68

Влак GT

преди 2 години

На снимката като преяла въшка готова да се пукне.---- Толкова и му е акъла.-----По-загубен не съм виждал, на този ако му дадеш две овце да ги пасе ще му избягат......

67

...

преди 2 години

Превод "Спокойно големия ви го точа за след изборите".

66

Анонимен

преди 2 години

Най достойния президент. А най якото е че каза "Мутри вън" и изкара мутрите вън хахахаха. Мачкай Радев, нормалните българи са зад теб.

65

де е Канада

преди 2 години

според Кирчо канадеца, НЯМА ЛЯВО НЯМА ДЯСНО, с десни мерки ще прави лява политика еден вид Няма мое, няма твое всичко е Берое

64

Анонимен

преди 2 години

ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ СРАМА, СЛЕД ЕВТИНИТЕ ЛЪЖИТЕ НА СПЕЦОВ- НЕ ТОЙ ТЪРСИЛ КУПУВАЧИТЕ НА ФИРМАТА МУ- ТЕ ГО ПОТЪРСИЛИ- ВИДЯХМЕ ЧЕ ГО ПОТЪРСИЛ КЛОШАР- ХАРЕСАЛ МУ ФИРМАТА СЪС 700 000ЛВ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, ВИДЯХМЕ И КЪДЕ Я БЕШЕ РЕГИСТРИРАЛ- В РАЗБИТ НЕОБИТАЕМ КОПТОР- ТАКЪВ РЕЗИЛ Е НЯМАЛО.

63

Румен Злорадев

преди 2 години

Ще го задържим до изборите, спокойно !

62

Манол

преди 2 години

Типично. Изпърдяното му правителство ще се опита да се изниже по чорапки. Пък след тях - потоп. Маймункииииии мръсниииии.

61

Анонимен

преди 2 години

Браво, Радев! Сега удари едни 50 лицеви за успокоение на себе си и народа!

60

Радев-фигурант

преди 2 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

59

Анонимен

преди 2 години

Значи, дясната (ГЕРБ) политика не се бърка в пазара. А тока си е пазарна стока. Само при комунизма държавата се бърка в цените на пазара. Вие решавайте, дясна политика (пазарна цена на тока) или лява политика (държавата определя цените).

58

Анонимен

преди 2 години

докато те изберат така ли. и после 5 пъти по колкото е бил..червен павиан такъв!

57

Анонимен

преди 2 години

ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ОГРОМНИТЕ ЦЕНИ НА ВСИЧКО, ЩОМ ИЗБИРАМЕ НЕДОРАЗУМЕНИЕТО БЕЛОСЛАФ, ПИЯН ТОШКУ, МАЯ- ЗАСЛУЖАВАМЕ ДА СТОИМ НА СТУДЕНО СЛЕД КАТО СЕГА Е МИНИСТЪР ОНЯ С БЕСИЛКИТЕ И КОВЧЕЗИТЕ А НА НАП ЧОВЕК НЕ ПЛАТИЛ НА НАП 1 500 000 ЛВ ДАНЪК, НА ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ КИРИЛ ПЕТКОВ, КОЙТО ЛЪЖЕШЕ НА ЕДРО И ЕВТИНО, А ВСИЧКИТЕ МУ АКТОВЕ СА НЕЗАКОННИ ТЕ ТАКОВА СМЕ НЯМАЛИ.

56

Анонимен

преди 2 години

Тези които нямат Акт 16 и ползват промишлен ток за отопление - малиии направо емигрирайте.

55

хак ви е

преди 2 години

Заслужавате си го, щом гласувате за това недоразумение Радев. Той е толкова неадекватен, че нито знае какво иска, нито знае какво го направи. Ще страдаме много, всички вкупом.

54

ГЕРБар съм

преди 2 години

Ааааа, ако сега беше ГЕРБ на власт, тока щеше да е 2 стотинки, бензина 25 стотинки за литър, газта 5 стотинки.

53

Анонимен

преди 2 години

Той (Радев) подчерта, че държавите, които са напреднали с ваксинацията, се отварят, докато ние се затваряме. - Това го е чул от Борисов, който го каза днес! Харесало му е! Препредава го!

52

Анонимен

преди 2 години

А престъпността и то битовата - кога ще понамалее?! То е ясно, че няма да изчезне, но поне да се понамали?! Нещо правите ли в тази насока?! А, господин Президент!?

51

Анонимен

преди 2 години

Хаха, а след? Януари пак е зима, февруари също. Важното е да няма страх - от студа ли, от глада ли не знам.

50

СС

преди 2 години

Българските граждани ще са защитени от повишаване на цените на тока копрекупвачигато получават директно от АЕЦ-Козлодуй , а не от прекупвачи !!!

49

не те е срам

преди 2 години

Зелен чорап, а какво ще стане след Нова година, или това не те интересува. Гледаш властта и келепира.