94

Анонимен

преди 2 години

Ушав не се прави от крухи паднали близо до дървото, а от круши откъснати от клоните които са в сърцето на дървото. Чиста проба изтръскване на запомнени термини, риториални изречения и беден политически привкус, Борисов е друга маджа. не е нито син, нито червен, нито кафява дъщеря на някакви полутонове. прав крив Бойко си тежи на местото и с кг-те си и с еднакводумието си, но при него дойде голямия харчлък и много хора живеят персонал, семейно и квартално много по добре от колкото преди Бойковизм

93

Тоско

преди 2 години

Хахахаха не мога да повярвам колко пропаднала държава е станала България...ако някой все още се чуди или обмисля, или му е идвала идея да се маха да го прави възможно най-скоро...не виждате ли какво се случва, дори вече смъртта на политиците не означава край на простотиите, защото техните отрочета наркоманчета ще ги заместят

92

Анонимен

преди 2 години

Лелееее.*** са ни управлявали,и техните малки боклучета ще ни управляват.По стар комунистически стил.

91

Лойко

преди 2 години

Крушата не пада по далеч от дървото. Какво очаквате? Крушите не раждат праскови. Няма нищо по хубаво от държавната хранилка,а пък и нещичко може и да поокраднеш по ,,законен,,път.Гласуването като стадо е идеално за набутването във власта на нашите дечица.Вкарваме ги в листата ,колкото се може по напред и хоп в Парламента.Измислили сме го.Гласувай народе!!!

90

Анонимен

преди 2 години

Вари ги, печи ги - БКП отрочета!

89

гост

преди 2 години

Много са се наплодили тия ***. Дундуркахме тати и мама да сер.ат от високо, сега и калинкините дечица наготово по същия път. То хората намаляват като население, а калинчовците растат. На медицински му викат онкологично заболяване. Лапайте пац.та парвенюта долни.

88

Киро коравио

преди 2 години

Тато крадне ще краднем и АЗ

87

от семейство

преди 2 години

на крадци, кво друго да излезе освен крадец , от семейство на измамници, кво друго освен измамник и т.н.

86

БНТ-новините

преди 2 години

Предимно те ни манипулират и затова са притежание на БКП

85

старата песен

преди 2 години

На нов глас! - Стани ти та да седна аз. Всичко е комунистически *** навсякъде!

84

гнидите на БКП-ДС...

преди 2 години

Крушата не пада по-далече от дървото! Новите храненици на БКП в действие!

83

Totenkopf

преди 2 години

Даже парадират, толкова са ограничени и арогантни, но все някой ден, някой ще изпере пешкира.

82

ЛОГИЧНО!

преди 2 години

Напълно логично е наследниците на политиците, които влизат в политиката да застанат зад идеите на родителите си: наследниците на комунистите в политиката ще бъдат верни на Кремъл и крепостния комунизъм , против интересите на Европейска България, а наследниците на европейските българи ще бъдат верни на ЕС, НАТО и Свободния свят и ще защитават интересите на Нова България. В интерес на истината крепостния комунизъм няма бъдеще, защото ще бъде ликвидиран след ядрената война.

81

Анонимен

преди 2 години

Росен Плевнелиев - син на Асен Плевнелиев - един от номенклатурата. Цветан Цветанов - син на Генчо Цветанов, шофьор и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Николай Младенов - син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление.

80

Анонимен

преди 2 години

Че кога не са влизали наслледниците им? Например Сергей Станишев - сина на Димитър Станишев. Бойко Борисов -секретар на комсомола и бодигард на Тодор Живков. Христо Иванов - майка му е била първа дружка с дъщерята на Вълко Червенков. И така нататък.

79

От малки закърмени

преди 2 години

Ако родителите им бяха носители на прогресивни идеи и морални ценности - ДА! Но ние видяхме, че те драпат да се в политиката с една единствена цел - лично облагодетелстване. Децата им са научени от малки да живеят на гърба на народа.

78

от киреча

преди 2 години

До Анонимен 68 Когато на времето ви казваха да накичите черниците с тях и да изчистите България,вие се подхилвахте тарикатски,решавайки да крадете заедно с тях!Е,накрадохте се!Сега защо пищите?Загубени серсеми!

77

Мдааа

преди 2 години

Едни племена, като например афганистанското, руското и българското изобщо не могат да скъсат с наследствената монархия и аристокрация. Е, след няколко века може и да настигнат развитите народи.

76

Анонимен

преди 2 години

От къде това самочуствие да определяш съдбините на цял един народ у некви пикли и дрисльовци не моа си обясним.

75

НиДал Алгафари

преди 2 години

Охооо, ясно защо татенцето НиДал, но може би взел от ГЕРБ, така усърдно агитира напоследък по студиата за гербаджиите.