123

Крадеца

преди 2 години

Всеки народ заслужава съдбата си

122

Хахах

преди 2 години

Много мрънка, а сам споменава че е катал с 80, при ограничение там 60. Значи когато тебе те отнесе по - голям джигит - ревеш, е само за едни ли да важи закона?

121

Анонимен

преди 2 години

Субсидийката гони чиляка! С първата събсидия си купи автомобилче, че да се вози насам-натам. Сега иска тунинг. Прочетох в коментарите, че бил съден за порнография...

120

Анонимен

преди 2 години

Светльо и той олекна!добре ,че се е отървал,но след като е дошъл в съзнание ,нека е жив и здрав ,но да подкрепя Фигуранта и прокопските далавери Киро и Асенчо,явно е скаран с политиката.Да провери какви са ги вършили и какви ги дрънкат,новата мантра ,че с 8 млрд ще направят 40 тунела и 10 магистрали,ако не се краде,това е абсолютна измишльотина,но офце ще се намерят.

119

Бай Иван

преди 2 години

Продуктите на демокрацията- ***, наркомани и социопати всеки ден трепят хора по пътищата, а системата ги спасява, утре може да е ваш ред ;) !!!!

118

Гроби Таласомо

преди 2 години

Като знам, че Боли ме Дупарата нема никви шансове да стане президент, единственото му задача да се кандидатира за резидент е на "кука", т.е. да отклонява гласове. Поради, което ме съмнява, че тази катастрофа, изобщо се е случила;)))

117

Kристиан Николов

преди 2 години

Нема се плашиш Светлъо има и по тежки случаи.

116

Анонимен

преди 2 години

Пишат се от *** по *** коментари.все едно статията е...охарактеризирайте Светльо Витков.Хора,не дай Боже утре някой от нас може да е на неговото място,но да няма възможност да коментира тук,защото е нямал неговият късмет.Вчерашни пичлемета с по един петък книжка,се мислят за велики ....главата пречи...главата...

115

Избори

преди 2 години

Ако не беше тази катастрофа, никой нямаше да се сети за него. Ето сега се заговори за него и чуваме, че за президент се кандидатирал. Това ако не е самореклама ...

114

Недоразбрал

преди 2 години

Господ го спасил,но той си останал същия про стак?!Ако стигнел до балотаж нямало да гласува за кандидата на ГЕРБ,но за кандидата на Путин и Гундяев ще гласуваш?!Язък,че си останал жив да продължаваш с простотиите си!Този дето те е блъснал е същия чалгар като теб,така че сте едни и същи про ста ци!!

113

опетков

преди 2 години

До *** Светльо Витков не е карал колата.

112

Литбарски

преди 2 години

Сичко на сичко има две песни дет стават - човече и бате бойко. Mа туй не е постижение дето го прави годен за управник.

111

Анонимен

преди 2 години

Що *** народ пише тука, утре като някой такъв където си е купил книжката ви убие или убие някой ваш близък, тогава ще ви видя. За сведение България е първа по умрели на пътя за поредна година и до някъде заради ей такива като тоя, дето не знаят какво е санкция.

110

ВЪПРОС

преди 2 години

Не разбрах нещо от обясненията - Светльо е карал и е ршил да преспи малко ?Свалил колана , свалил седалката и се отпуснал в сън ?За мен е бил нещо объркан с нещо .

109

нЕкое друго въпросче

преди 2 години

Таз катастрофа дали има нещо общо с кандидатурата му за президент? Като например, да привлече вот? ??

108

Анонимен

преди 2 години

Стига сте го показвли този ***. Този освен че е много *** е и безкрайно нагъл.

107

Анонимен

преди 2 години

Предпазният колан не се сваля докато автомобилът не спре, какво е това "Дай да се отпусна малко"... Подобно безхаберия не отива на потенциален президент.

106

Анонимен

преди 2 години

Скакауец.

105

Оооо, хиподиле,

преди 2 години

я се скрий! Реши и ти да се правиш на интересен! Ка рАл си като бесен и оня другия - и той. Добре, че не са пострадали невинни. За предизборна кампания да беше изпял едно ново, АКТУАЛНО парче (не казвам песен), повече симпатизанти можеше да привлечеш.

104

Анонимен

преди 2 години

Предизборен пиар ли съзирам? Вероятно преди избори е удобно да разгласяваш всякакви истории за себе си, особено показващи те жертва.