30

Анонимен

преди 2 години

32 трябват и пари и на работа не те чакат толкова. След три пак е рев.

29

Анонимен

преди 2 години

Само камери оправят ганюгите!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Живея до голяма ясла, сутрин на паркинга, спират коли, родители извеждат децата си от автомобилите, децата разбират на къде ги водят и започват да пищят, а родителите им забързват и бягат още по бързо. И сега питам защо го правите това, защо не си гледате децата поне до 3 години. Направете както при соца- приемат детето, до един месец ако не си намерите работа детето остава в къщи- нека и сега да бъде така и в ДЯ и в ДГ, в ДГ само в задължителните групи.

27

Taню

преди 2 години

Всичко бих приел, но да си преднамерено гaдeн с толкова малки деца... Трайно yвредени сoцпсихoпатки...

26

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно тая лигл а как се държи с детето си... навъдиха се едни интернет-родителки чели недочели как е модерно да се гледат деца...Познавам разни такива и отрочетата са изключителни нагли малки лигни с претенции... баш като т ъ п ите си майки.

25

Anonimen 2

преди 2 години

До Анонименабсолютно, спираме да плащаме данъци, закриваме тия институции и ако има търсене ще им частни и който иска и може да си ги заплаща...

24

Наблюдаваща

преди 2 години

много искам, точно тая загрижена майка да влезе за една седмица в групата. Щото е много лесно цял ден да се чудиш къде да си завееш ***. Да търсиш 5 мин. слава по телевизора и да се правиш на разследваща. Това работещите жени няма да го направят, тези дето се чудят къде да си оставят детето да им го гледат, защото имат работа и отговорности. Аре стига ни занимавахте с тия натегнати майки... всички имаме деца

23

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че повечето майки се филмират и търсят под вола теле във всяко едно нещо, в което могат да си наврат нахалните, елемнтарни носове. Липсва всякакво рационално и практично мислене. И после се чудим, защото растат поколения тъпигьози. Слезте малко на Земята и карайте по-нормално, все едно във Версай са отгледани всички, а те махленски клюкарки и селяндурки.

22

Анонимен

преди 2 години

В София са една сбирщина диваци най-наглите и нахални от провинцията отидоха там.

21

Сократис

преди 2 години

Да си кичеш детето с микрофони и записващи устройства е недопустимо и съответните институции трябва да се заемат с тази майка, която се вживява в ролята на "разследващ". Никакви обиди не се чуват от записа а думи и обръщения от разговорния език.Тези изглупели родители, които правят подобни сензации, в къщи използват много по-груб и невъзпитан език към децата си, но там няма кой да ги запише...Защо персонала се съгласява с този запис?! Могат да оспорват достоверността му, както правят политиците!

20

Анонимен

преди 2 години

Кога родителите ще почнат да се шокират от това, че в собствените им домове се обиждат, обиждат си децата и им пускат чалга от сутрин до вечер-КОГА?

19

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да се закрият всички ясли, детски градини и старчески домове, и всеки сам да се оправя с децата си и възрастните си роднини. По възможност с 30 едновременно, повечето от които не могат да се хранят и да ходят до тоалетна сами.

18

ДДРОнег

преди 2 години

Отношението на тези , които трябва да се грижат за децаа е меко казано възмутително !!!___С такова отношение вссеки от улицата може да се похвали, но за детска градина или ясла е позор !!!___А сега да погледнем и друга страна на проблема - как се държат тия "жени" у дома си , и да помислим какви са причините за т.нар. "домашно насилие" ?!____Може би е точно такова истерично държане на уж нежната половинка, а ?!

17

Анонимен

преди 2 години

До 17- Очаквам нормално държание от възпитателките и медицинския персонал. Парите не са оправдание за липса на човечност, етика и професионализъм. Аз в градина няма да ида да работя, защото веднага ще раздам някой друг шамар. Но те много добре знаят къде са отишли, каква им е работата и че НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ ДЪРЖАТ ТАКА С ДЕЦАТА. За такова нещо закона трябва да е много строг, не уволнение, а забрана за изпълняване на професията или друга свързана с работа с деца, а в по-тежките случаи и затвор.

16

Истанбулец

преди 2 години

Абе как не се научихте, насилие над деца и хора няма! Има насилие само над момиченца и жени!

15

Анонимен

преди 2 години

Ами за 30 лева на месец и 50 държавни субсидии на глава, кво очаквате в претъпканите групи. Скоро ще стане като със сестри, санитари и лекари - ще хванат пътя в чужбина и тогава кой ще ви ги дундурка?

14

Анонимен

преди 2 години

За съжаление децата от най-малки у над трябва да свикват, че уважително и човешко отношение няма да получат през целия си живот в БГ. Ще ги навикват лелките, после учителките, после в университета, после по гишетата в разни администрации, после съседите, изобщо нека се научат тези деца че живеят в блато от злоба и завист, и ако не за едното то за другото ще ги преследват цял живот.

13

Анонимен

преди 2 години

Ахаа, грижовна майчица. За пред телевизията.

12

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво да коментирам този път. В нашата градина също се крещи, дори да не се кара госпожата децибелите летят през 2 преки. В същото време понеже детето ми е от големите градинарчета казва, че се карат понеже еди си кой си размахвал ножицата към друго дете, или се биели по главата, или не знам какво. Разликата която очаквам аз е тази - педагозите трябва да имат подход в такава ситуация за разлика от една истерясала майка, която просто би се разкрещяла.

11

до майка

преди 2 години

ако сега не му стопляш задницата след 10/15 години то ще те шамари.Повярвай така ще е.