деца е ясно, че в списъците се включват починали хора от старост или с много здравословни проблеми, които така или иначе щяха да си починат. Ако ги извадим от списъците ще излезе, че от Ковид не е починал нито един.

155

asd

преди 2 години

В Англия имат 10 пъти по-малко жертви от нас на ден на 100 х. жители. Това при пълно отваряне, а при нас при локдаун.

154

ТестКит

преди 2 години

Да обобщим накратко: Ваксинацията предпазва от тежкото протичане на заболяването. О и да, ТРЯБВАТ ВИ СЕРТИФИКАТИ да ходите насам натам.

153

Анонимен

преди 2 години

Яростните фенове на ваксинирането,дайте смислени аргументи -ЗА! Защо страна като Великобритания която има над 90% ваксинирано население,ще и се налага отново да влиза в локдаун!Най вече Въпросът е най вече към феновете на Швейцария която ни дават за пример цяла сутрин!

152

Пенчо бре чети

преди 2 години

До ...Ваксините са от декември, за старият щам...То затова черният генерал се третира... не иска в черен чувал...

151

...

преди 2 години

Чета коментари и гледам експерт след експерт дава професионално мнение. Аз само да попитам що като имаме 15% ваксинирано население и 85% неваксинирано, 15% от болните са ваксинирани и 85% неваксинирани. Не трябваше ли 99.9999% да са невакснирани и 0.0001% от болните да са ваксинирани. Така като гледам еднакво се заразяват и ваксинирани и неваксинирани и при умрелите е същата работа. Ама аз не съм експерт айде експертите в коментарите да си кажат експертното мнение по експертен начин експертно!

150

Анонимен

преди 2 години

До До 163: Новите варианти се появиха след като започна боденето. От март до септември 2020г колко варианта имаше на вируса. А след като започна боденето колко варианта се появиха?

149

ние сме малък

преди 2 години

но *** народ, повечето от който е концентриран в София!

148

до 165

преди 2 години

До Анонимен: Говорихме за заразата, а не за болестта - ако не си обърнал внимание. За теб това едно и също ли е?

147

Анонимен

преди 2 години

DO 161 Въдухарчо, коронавирусът си има свои особености и се променя, но определено се установи, че там където се ваксинира голяма част от населението, смъртността спада многократно. Миналата година в Англия умираха по 1800 души дневно, а сега - по около 150 души на ден. За 70 млн Англия това е добър резултат

146

Анонимен

преди 2 години

Вълната на неваксинираните все още се покачва стремително нагоре в България. Вчера са регистрирали 107 починали от вируса, от които 100 неваксинирани и 7 ваксинирани. Това е при условие, че са ваксинирани 2/3 от живеещите в България на възрастта на хората, които най-много умират - тези на възраст над 60 години.

145

До 163

преди 2 години

Засега няма нови щамове на вируса, с които да подкрепиш твърденията си. Вариантите на вируса са от един и същи щам. Логиката е, че нови варианти е най-вероятно да се появат при голям брой заразени, а това става при неваксинираните.

144

До 161

преди 2 години

Е, не са всички ваксинирани на острова, а само 2/3. За да сработи груповия имунитет наистина всички, които може да се ваксинират, да се ваксинират. Неваксинирани могат да останат само децата и възрастните, които по някаква причина не трябва да се ваксинират.

143

до 162

преди 2 години

"заразата се разпространява най-вече от неваксинираните" Това просто не е вярно и противоречи на елементарната логика. Ваксините водят до по-агресивна изменчивост на вируса, защото и той се оптива да оцелее - оттам и новите щамове.

142

Анонимен

преди 2 години

Знае се, че ваксината не пази на 100%, както и че заразата се разпространява най-вече от неваксинираните, но страдат всички.

141

до 149

преди 2 години

До Анонимен: Статия от днес: Заразените на Острова може да достигнат 100 000 дневно. Но как така, нали са ваксинирани?

140

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните какво са се притеснили, нали са защитени. Който го е страх да се ваксинира, защо това трябва да е задължително. Неваксинираните сами поемат отговорност за действията си