83

Вдъхновен

преди 2 години

Таман сега със субсидийката ще си купиш чисто нов Мерцедес!

82

Странно е:

преди 2 години

Че мита казва, че тъкачките - Мойрите виждат и в света на боговете и в света на смъртните, но те не заемат ничия страна - нито на боговете, нито на хората, но в зависимост от това, което знаят и за едните и за другите понякога накланят везните в една или друга посока. И ако малката пирамида са хората, а голямата с върха надолу са боговете между тия два върха са тъкачките!

81

гост

преди 2 години

ти си му казал "да бяга от тука", пък после ще го съдиш...., Слава на Бога, че сте оцелели.

80

анонимен

преди 2 години

Обикновено комплексарите с големи изкуствени мускули и малки меки пи-ки , ги вършат тия безумия. Спукай го със съдебни дела Светльо!

79

Че Гобара

преди 2 години

Не мога да разбера защо всеки път се учудваме след подобна катастрофа?! НЕ е въпросът дали ще има подобен инцидент, а колко пъти на ден ще има. Ако някой напоследък е минавал по околовръстното (южната дъга) знае, че там под 100 не се кара. Всеки се престроява от и към локалните платна както си иска. Аз винаги се кръстя когато минавам от там. Такава лудост не съм виждал никъде по пътищата. И всеки си мисли, че с него това не може да се случи, другите да му мислят. За къде бързате бе, за гробищата

78

Пич

преди 2 години

Пооправил е статуса, чичо ви Витков. ПРедишния разправяше как имал късмет, че е без колан. Сега е махнал тази чутовна глупост. Вярно има късмет, че като е започнала "пералнята" не е излетял през някой от прозорците, че да може онзи с мерцедеса да мине през него. Хора, слагайте си коланите. НЯма такова нещо като - "Поотпуснах се малко и си махнах колана", това е пълна дивотия.

77

Моята теория

преди 2 години

Всъщност не е теория. Орисниците всъщност представляват миналото, настоящето, бъдещето и че не всичко зависи от отделния човек, къде ще се роди, в коя епоха, при кои родители, от каква раса в какво време тоталитарно, демократично, корумпирано ... момче, момиче. Това са неща вече дефинирани от преди, но и в Севера и в Гърция я има тази легенда за тъкачките на времето. The weavers, които тъкат през времето и пространството платното и завесите на времето във вечния спектакъл!

76

Патока

преди 2 години

До неандерталецНе Витков е ударил мерседеса,а той него.Значи,ако е бил с колан това нямаше да се случи?Ти май не си в час.Ако е бил със закопчан колан щеше да е с изпочупени ребра,а от камшичният удар един бог знае какво щеше да се случи.Милен бе със закопчан колан.

75

Анонимен

преди 2 години

Какъв тунел на НДК, вие изобщо излизале ли сте от панелката. Освен това карали ли сте на околовръстното, то там и със 100 да караш те издухвах, аз един път си правих експеримент с 80 ами то и камионите карат с повече там. Пълна анархия е тези държава, никой нищо не спазва но иначе с големи изсквания.

74

Анонимен

преди 2 години

90 по-скоро прилича на надлез Драгалевци - посока север

73

Анонимен

преди 2 години

До до 79 Не съм вижда в тунела на НДК да има виадукт и небе, може би гледаме различни снимки!

72

Анонимен

преди 2 години

Познавам го.Тоа-много ***.

71

Анонимен

преди 2 години

МОже би разбирам защо Зуека "духна навън"

70

Спрях да чета

преди 2 години

на " махнах си колана"

69

До Анонимен

преди 2 години

В тунела на НДК даже не е 40, а 30 ограничението.

68

Анонимен

преди 2 години

На този реалксер взета ли му е проба за наркотици-вкл бензодиазепини. Шофира, но решил да се отпусне! ОК, махнал си колана и карал с 80, защото било мокро. Господине. Имате ограничение от 80 на табелка, без значение сняг или слънце пече, КОлан трябва да си сложите съгласно законите за управление на МПС. Какво повече може да се каже? Вие сте жертва на собствената ви небрежност!! Не не съм аз съм жертвата казал той..... ето така изглеждат нещата отстрани.

67

Сега да ти обясня

преди 2 години

В Древна Гърция гърците вярвали ама и Спартанци и Атиняни и Тиванци и Коринтци, че съдбата и кармата на човек са две различни неща. Съдбата я орисват Мойрите - като се роди дете идват и трите - Клото, Лахезис, Атропос - едната най-младата отскубва от коприненото вретено и започва да преде хубавите неща за тоя човек, втората преприда и орисва лошото, а третата Атропос я реже. Кармата обаче човек си я определя сам - що си мислиш, че това е твоята карма, а не на ония в джипа!

66

Анонимен

преди 2 години

Така, както го чета той има минимум 3 нарушения наведнъж - неподготвено шофьорско място, непоставен колан за безопасност, оставил е автомобила без управление, докато се нагласи. Другият водач е имал само едно - превишена скорост. Има нещо, което се спестява. Най-вероятно токсикологията, ако изобщо е правена.

65

Анонимен

преди 2 години

Всичко е на самотек. И няма лагера в Белене

64

Deep Zone

преди 2 години

Светльо е великан, сам го каза, че заради Мерцедеса му от 2007 г. е нарочен от медиите и тролчетата. Няма такива други текстове, огромен *** за разните лелки и бабички, цялата ми младост е минала с неговите песни, още от класическия албум на Хиподил - "Некъв ужас, некъв ат" :D В статията са изпуснали двете най-любими изказвания при Лорчето - "На кой политик се възхищавате?" Светльо: "Йоло Денев" :D И "Кога за последно плакахте?" Светльо: "Редовно си плача на туски сериали" :D Велик! :)