60

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

АМА КАКВА ПОЛИЦЕЙЩИНА И АГРЕСИЯ СРЕЩУ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ- Я МАЛКО СПОМЕНИ - НЯКОЛКО МЕСЕЦА БЛОКИРАНИ ВАЖНА ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА В СОФИЯ, ПОЛИЦИЯТА ПАЗИ КАТУНИТЕ, БОЙ ПО ПОЛИЦАИТЕ С КАМЪНИ, ПАВЕТА ПРАШКИ, БЕСИЛКИ, КРЪСТОВЕ, КОВЧЕЗИ, ЯЙЦА И РАЗВАЛЕНА И РИБА.

59

Ние

преди 2 години

Как така ще задържате протестиращи. До вчера те бяха герой от вашите партий на протеста.

58

Анонимен

преди 2 години

"Няма физическа атака и няма физическо посегателство срещу министъра на образованието и науката проф. Николай Денков. Той не е бил докоснат от никого. Министър Денков е в отлично здраве и е добро настроение" Като Денков не е бил докосван от протестиращи защо има задържани в МВР? Нали всички имаме право да протестираме и изказваме мнението си???? Стига тормоз, стига арести над протестиращи срещу хунтата на Радев и Рашков!!!!! Радев и некадърниците от служебните му правителства на съд и затвор!

57

Анонимен

преди 2 години

Направо да го задържат и него и оня на МЗ за престъпление срещу първокласниците

56

Анонимен

преди 2 години

Ми "Възраждане" си живеят в средновековието.

55

Алекс

преди 2 години

Диви селяни не бива да се допускат в центъра на столицата.

54

Анонимен

преди 2 години

На очите си ли да вярвям или на PR и журналистите. Гледах клипа. Чичката със знамето на "Възраждане" и българското знаме на тениската блъскана с юмрук Денков между шията и рамото. Министъра залитна. ББ отдавна предупреди Радев, че сееш ли ветрове, жънеш бури. Радев поощряваше "Възраждане" за протести и ексцесии срещу ГЕРБ. Сега ще си бере плодовете.

53

защо

преди 2 години

милиционерите на Рашков арестуваха човек който развява българското знаме. Той не е докоснал Денков, само го е дюкал. Щом покажеш неуважение към джа латите на фигуранта и Рашков те задържат. За 6 месеца превърнаха демокрацията в диктатура.

52

Анонимен

преди 2 години

До 69 Хаха, вярно, арестували са нападателя, за това че не е докоснал Денков. :)) Излиза, че според тях е трябвало да го набие, пък той се издънил.

51

Анонимен

преди 2 години

Как е бай Николай, усети ли народната либов. Голям некадърник и американско *** излезе и ти. Хак да ти е.

50

Шопо

преди 2 години

Щом не е докоснат защо сте арестували гражданина????

49

Като няма физически

преди 2 години

контакт защо има задържан?Полицейски произвол?Оставка на министъра и мумията главен секретар.Преди година протестиращите бяха добри,а сега-лоши?Стига с двойствените стандарти.

48

Алоууу Уилиии !!!

преди 2 години

Сега се разбра как ГЕРБ ДЕЙСТВАТ ! 1. Плащат на умрели от гъдел партии като да създават панаири и да се опитват да манипулират мнение , че уж видиш ли българите са против министъра. 2. Организират протести ....но никой на протеста не може да даде смислен отговор защо е там . Протеста е платен от ГЕРБ ? Но организиран от Възраждане и няква малка глуха политическа партия.3. Карат плащайки тоя глупавия уюч от Възраждане да се кандидатира за президент за да дръпне гласове от Радев.4. Тролят

47

пена

преди 2 години

Ay това е полицейско насилие! Милиционерите на Рашков бият младежите, които си искат държавата от мафият! Оставка за мафиототе Рашков и Радеф!

46

Алоууу Уилиии !!!

преди 2 години

Възраждане ...това ли са начините само да попитам ? Откачалките на АТАКА дето на 3ти март опорочаваха празника на Шипка с нелепите си скандирания да не са преминали при вас ? Може ли политическа партия контролирано да напада чрез своите сподвижници и членове , действащи министри в подлези ??? Това си е явна провокация от Възраждане и опит да се покажат като фактор и присъствие преди изборите . Явно е че са неадекватни и некомпетентни. Ама моля ви !

45

До 39

преди 2 години

Я виж ти, значи сега протестиращите са "подивели", а миналата година, когато замярваха с яйца, домати и тоалетна хартия, и се пробваха да палят полицаите, бяха "справедливи", така ли !

44

Анонимен

преди 2 години

Истината е че е ударен и с юмрук и със знаме. Маймуни

43

Робчетата

преди 2 години

на иудеите тролят здраво. Не се говорело в Гърция за османско владичество; не се налагал нов световен ред и борбата била пещерняшко и лошо поведение. Разбира се, че е лошо за тях. Та нали са слуги на парите?

42

не може

преди 2 години

НЕ може едно и също просташко поведение да се хвали и толерира, ако е насочено към Герб и същото поведение да осъжда, ако е към Радевите министри.

41

Анонимен

преди 2 години

Като видиш повечето от коментарите, ти става ясно защо има про.стотия и на улицата!