491

Анонимен

преди 2 години

ИМА ЛИ ТРОМБИ? Следим новините в идните дни.

490

Анонимен

преди 2 години

мащабно масово убийство за народа от кацата пияна с ваксата на тромбата

489

Анонимен

преди 2 години

служебно имаме терорист и фашист

488

Анонимен

преди 2 години

при необразувание антитела, но сложи си разбиораш ли тромбо ваксата и сертификата ти го дават да се радваш на киното като за последно

487

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

"Антителата не доказват нищо." --- Вашите призиви не доказват ползата и безвредността на ваксините. Изнудването което прилагате с този сертификат противоречи на конституцията. НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ!!!

486

Анонимен

преди 2 години

И тоя ще влезе в историята като вредител на народа. Не го съжалявам, ако го напердашат някъде хората останали без работа.

485

Анонимен

преди 2 години

Луна президент е положението

484

Идеалист

преди 2 години

Кацаров, как си взел изпита по микробиология и инфекциозни болести? За такива глупости, които говориш за антителата, по онова време изхвърляха студентските книжки през прозорците на професорските кабинети и студентът ставаше санитар за 8 месеца. Да не си пиян?

483

Анонимен

преди 2 години

"Антителата не доказват нищо. Те не са доказателство, че сте изкарали Ковид-19"---------------Просто така си се появяват от нищото без причина. Те не са доказателство, че имунната ви система се е справила с нещо. Даже имунна система нямате, това е илюзия. Абе ей, cмeшник, днеска направо се ocpa до гушата!

482

Да си признаем

преди 2 години

Аз бях за ваксинация, но нямаше ваксини, след като преболедувах ковида и имам анититела /за щастие/ вече, по естествен път, минах на страната на автиваксърите. Година и половина след преболедуването личният ми лекар се обади за ваксинация и аз естествено отказах. Преболедувал съм и всякакви внушения за ваксинация са ми смехотворни. Значи , аз който съм преболедувал трябва да се ваксинирам - Моляя.., още един път.

481

ЧЕСТИТО

преди 2 години

АЙДЕ ЧЕСТИТО!!! НОВИЯТ РЕД Е ТУК!!! ИЛИ СЛАГАШ ЮДЕЙСКА ВАКСИНА (ОТРОВА) ИЛИ В КОНЦЛАГЕР!!!!

480

Анти Радев

преди 2 години

Не съм против ваксините, а съм против начина как се налагат и ще се противопоставя с каквото мога.

479

до 554

преди 2 години

остави другото, ами как се мълчи, че 14% от бялата раса имат Генетичен Имунитет от Баба и Дядо срещу коровавируси и ковид тях не може изобщо да ги докосне, но не, за тях сертификат също няма!

478

Анонимен

преди 2 години

И тоя антибългaрин като шефа си Радев. Вредители на народа. Вас трябваше да изчегъртме.

477

...

преди 2 години

Комунисти дойдат ли на власт, държавата се връща 50години назад!

476

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Има ли нужда от Коментар?! С АнтиТела, нито може да Пренасяш КОВИД и да заразяваш другите, нито да се разболееш. с Ваксина - пренасяш КОВИД, заразяваш другите, а също може и себе си да се заразиш. Обаче, целите са други!!

475

Анонимен

преди 2 години

"Добре бее,като свършат леглата в БОЛНИЦИТЕ и започнат хора да бъдат оставяни пред болниците и много от тях загинат,ПАК ЛИ КАЦАРОВ ЩЕ Е ВИНОВЕН???"--..-- Естествено! Кацаров. И всички управляващи. И предишните. И НИЕ-че ги търпим с тяхната некадърност, корупция и крадене да направят зравеопазването ни пълен бардак. Така че малко повече болни от един малко по-сериозен вирус да го парализират, хора да умират "на конвейр" и огромна част от народа да остане без препитание с неадекватните им локдауни

474

Анонимен

преди 2 години

Подавайте оставка и чао,да ви няма,докато не сте усетили народната любов!Един колега днес я усети лекичко ,че е близо до него,ама не бил ударен,само бил притискан...Днес да обаче утре не се знае.

473

За мен

преди 2 години

Този спор за или без ваксина вече е губене на време! Аз се ваксинирах след преболедуване! Знам какво преживях! Знам как действат ваксините, информиран съм лично защото мога да чета, мисля и трябва да работя нормално! Личен избор, КОЙТО НИКОЙ НЕ ЗАДЪЛЖАВА! КОЙТО ИСКА ДА СИ ПОЕМЕ РИСКА БЕЗ ВАКСИНА! НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, НЕ ИСКАМ ДА ЗНАЯ И ДА ДАВАМ МНЕНИЕ! ЖИВЕЙТЕ СИ ЖИВОТА СПОРЕД ВАС И БЪДЕТЕ ЗДРАВИ! Темата се изтърка! Цъкайте минуси!

472

Анонимен

преди 2 години

Животът няма да ви го прости и.з.ч а ф и я!Ще си получите заслуженото! Да ползвате опразнените болнични легла за лични нужди!Да знаете има Господ бави,не забравя и всичко вижда!Да си спомняте по- скоро за думите ми,ако не се освестите!Парите от рогатия, не да добри пари! Ще бъде късно да съжалявате!Ще носите вина за хората,загубили живота си след ваксинация.Днес научих за още един получил тромбоза след ваксина!Аз няма да бъда следващия!Няма разберете го с шефа си!