378

факт

преди 2 години

До Анонименкогато боледувах от ковида, лекаря ми каза в никакъв случай да не влизам в болница защото ще ме уморят!!!послушах го!!!

377

факт

преди 2 години

абе *** мене ме лекуваха по телефона вкъщи!

376

Обективен

преди 2 години

"И той ще направи, щото на всички - малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му" /Откр. 13:16-17/.

375

Анонимен

преди 2 години

Тръмп беше прав

374

Анонимен

преди 2 години

Всичко това означава, че болниците са ни зле, заедно с методите на лечение!

373

asd

преди 2 години

РАботата е много зле щом въведоха това нещо от днес за утре. За учениците също снощ иразбрахме. Стискаха до последно да минат изборите, но явно няма накъде. Но ние сме виновни, че не се ваксинирахме като белите хора и да си спестим всички беди. Политиците също са виновни, че се постараха да разделят и объркат хората. Начело с Фигурант Ветов.

372

М. лице

преди 2 години

Подигравахте се преди време с Мутафчийски и останалите лекари, а сега се чудите какъв път да изберете.То се връща , но тъпкано.Безсрамни и неспособни политици начело с Радев -ветото.

371

Край

преди 2 години

тоя се помисли за министър. Какви павета ще им ядат главите тая зима.

370

Анонимен

преди 2 години

Да не оставим нито един починал без медицинска помощ!

369

Анонимен

преди 2 години

Значи е време да се преосмисли сериозно протокола за лечение и практиките в бг болниците. Там е заровено кучето

368

Анонимен

преди 2 години

То за всичко вече е много късно и за мерките и още повече за ваксини те реално повече от 20% ваксиниран няма да имаме а тепърва ще започва на някой ваксината да отслабваДругите държави си свършиха работата за 3-6месеца се ваксинираха над 70%

367

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, след около месец ще си един обикновен човек, който сам ще си сърба попарата. Между другото дано парите, които са ти платили са добри защото България ще те мрази завинаги. Да спиш в кош фашист гнусен !

366

Анонимен

преди 2 години

Виж се на какво си заприличал от тия лъжи. На човешко същество определено НЕ.

365

Анонимен

преди 2 години

Пульо какво си се оцъклил бе, на всички беше пределно ясно, че като пуснете децата на училище и до месец всичко ще пламне. Е сега се пули по телевизията и говори пълни глупости... тръгнал да налага мерки, доказано неработещи в чужбина. Единствено тотален лок даун за 14 дена както правят китайците и нещата се регулират веднага, защото няма как де се разпространява вируса, а така е една дълга агония без никакъв положителен резултат...

364

Роко2

преди 2 години

Теста безплатен пробовземането платено :)Нещо като в Авто къща в Дупница - колата е без пари само двигателя се заплаща :)Всеки тарикат с лаборатория ,досега 200 милиона лева сме платили само за тестове това са 4 чисто нови модерни болници с капацитет над 5000 пациента.

363

Ъпсурд

преди 2 години

Тези не са ваксинирали още хората по старческите домове тръгнали локдауни да правят.Цялата схема е туриме един контейнер и който влезне боцаме.А старите хора нямат достъп до тези контейнери особенно в домовете и прованса.Ваксинирайте всичко над 60 и хронично болните и готово .При младите здрави хора смъртноста от ковид е 1:100 хиляди токлова са и страничните ефекти от ваксините.Ако ваксинираме тези които "пазим" е достатъчно. (всички в световен мащаб, като тази на файзер дава по-малко)

362

м

преди 2 години

пълно с антиваксари ***...носете отговрност за това което се случва! тотално нехайство!

361

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Хвалите ли се че всеки 7-ми умира, нещо не мога да разбера. Така ги лекувате. Няма да се ваксинирам и ще умра без ваша помощ, когато му дойде времето. Кога ще кажете изобщо ВСИЧКИ починали и колко от тях са ваксинирани? Сякаш сте глухи. И аз толкова ще ви чуя. Плашете, лъжете сега ви се е паднало.

360

Щирлиц

преди 2 години

А колко са онези,отишли си преждевременно от страх,предизвикан от ежедневното зомбиране,че могат да се заразят-било то със,или без ваксина?!Ай сСи.ктир!

359

СЕРЕтификат

преди 2 години

Честито ви ! Сега съа СЕРЕтификата сте като европейските половонеутралници !