39

Анонимен

преди 2 години

В Гърция има по 30-40 жертви на ден а на Ганьостан по 150-200,на чалгарите обаче не е лесно да разберат разликата

38

Колкото

преди 2 години

повече мерки и насилие налагат, толкова и случаите ще се увеличават....Защото идеята на тази война е насаждане на страх и тотален контрол...

37

Аристотел

преди 2 години

Тези Земи на балканите винаги са населявани от достойни и прозорливи хора които не се поддават на манипулации Много империи са падали именно тук .Винаги ще отстояваме истината и свободата на народа

36

Анонимен

преди 2 години

Всъщност Гърция не успя да излезе от вълната на неваксинираните започнала от края на юни при 11% ваксинирани. Сега имат 58,9% напълно ваксинирани и 61% с поне една доза, което не е толкова много. За сравнение в България живеем около 3 милиона човека и имаме 1,4 милиона напълно ваксинирани, което е 46-47%.

35

vlady

преди 2 години

В северните райони на Гърция има зима - средната температура на януари е 3-5 градуса, всяка година вали сняг.

34

Алекс

преди 2 години

В северна Гърция се усеща българския антиваксърски вятър и затова ваксинираните са малко.

33

Анонимен

преди 2 години

В момента просто се изгражда инфраструктурата за бъдещите локдауни и репресии. Да не си мислите, че това някога ще свърши, ако ще и 110% да са ваксинирани?

32

Българин007

преди 2 години

До ветеринарен лекарСлед няколко месеца - Файзер е с ефективност 30% ...

31

Анонимен

преди 2 години

Хахах, Гръция със 61% оваксани били с нисък процент на ваксинация? Че ние тука с 20% не знам какво сме. Значи правете си сметката - даже и да се оваксате масово - 60% не стигат. Ще носите маски, каски и ше спазвате дистанции мистанции, на входа сертификати миртификати. Какво още ще измислят? А, да - ще ни оставят на студено за зимата, защото така по-лесно ще минем през Кромид Кризата. Хахах.

30

Анонимен

преди 2 години

До В Гърция А когато българите им брояха еврата за имотите им , на гърците им беше добре . Сега българите им били виновни . На тях все някой им е виновен за нещо и причината я търсят в другите само не в себе си. През лятото те си палят пожарите за да строят на изгорелите места/имат такъв *** закон/ и непрекъснато обвиняват турци,българи,албанци,македонци . Та и сега с ваксинирането.

29

Друг

преди 2 години

До ветеринарен лекарА ти боцна ли се, колега?

28

Анонимен

преди 2 години

В Северна Гърция са българи и македонци,затова ваксинацията не върви.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 Еееееее най-сетне бе герберски *** . От кога очаквах да пишете,че комунистите са виновни за Ковид 19. Сега остава да включите и международното положение като виновник.

26

до 3 от славянин

преди 2 години

''От днес голяма част от Гърция е в зона "червено". Въвеждане на пълна карантина не се предвижда, заяви премиерът Мицотакис.'' И защо голяма част от Гърция, а не само северна Гърция, където ''имало много неваксинирани'' е в червена зона бе, ''умна'' нарковаксърска тиквичке!

25

ветеринарен лекар

преди 2 години

всички ваксини за ковид са с ефективност до 70 %

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Да прав си ,това е еквилибристика с думи предназначени за плебса ,м само и само да го накарат да се боцне/умишлено не казвам да се ваксинира защото това което ни бият няма нищо общо с ваксините/. Това са игри на Биг Фарма.

23

Анонимен

преди 2 години

И така е - лично имам 12 случая на болни ваксинирани април - май. Някои - тежко карат, в болница. Значи инжекцията няма ефективност дори половин година. Защо тогава се признава безсрочност на инжектираните? Няма друга причина, освен насилствената принуда към участие в експеримента. А вероятно не е и експеримент. А е ясно какво се чака от кукловодите.

22

До ъъъ

преди 2 години

Правилно си се нарекъл - такъв ти е акълът. В Нидерландия също има фешистки пропуски за редица места. Но там има и медицина. Тук няма персонал и лечение за никой, който не си плаща директно от джоб. Затова *** хората. България бе първа по смъртност миналата есен, когато още нямаше инжекции, та не ми говорете, че инжекциите или липсата им имали някакво значение с мястото, което заемаме по този показател.

21

до ъъъ

преди 2 години

Може би отговорът на въпроса на какво се дължи увеличението на новозаразените с COVID-19 се крие в проучванията, които показват спад на имунната защита срещу коронавируса пет или шест месеца след ваксинацията. Което е потвърдено от поне 3-4 държави. Но ние ще издаваме безсрочен "леко кафенеещ вече" зелен сертификат.

20

Анонимен

преди 2 години

Една от най-затваряникте държави с най-тормозено население от ковид фашистите, с голям процент инжектирани - пак в червена зона! Който има очи - вижда. Който има уши - чува. Останалото е ковид бок лучарник.