551

До 591

преди 2 години

Няма как да се определи срока на сертификат за наличието на антитела, изследванията показват че след преболедуване има стабилен имунитет минимум 6 месеца. После започва да спада. Ако имаш днес антитела може да изчезнат след месец ако си боледува отдавна, но може и да имаш още 5 месеца ако е било скоро. Няма как да се разбере кога си го боледувал за да знаят от кога да започне да важи като не си се регистрирал в системата.

550

сОЦИОЛОГ

преди 2 години

Кацаров вкара интрига в изборите,чорапите замирисаха....

549

Анонимен

преди 2 години

Кацаров говори глупости!

548

ъъъ

преди 2 години

Днес сутринта станах с болки в гърлото, лека температура и треска. Сега се чудя какво да правя - дали да взема някакви мерки и да го пресека, или да почакам да системата с антигенните тестове "да заработи в следващите дни", та да си пробвам късмета.

547

чудя се

преди 2 години

а какво ни вкарват още с ваксините ? някой знае ли какво това неистово световно бързане за ваксини , за България брой преболедували няма само брой умрели от какво... и ваксинирани. Тия нашите са взели пари по линия на ООН където основен спонсор е Гейтчо

546

123

преди 2 години

Лицемери. Тоя първо разправяше друго ама като взе властта веднага се извъртя и забрави.

545

майка

преди 2 години

Аз много отдавна не бях съгласна с имунизациония календар за бебета и деца, ама една птичка пролет не прави. Не може 24 часа след раждането да набиват ваксина Хепатит В на бебе. После още 5 валентни, 6 валентни и така 32 дози. Това нормално ли е? И ако детето няма ваксини не може на детска, не може на училище. Сега вече засяга и възрастните. Видяха фармарите, че минава номера и давай....Колко деца се осакатиха с парези, сърдечна недостатъчност, алергии в следствие на ваксините? Защо?

544

Анонимен

преди 2 години

Опитвам се да си направя профил на човек, който при наличие на 200 починали без ваксина и 14 (от които половината с фалшиви сертификати) ваксинирани, все още си мисли, че е в смъртна опастност ако се ваксинира. Заключението, че такъв човек се нарича Самоубиец с тежко мозъчно увреждане

543

Анонимен

преди 2 години

НЕ съм анти-ваксър. Просто се интересувам каква е целта на ваксините - не е ли да повиши броя на антителата в организма, за да може той по-лесно да се съпротивлява на болестта? Ако е така, защо високият брой антитела да не е достатъчен фактор за издаването на заветния сертификат?

542

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинирам. Ако искаш сложи и 10 сертификата.

541

Поводи за радост

преди 2 години

Задължение към нещо за което се подписваш ,че сам си отговаряш за последствията.Да живее демокрацията.Направо с по един маркер като кравите да ходим няма ли да е по-добре по-лесно ще се разпознават отговорните граждани които в момента са се пикнали по крачолите от радост и злобарщина типично по български самоопределящи се като умни и прозорливи.Всеки сам си носи кръста като сте ваксинирани какво правите тук освен да злобеете нали сте си вече ок?

540

Генералисимус

преди 2 години

До Геноцид;Д$ба, всички станахте диванни имунолози, лекари, хонорис кауза борци за "СвОбОд@" и тем подобни. Оди си пий ракийката, сърбай си мазнинката с червен пипер и не говори когато не те питат. Бих ти казал да си следиш и холестерола, ама като гледам няма смисъл.

539

Gregory House, MD

преди 2 години

До: 123456 Ама точно там е работата я! Аз като редови пациент (не съм никакъв доктор разбира се, само позирам), не ми е за пръв път да подписвам декларация за информирано съгласие. За какво ли не подписвам. И винаги ми дават да чета едни описания, няколко страници.Рискове, ползи, всичко. И се съгласявам защото имам нужда. Като те боцкат с новите ваксини не ти дават нищо, освен един формуляр на който да се подпишеш без да знаеш за какво!А аз четох на сайта на EMA за страничните ефекти.

538

Анонимен

преди 2 години

Стига сте мърнкали ,а поемете отговорност и се ваксинирайте.Ваксината ще стане задължителна в ЕС и тогава ще видя какво ще правите?Това ще се случи до месец -два.Не съм сигурен,а убеден.При условие че са поставени над 7 милярда дози ваксини,тя става задължителна.Кавото съм Ви писал до сега винаги се е случвало.

537

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно е прав този човек.Толкова е прав,че боли от истината която говори.А най-много е прав за говоренето на политическите лидъри.А Бойко дано по-бързо умре ,заедно с Нинова,че по вредни хора от тях не съм виждал.

536

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат е доказателство за ваксинация или преболедуване. Антителата може да си ги наврете ОТЗАД! Вие трябва са сте благодарни на държавата, която плюете защото ако бяхте в съседна Гърция, щяха да ви цакат по 200-300е глоба, без изобщо да ви питат! А добре известно е, че най-добрият начин да озаптиш *** е като му бръкнеш в джоба. Е, това ли искате, ***...???

535

Гражданин

преди 2 години

Не изпитвате ли страх и неудоство от бедумията, с които ни заливате ежедневно? Нали сте медици? Не ви ли е ясно, че не всеки организъм понася ваксини? Принудата, на която ни подлагате е садизъм. Защо ни е да подписваме, че ако нещо се случи с нас след ваксината, ние си носим отговорността?

534

ИСКРА

преди 2 години

БЪЛГАРИ, БЪДЕТЕ СИЛНИ! НИЕ СМЕ БИЛИ 5 ВЕКА ПОД РОБСТВО, ИЗТЪРПЯЛИ СМЕ ТРУДОВИ ЛАГЕРИ, РЕЖИМ НА ТОКА, КУПОННА СИСТЕМА, ГЛАД, СПОКОЙНО И ТОВА ЩЕ ПРЕМИНЕ. ОБИЧАЙТЕ СЕ И ВЯРВАЙТЕ.

533

Анонимен

преди 2 години

Имам си силен имунитет към бактерии и вирусни заболявания и изобщо не ми дреме за никакъв зелен сертификат, фалшиви осакатяващи ваксини, измислени пандемми и разниСкапаниВаксарГендари

532

123456

преди 2 години

До Gregory House, MDДа покажат декларациите,които се попълват при ваксиниране!Да се уверим колко са безопасни ваксините!Ще се ваксинирам без да подписвам тези документи.