9

Диана

преди 2 години

Намерил се кой да говори за отговорност-БСП!Ако наистина е толкова загрижен за отговорността на политиците този Дончев,трябва първо да поиска саморазпускането на БСП след катастрофалната й 30 годишна политика,довела я да ексцесиите с безотговорните й протести и служебни правителства,безотговорният й избор на президент-тези,които ни донесоха най-голямата национална катастрофа с милиони хора избягали зад граница, с най-голямата бедност в ЕС..Личен пример да покаже за отговорност в политиката!

8

ДА ,БЕ...

преди 2 години

ЩО НЕ ТУРИТЕ МИТЬО ПИЩОВА , НА МЯСТОТО НА ИВА МИТЕВА.....ШЕ ВИДИТЕ КАК ТАТЯНА-500К И МАЯМАТА ШЕ МУ СЕ РАДВАТ , ПОДКРЕПЯТ...ВСЕ ДО НЕГО ЩЕ СЕДЯТ!

7

Айде кво толкова...

преди 2 години

Вземете и малко клошари.../от народа/....за цвет и миризма...!

6

Анонимен

преди 2 години

Пеньо от Биг Брадър няма ли да го вкарат и него в някоя листа за депутат.Няма такава пародия ,после защо няма 1 година правителство.

5

Анонимен

преди 2 години

Всеки иска парченце от тортата.

4

"сумалиец"

преди 2 години

Понеже 30 години завършилите Симеоново, СУ, УНСС, Свищов и ЮЗУ ви докараха до западния стандарт - що да не се пробва и някой, дето 20 години оцелява в спорт по пътищата, по които вие се убивате на прав участък в сухо и топло време? Поне в едно е доказано по-добър от всички вас!

3

стига бе

преди 2 години

Един каза, че ще ни оправи за 800 дена и ... си оправи имотното състояние. Вервайте му.Сега новия проект на фигуранта искаше да ни оправи за 80 дни... и оправи конституцията. Вервайте му.Разни спортисти, интелектуалци и други наивници скочили в политиката нищо не промениха. И съжаляват за наивността си. Това са фактите.

2

Joko

преди 2 години

Поредното сиренце в капана за гласоподаватели.....Та да ги питам тези господа КАКВО РАЗБИРАТ от политика....

1

гост

преди 2 години

Щом боксьорите навлзоха, що не и състезателите? Само леката атлетика никакви ги няма още, а там има добри кадри ...