1852

Продев

преди 2 години

Чакай сега, поне с маските си обикаляме, сега ни стопираха тотално.

1851

RIGHT MEASURE

преди 2 години

RIGHT MEASURE - ИМАТЕ ЛИ SPUTNIK V ?!

1850

Роза

преди 2 години

По този начин се налага насилственото ваксиниране на всички българи.Нима това не е против човешките права?Лично аз съм против това да се пречи на хората сами да разполага т с тялото си и сами да решават кое е добре за тях и кое не е .

1849

Ржевски Неваксиниран

преди 2 години

Тук в нашата държава никой не иска сертификат. Кой управлява кораба? Нали беше демокрация? Там който иска да се ваксинира, останалите ни оставете на мира да живеем в хармония с природата и да умрем когато ни дойде времето.

1848

Анонимен

преди 2 години

Абе не искат да се ваксинират, а като се разболеят и тичат в болницата! Защо? Ами болниците признават тази медицина, която прилага и препоръчва ваксини! Що не ходят при врачки и да си развалят черната магия? Ако си срещу ваксините- не ходи и в болниците да задръстваш- тоз, който слушаш за ваксините, слушай го и после като си болен! И бог да ти е на помощ!

1847

Анонимен

преди 2 години

За бардаците важи ли? Дано труженичките излезат на протест за да има по-голям избор дагоеба.

1846

...

преди 2 години

Сетихте се. Целият цивилизован свят се ваксинира лятото за да посрещнат есента и зимата що годе нормално, българина сега почва да се реди на опашки. И все някой друг му е виновен. Ето за това сме на тоя хал.

1845

:@

преди 2 години

Тази мърш@ е най - долното същество !!!

1844

Анонимен

преди 2 години

Само остава да ни забранят достъпа до храната и водата ни, да стоим на тъмно и студено през зимата, ако сме без сертификат за ваксинация идентификационен номер - изкуствен интелект или тестове. До края на годината ги очаквам тези неща или малко след изборите.

1843

Анонимен

преди 2 години

На запад отдавна ги подкараха с дебелата сопа, а тук си играят на либерализъм. Населението, както каза професора е 80% щета и точно го е изчислил щом с ваксини са 20%. Трябва си ограмотяване и пропаганда и държавен комар с големи награди за ваксинирани. Изобщо, всичко, което може да се ползва за да се ваксинират хората трябва да се приложи творчески. Това неверие в науката на толкова народ, до степен да умре като куче е впечатляващо! Средновековие идва!

1842

Царя е гол

преди 2 години

Какви са мазни тия служебни комунисти! Защо не каза директно локдаун? Защото трябва да плащат на бизнеса, но въпреки актуализирания бюджет нямат пари! И сега как си измиха ръцете с народа! Ами сте си виновни защото сте без ваксина. Но държавата е абдикирала и няма да носи отговорност, за да сме готини за Изборите! НЕКА В ПРИНУДИ БИЗНЕСА ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ. Честно, баси ши.ба.ните служебни тъ.па.на.ри!

1841

аз

преди 2 години

До ХМ В това има пръст герберите

1840

аз

преди 2 години

Кой ти подшушна тази простотия? Герберите ли ?

1839

Свобода

преди 2 години

Борете се хора за свободата си958 !!! Трябва да смажем още в своя зародиш новия фашизъм!!!!

1838

...

преди 2 години

По принцип подкрепям тази мярка, но трябваше да подготвят хората, да има някакъв градисен период за хората които не са решили. Те до вчера твърдяха че не се налагат никакви мерки и днес бум, сертификат. Иначе цяла Европа го има това, няма нужда да се драматизира.

1837

ПРОТЕСТ

преди 2 години

Като са само за закрито, защо ги искате и на открито мекерета ?

1836

Анонимен

преди 2 години

Никакви милиони не могат да те спасят от клетвите, които ти и твоето семейство сега отнасяте, Кацаров.

1835

ХМ

преди 2 години

Защо ревете???Дойдоха можещите, смелите, честните, красивите и т.н. Нали ги искахте?Цялата власт е у другаря физкултурник Радев?Всички са доволни.....не ревете, а живота си в ръце вземете.

1834

Анонимен

преди 2 години

Закъснеля мярка, трябваше преди 7 месеца поетапно да се въведе, В цяла Европа живота се нормализира, но в България и Румъния се поставят антирекорди. За сметка на това плетачката Гинка и всепризнатият капацитет бай Кольо от горското са направили сериозно научно изследване че Ваксините са средство за ограничаване на свободата на хората и тотален контрол на населението. Световният заговор срещу България е в пълен ход.

1833

6666

преди 2 години

Имам здравословен проблем и не мога да се ваксинират дискриминация е