492

znnajko

преди 2 години

Долу вмирисаните зелени чорапи, вън служебници ! Казах. мине не мине накоя година добре и все се намират едни празни глави да се докопат до властта и по се рат ,нагласиха близки и родата на пост чета да лапат и друго не ги е еная, стискат ко кала, пишете колкото си щете , но знайте че бъдеще за нас, няма !Ако изберете фигура нта, ние няма да стойм тука, ЧАО (до червените *** пиша )

491

neadekvatnost

преди 2 години

цялата му партия, приближените му, незконно избрани кметове, назначени чиновници и други от тази феодална структура, трябва да бъдат разследвани от граждански движения за огромните разхищения на обществен ресурс, с цел лични облаги на малка, властваща групировка, за да има някаква справедливост в обществото и нагласа за бъдеще; неадекватната им публична изява, подкрепена от медиите е само подигравка с хората в страната

490

иво папазов

преди 2 години

ей г.ъ.с ...айде да млъкнеш вече а? ревеш за магершки *** май май

489

Анонимен

преди 2 години

Ко стана бе Баце, нали уж ваксата нямаше да е задължителна, това пееше преди половин година, що сега обръщаш палачинката

488

Муравей Р.

преди 2 години

Тавариш Барисов, твоите постижения са ялови за народа, но не и за теб и твоите калинки. Пусна тол система, назначи 1000 хрантутника в нея с 500 нови коли и сега тази система се дотира от винетките.

487

Българин

преди 2 години

Много интересно разсъждават комунистите, кой ще управлява не зависело от българския избирател, а каквото кажеш...Рашков/Алкохоликът/.Тия май, верно си поверваха!

486

Да да

преди 2 години

До НЕ СЕ КОСИ ,БОКИЧ... - Ще влезете , но не е много сигурно , а и бъди повече от СИГУРЕН , че няма да е като " гъбчета " !!!

485

Киркова

преди 2 години

След 14-ноември,Р.Радев ще е президент на България,за още пет години. Ти батка къде ще бъдеш,само Бойко,но Рашков може да каже.

484

дизел

преди 2 години

Червенушките яко тракат по клавиатурите, скърцат със зъбки, злобарчетата налазили всички форуми и плюят отрова, белким опазят ***, ама няма - такаите си , че ви иде края и вашия и фатмаковия...

483

Анонимен

преди 2 години

Ако беше мъж и излезе и твърдо заяви че вярваш на всяка дума на компаниите с ваксини и започна задължителна кампания с рис за рейтинга си ,това щеше да е добре! Само че ти затвори българите в локдаун НЕ СЕ ВАКСИНИРА ,започна лайфове по фейса как обикаляш страна с държавната джипка и гориво на наш джоб повереме на локдаун .

482

Анонимен

преди 2 години

Да, нека гласуваме така че герб да спечели ... 10 % ще да са им много :)

481

Burgas- vaj vaj

преди 2 години

За 6 месеца ,затънахме от некадърнота фърчило, Прав е Бойко, да е жив и здрав ! пак за него ке гласуваме!

480

Анонимен

преди 2 години

И аз се срамувам че ти беше премиер 12 години. Необразован, неук човек, паталогичен нарцис ,интригант, шмекер, довел България до една оскотяля, опростачена територия. Главната причина хората да не се ваксинират си ти. Абсолютно изгубено доверие към държавата.

479

Да си знаете отсега

преди 2 години

Само ТЪ..К може да вярва на Борисов ! Дайте му власт пак и после да не пеете друга песен ?!

478

Анонимен

преди 2 години

ако Радев и Кацаров с Указ са сменили приемните изпити и условията за пребиваване в Психиятрията, ОК, Боре е невинен до доказване че Указът за Психиятрията е в разрез с Конституцията

477

Бою Тиквочето

преди 2 години

Според вас всяко такова изказване колко процента отгоре ми носи? Аз смятам че качвам поне с половинг процент.

476

Алллоооо

преди 2 години

Къде са днес манолините майки, хажигереняйцаров, бабуин бабакян, мине културния, да излезнат на плошада и заедно с РР да кажат гръмко за успехите от протестите м.г., Те успяха станаха депутати, министри, и пак искат.... а за нас хората оставиха скъпи храни, болести и смърт, депресия и студ... Сигърно са знаели защо ги разнасяха тия черни чували... а будалите мислеха , че майтап си правят... Служебните ни УБИВАТ, хора, бягайте от тука...

475

Грухчо

преди 2 години

Квиии.....

474

Ха, ха,ха, СМЕХ

преди 2 години

Е...НЕМА ЛАБАВО , ОБАЧЕ ....ПЪРВО ШЕ Е БЪЛГАРИЯ ТАЯ ЗИМА!...А ЗА БРЮКСЕЛ ---КОГА ПАДНАТ НА КОЧА МАРТИНКИТЕ, 564...!

473

Анонимен

преди 2 години

До МАРШ В ЗАТВОРА Миличък ти не можеш да се оправиш с простото смятане , искаш да управляваш и наставляваш. 2021-15 = 2006г. Какви бяха тогава заплатите и почивките? Как е сега при теб.