54

Династии,

преди 2 години

сър, династии...

53

Анонимен

преди 2 години

Само дето ги плюете, после ще си ги изберете... И после, кой ми такова у гащите.

52

Анонимен

преди 2 години

Няма отърване от руското влияние.

51

Анонимен

преди 2 години

Внуците на ДС настъпват

50

Анонимен

преди 2 години

Б.х, леля му!!!!! Тия шъ нъ довършат!!!! Демокрация??? Вечи не ща, за 30 години съ наситих, искам си старата скучна Диктатура!

49

Анонимен

преди 2 години

Младата комунистическа смяна настъва! Сега чакаме да се прибере Рафаелчо от САЩ защото му е "домиляло" за България и е "американец".

48

Алгафарчо

преди 2 години

Младия алгафарчо - амалгама между Томи Дончев и Диди Пеевски. ПЪЛЕН ***. За първи път го виждам. Искрена оценка. Говорим откровено, нали може?

47

ХАХАХА

преди 2 години

Тея Двамата Ме Кефят : :))))))))))))

46

4:50

преди 2 години

На 4:50 от клипа можете да видите кътниците на бъдещата Ива Николова. Дерзайте!

45

Миши Шамара

преди 2 години

Млади Комунисти ВЪФ клубЪ!

44

Анонимен

преди 2 години

Гилияна???? WTF?Язък за хубавото фамилно име!

43

Анонимен

преди 2 години

Промяна няма,има измама!Това момиче Комитова наистина ли е толкова заблудено за Киро и Кокорчев,че ги кани да пКире итродължат,пази Боже!Албанска сделка с фалирал,но 34 млн.подарък,Търговския регистър го изумиха с беззакония за вписване на приближени на Кирето.Това "не е" търговия с влияние,нито корупция.И сега неговата адвокатка,която я назначи и за адв.на ББР с тлъст хонорар около 15 хил.лв месечно цъгна в листата на ПП.Сори но тези двамата са най наглите първенюта които са се появявали.

42

Анонимен

преди 2 години

Комитова - " експерт" ,абе та много " разбирала",а случайно да е назначена за друго,че виждаме тотално несправяне и подмяна с некадърници-парашутисти без конкурс.Поръчковата министърка остави строители без пари за да фалира,"нямало". пари,е как няма,2.6 млрд.актуализираха за 3 м,уж голяма събираемост ,а не дават нито на медици,нито на строители,и всичко с политически цели срещу обществения интерес.И допълнително още 1.5 млрд заеми.,последния 1/2 млрд на 25 .10

41

Муахаха

преди 2 години

Промяната продължава - чИститУ на народа вярващ на обеания!!! Те тия не са прости! Като са видели, че има будали да повярват в катарзиса на Мая Общата и че Кире не е кукла на Прокопиев, как да не вярват, че ще има такива да повярват, че те са по-добри от родителите си!!! *** народ, *** та чак боб чорбата изглежда като гурме специалите пред тоз народ!!

40

Христо Христов

преди 2 години

Така е при демокрацията. Нали затова скачаате като ***'ймуни по площадите?!

39

Анонимен

преди 2 години

Това е истината-мамини сладки. Ще папката.

38

Щирлиц

преди 2 години

Овчарова!?Сигурно е специалист по това,как по /не/правилно и завоалирано да обясни методиката на Топлафикация?Този филм баща и вече ни прожектира.

37

Киро Рамбото

преди 2 години

Тая мамина сладка не си представяла, че ще влезе в политиката, но решила да се пробва. Да види какво ще стане, може да падне келепир. Мама е министър, сега е момента да действа. Няма що, такива хора ще ни оправят ...

36

:( вечно втори

преди 2 години

Дано студиото на БОР да имате добри чистачки, че след цялата тая тиня, си представям за ква *** става въпрос в тва студио.

35

ОХ МАМА

преди 2 години

На вашите екрани в дясно от 4:50 виждаме младия Алгафари (Пеевски wannabe) от ГЕРБ. A на вашите екрани в ляво може да забележите младата Ива Николова, как показва кътниците си. ДАВАЙ ИВЕ! Имате бъдеще всички! Дечица милички! Браво! хахахахаха