78

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

преди 3 месеца

АМА КАКВА ПОЛИЦЕЙЩИНА И АГРЕСИЯ СРЕЩУ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ- Я МАЛКО СПОМЕНИ - НЯКОЛКО МЕСЕЦА БЛОКИРАНИ ВАЖНА ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА В СОФИЯ, ПОЛИЦИЯТА ПАЗИ КАТУНИТЕ, БОЙ ПО ПОЛИЦАИТЕ С КАМЪНИ, ПАВЕТА ПРАШКИ, БЕСИЛКИ, КРЪСТОВЕ, КОВЧЕЗИ, ЯЙЦА И РАЗВАЛЕНА И РИБА.

77

Ние

преди 3 месеца

Как така ще задържате протестиращи. До вчера те бяха герой от вашите партий на протеста.

76

Анонимен

преди 3 месеца

"Няма физическа атака и няма физическо посегателство срещу министъра на образованието и науката проф. Николай Денков. Той не е бил докоснат от никого. Министър Денков е в отлично здраве и е добро настроение" Като Денков не е бил докосван от протестиращи защо има задържани в МВР? Нали всички имаме право да протестираме и изказваме мнението си???? Стига тормоз, стига арести над протестиращи срещу хунтата на Радев и Рашков!!!!! Радев и некадърниците от служебните му правителства на съд и затвор!

75

Анонимен

преди 3 месеца

Направо да го задържат и него и оня на МЗ за престъпление срещу първокласниците

74

Анонимен

преди 3 месеца

Ми "Възраждане" си живеят в средновековието.

73

Алекс

преди 3 месеца

Диви селяни не бива да се допускат в центъра на столицата.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Министъра не е бил ударен... някакъв *** от Възраждане се приближи само до него и със знамето се опита да му блокира пътя, но не успя. Денков за малко да му прасне едно кроше между очите.

71

Анонимен

преди 3 месеца

На очите си ли да вярвям или на PR и журналистите. Гледах клипа. Чичката със знамето на "Възраждане" и българското знаме на тениската блъскана с юмрук Денков между шията и рамото. Министъра залитна. ББ отдавна предупреди Радев, че сееш ли ветрове, жънеш бури. Радев поощряваше "Възраждане" за протести и ексцесии срещу ГЕРБ. Сега ще си бере плодовете.

70

защо

преди 3 месеца

милиционерите на Рашков арестуваха човек който развява българското знаме. Той не е докоснал Денков, само го е дюкал. Щом покажеш неуважение към джа латите на фигуранта и Рашков те задържат. За 6 месеца превърнаха демокрацията в диктатура.

69

Анонимен

преди 3 месеца

До 69 Хаха, вярно, арестували са нападателя, за това че не е докоснал Денков. :)) Излиза, че според тях е трябвало да го набие, пък той се издънил.

68

Анонимен

преди 3 месеца

Как е бай Николай, усети ли народната либов. Голям некадърник и американско мекере излезе и ти. Хак да ти е.

67

Причината

преди 3 месеца

Министър Николай Денков е бил нападнат от будни българи, недоволни от неговите заповеди относно това, какво да се пише и какво да НЕ се пише в учебниците по история. Протестиращите срещу зеления сертификат имат предвид физическото и икономическото здраве на нацията, а тези, които са се опитали да вразумят Николай Денков са загрижени за духовното здраве на народа и за формирането на определени представи за историческото ни минало в съзнанието на подрастващите.

66

Шопо

преди 3 месеца

Щом не е докоснат защо сте арестували гражданина????

65

Еееееййй !

преди 3 месеца

Имало още будни люде в Българията !

64

Анонимен

преди 3 месеца

Срещу какво е протестирал човекът, държащ знаме на партия "Възраждане"?

63

Като няма физически

преди 3 месеца

контакт защо има задържан?Полицейски произвол?Оставка на министъра и мумията главен секретар.Преди година протестиращите бяха добри,а сега-лоши?Стига с двойствените стандарти.

62

Алоууу Уилиии !!!

преди 3 месеца

Сега се разбра как ГЕРБ ДЕЙСТВАТ ! 1. Плащат на умрели от гъдел партии като да създават панаири и да се опитват да манипулират мнение , че уж видиш ли българите са против министъра. 2. Организират протести ....но никой на протеста не може да даде смислен отговор защо е там . Протеста е платен от ГЕРБ ? Но организиран от Възраждане и няква малка глуха политическа партия.3. Карат плащайки тоя глупавия уюч от Възраждане да се кандидатира за президент за да дръпне гласове от Радев.4. Тролят

61

пена

преди 3 месеца

Ay това е полицейско насилие! Милиционерите на Рашков бият младежите, които си искат държавата от мафият! Оставка за мафиототе Рашков и Радеф!

60

Алоууу Уилиии !!!

преди 3 месеца

Възраждане ...това ли са начините само да попитам ? Откачалките на АТАКА дето на 3ти март опорочаваха празника на Шипка с нелепите си скандирания да не са преминали при вас ? Може ли политическа партия контролирано да напада чрез своите сподвижници и членове , действащи министри в подлези ??? Това си е явна провокация от Възраждане и опит да се покажат като фактор и присъствие преди изборите . Явно е че са неадекватни и некомпетентни. Ама моля ви !

59

Анонимен

преди 3 месеца

Селяния,Простотия,Чалгария - плод на Умишленото опростачване на нацията 30г ! Умното и интелигентното отдавна емигрира ,тук остана сам матряла и техните пехливани вождове !