99

Анонимен

преди 2 години

Какво правителство?Редовно ли?Забравете!Ще има назначавано от президент.Защо и ДПС се включи с кандидат а?Толкова кандидати за президент не сме имали.Явно ни тикат към президентска република и там ще е властта.Партиите отиват в Историята.

98

Оказа се

преди 2 години

, че тия дето се пишат нови политици / те пак са си същите де - ама препакетирани в разни нови партийки с абсурдни имена/ управлението на държавата го разбират като говорене и крадене, ама че трябва да се работи не са и чували - верно са си като от детската градина.

97

The Priest

преди 2 години

Слугата на черепухин разби държавата и назначи калинките срещу които всички УЖ скачаха. Що не скачате сега? Къде са протестърите да викат срещу здравната политика, срещу екологичната катастрофа с кораба, срещу високите цени? Къде са свободните медии да лаят срещу всички министри? Къде са доказателствата за кражбите, дето УЖ пречели на народа да живее добре? Участниците в платения преврат се наместиха на държавна хранилка, но сега ги очаква шут 47 номер с кубинка в озъбените крадливи муцуни.

96

Нина

преди 2 години

Аз съм за ГЕРП но не желая да управляват, защото е крайно време радевите негодници да докажат на всички бал-ъ ци.,че не стават.Явно трябва нагледно да им бъде показано,защото по друг начин не вдяват.Борисов и ГЕРП трябва да участват в изборите за да защитят честта и достойнството си . Ценностната система при Радев и радевци е ясна-сценарии,лъжи,интриги, пари власт,ченгета,олигарси

95

Асан

преди 2 години

Еми то си има генерал Янев командва :)))

94

Д-Р ПСИХО

преди 2 години

я-аа Христо Христов си е разкопчал ризата без ръкави и пак се е измъкнал от санитарите с белите престилки

93

Бою Тиквочето

преди 2 години

Ше разбия пророкуването на всички агенция и ше взема направо 51% на изборите, само да се дигне тока и газта още малко. Тогава ще разправям пак мандат и половина, че правителството на чорапа така е окъкало нещата, че едвам им оправям бакиите.

92

ИТН

преди 2 години

от ИТН искат Кирчо канадеца да представи дипломата си от Харвард и да я публикува, защото имат бележка, че такъв студент не е записван даже, какво да говорим за дипломиране, а ако хората са го слушали как говори английски, та той и ХАЙ СКУУЛ с такъв английски не може да завърши

91

ЬЬЬ

преди 2 години

Партиите на така наречените протести доказаха,че не са способни на нищо.ИТН забрави за въпросите от техния референдум,адвокатите на мафията-Мая и Хаджигенов си мечтаят да разнасят още ковчези и да вдигат бесилки,ДБ с Иво Прокопиев суче мустаци за нови далавери,Гумен Радев сънува само втория си мандат и със своето служебно правителство не го интересува нищо друго.БЪЛГАРИО, плаче ми се за теб!

90

Докато политиците

преди 2 години

които влезнат в парламента не осъзнаят, че демокрация - това означава управление на мнозинството и не престанат да игнорират гласовете на мнозинството българи, чертаейки червени линии . Докато не разберат, че политиката е преговори и компромиси с мнозинството или с малцинството, а не детска градина дето да тропаме с крак и да си дърпаме парцалките - няма да има правителство, и парламентите ще вървят един след друг за по два месеца. Докато не изберем друг по- отговорен и мъдър президент - също.

89

admine

преди 2 години

Ще има ли правителство!

88

Анонимен

преди 2 години

Като беше Бойко, икономика заплати всичко вървеше нагоре. Протестърите обещаваха че като спрат кражбите ще стане рай. Ами дойдоха на власт, уж спряха кражбите и всичко върви на зле. Бойко поне може да управлява докато ме краде, а тези не стига че ме крадат отново, ами всички цени станаха двойни.

87

Христо Христов

преди 2 години

"защото ГЕРБ явно са си въобразили, че народът ще понесе пак да правят правителство" - те петоколонниците от герб са си неадекватни и нагли също като началниците си в Брюксел.

86

.!.

преди 2 години

Еми ако герб дпс и бсп се обединят и отново имаме една тройна ламя, то тогава няма да има избори! Ама то това сме го играли вече само, че тогава не беше герб а беше царя онзи дето даде хлябва в ръцете на сегашната ТИКВА! Та такива ми ти работи по тез земи!!!

85

отровна гад

преди 2 години

Няма партии, няма мартии! Тези избори са или Бойко Борисов или Румен Радев! Другите са дюрекси! Докато Радев е на власт няма да има редовно правителство!

84

Анонимен

преди 2 години

Той ще ги спечели, но само в коалиция с ДПС, не може да направи правителство! И пак няма да е на власт!!!

83

Анонимен

преди 2 години

до СССР..... газта я вдигнаха съвеЦките ти другари, а токът е на толкова високи стойности, защото в хунтата са пълни нек.адър.ници, ами те една гемия не могат да разтоварят, какво остава за тока, като се има предвид, че най-големият износител от Козлодуй е КОЙ, КОЙ жената на Кадиев, Коалиция с БСП, никак не можеш да намериш връзка с Баце

82

Анонимен

преди 2 години

До СССРВ България никога не е имало и няма да има осъден едър мошеник.

81

отровна гад

преди 2 години

Бойко Борисов ще спечели и предсрочните, и президентските избори, а Румен Радев ще отиде на проктолог!

80

Анонимен

преди 2 години

Поклон пред най-добрите - ГЕРБ! Другите и за разговор на маса не стават