298

Анонимен

преди 2 години

В България останахме 2,5-3 милиона, а имаме по 100 починали на ден.

297

ошгжгтжгтт

преди 2 години

кацаров и ти трябва да си сред тези 7 който ще умрат

296

Кацата се

преди 2 години

Изчегъртва сам!

295

Тялото

преди 2 години

До АнонименВиж страните с най-високо покритие и ти става ясно. Израел имаха вълна , но тя свърши бързо и с много ниска смъртност.Холандия има 85% ваксинирани. Понеделник са починали 2ма човека, на 15 милиона население. При нас 217 на 7 милиона.

294

Тъпчо

преди 2 години

Защото сме най-умните и най-големите тарикати,затова сме на първите места в света във всички отрицателни класации.

293

Анонимен

преди 2 години

Народът умира на първо място защото е болен. Има много придружаващи заболявания. Голяма част не запазва елементарна хигиена. Миеш си често ръцете и навън не си пипаш уста, очи и нос, спазваш дистанция. Да се сещате за кой етнос е характерна липсата на хигиена? Болниците са пълни с тях.

292

дедо

преди 2 години

Кацаров и подчичнените му да четат:С магнитно-гравитационна терапия короновирусната зараза се лекува и предотвратява само за 2 дена - доказано на практика в успешната борба със свинския грип и коронавируса в Китай. Подробна информация на български: https://youtu.be/6UWRygB3Oz0 <p>Същата технология има и в България и много по-евтина: https://apb.bg/technologies/gans

291

Тялото

преди 2 години

Айде стига с тоя популизъм. В Турция за хляб не можеш да отидеш без сертификат.Затваряте държавата, ама цялата, включително хранителните магазини и аптеките.Слагате 3000 будки за ваксиниране. За 3 дни ще имаме 100% покритие и приключваме с тая работа.

290

aaa

преди 2 години

Да, ако тези мерки не дадат резултат ще се премине към следващата мярка - сваляне на това правителството, което очевидно не може да се справи със ситуацията. То не става само да уволняваш шефове на болници и да обясняваш глупости по телевизията.

289

Анонимен

преди 2 години

Ушатия диктатор да не се крие зад кацата а да излезе и да каже защо народа мре като мухи и тия сертификати от него ли са

288

Анонимен

преди 2 години

Спрете Ремдисивира в болниците!!!! Спрете да убивате с този експериментален ***!!! В 100 % от случаите пациента умира!!!

287

Анонимен

преди 2 години

България винаги е била на едно от първите места по смъртност през последните 20-25 г. Причина са не лоши лекари или изродено общество, причините са здравната система без предотвратителни мерки, автосервиз какт казва един известен специалист - колкото повече го посещаваш толкова повече печели! А трябва точно обратното - лекарите с най малък относителен процент на болни да взимат най-голямите заплати, защото се грижат за пациентите си! Описанието не пълностно, но има достатъчно примери по света!

286

Тричо

преди 2 години

Преди ден каза, че отговорността за здравето е лична! Днес какво ти стане бе *** ъгъл.

285

Всъщност

преди 2 години

УМИРАТ, ЗАЩОТО ПЪРВОТО, КОЕТО СЛАГАТ НА ВСИЧКИ Е КОРТИКОСТЕРОИД, А ТОЙ ПРОСТО УНИЩОЖАВА И ПОСЛЕДНАТА ИМУННА ЗАЩИТА. ТЕМПЕРАТУРАТА СЕ СВАЛЯ САМО С АНАЛГИН, НЕ С КОРТИЗОН - ТОЙ Е ПРОТИВОПОКАЗЕН!

284

?!?

преди 2 години

Защо бе Кацаров? Защо го дакара до тук? Нали можеше да управляваш кризата! Отговорност трябва да носиш! Убеден съм и че трябва да носиш и наказателна отговорност. След толко много предупреждения и данни. А ти с твои решения да изпуснеш всичко е престъпление. И всичко това Под безхаберният поглед на правителството и президента.

283

Demonaz

преди 2 години

Кацаров е новия Пол Пот.

282

Анонимен

преди 2 години

Умират защото не знаете как да ги лекувате!

281

Обективно до 338

преди 2 години

НЕ. ЛИПСАТА НА АДЕКВАТНО ЛЕЧЕНИЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМПЕНСИРА ЕДИНСТВИНО С ППАВИЛНО ЛЕЧЕНИЕ. ИНАЧЕ ПРАВИМ СЕПУКО НА ИКОНОМИКАТА БЕЗ ГРАМ ЛОГИКА.

280

Анонимен

преди 2 години

"УМИРАТ,ЗАЩОТО НЕ СЕ ЛЕКУВАТ ПРАВИЛНО. А МОЖЕ"Абе и това го има и именно липсата на адекватно лечение трябва да я компенсираме с по крути мерки!

279

О хо хо

преди 2 години

ПРИ 20% ВАКСНАТИ - ТОВА СИ Е ЧИСТ ЗАХАРОСАН ЛОКДАУН, НА КОЙТО ВИКАТ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ. ЕДИНСТВЕНО ИКОНОМИКАТА ЩЕ БЪДЕ ЯКО УДАРЕНА. НИЩО ПОВЕЧЕ.