139

Зозо

преди 2 години

В следващият парламент Бокича и Доган ще им покажат как се прави правителство на рундювците :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

138

Анонимен

преди 2 години

Изключено е да се направи в България толкова голяма работеща коалиция, която да има 121+депутати. Партиите са много зависими и да се направи компромис между две партии, то това ще се окаже в ущърб на третата, да не говорим за 4та и 5та партия. Евентуалните договорки ще доведат министрите до абсурдни ситуации, няма да имат размах на действие. Отделно световната криза ще накара подкрепящите партии да се разграничават от даден чужд министър, което ще увеличи напрежението.

137

Анонимен

преди 2 години

До 165 Слави изгуби доверието нЗ избирателите си! И гласоподавателите му ще се насочат към ПП! Но за ГЕРБ не биха гласували!

136

ъъъ

преди 2 години

Надявам се да няма правителство , и това би било единственото ни малко щастие в предстоящите месеци на мизерия, инфлация и здравен терор.

135

Анонимен

преди 2 години

Така като гледам, пак ще имаме същият сценарий. Протестните партии просто си преразпределят едни гласове. Според мен, докато измислената партия на Славун е в парламента, правителство няма да има, защото те винаги ще са контра на всички. Даже не знам как още има хора, готови да гласуват за него.Дано Киро вземе повече гласове и хакнат Слави, за да може тая мъка да свърши най-сетне.

134

Анонимен

преди 2 години

Българина,няма да гласува масово за ГЕРБ повече! Разберете го това! Вече всеки щом не е от крадливата партия на мутрата е приемлив!12 г на разруха и кражби стигат! Време е за промяна!

133

Калеко Алеко

преди 2 години

Не знам дали народът ще понесе ГЕРБ пак да прави правителство, но със сигурност няма да понесе старите муттри с новите лица от метежните формирования на фигуранта да си правят експерименти с българската държавност и то във времена на кризи и пандемии ... След два провалени парламент с антиГЕРБ идеологията, третото провалено НС ще струва скъпо на идеолозите с "Новият морал", към които сега ще се присъдеинят и финасовите измамници с офшорките и двойното гражданство ... !!!

132

не го заслужаваме!

преди 2 години

Само турско за нас - по-добро от комунистическото робство и руска окупация!

131

аса

преди 2 години

дир.бг са най големите *** блокират профили и плюс и минус ги определят както си искат продадоха се на болшевиките

130

A

преди 2 години

Д упе да ви е яко с прорестните партии

129

Христо Христов

преди 2 години

До отровна гад/147"Просто обедняваш и нямаш полезен ход!" - ходи се жалвай на некадърниците в Брюксел, цър'вул неграмотен. Той Борисов с право ти каза, че си про'ст.

128

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ или ПП като първа сила са две еднакво ужасяващи възможности.

127

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

всъщност изборите са за пореден път и ще има и още САМО ЗАРАДИ ДРУГАРЯ РУМЕН ГАДЕВ, защото иска да се изживява като цар и господар, никъде по света, където има избран или назначен премиер президента, дорида е фигурант НЕ ХОДИ ДА ПРЕДСТАВЛЯВА ПРАВИТЕЛСТВОТО, срам, срам, срам

126

ОБЕЩАВАХА В КОСМОСА

преди 2 години

А НИ СМАЗАХА ..РАДЕВАТА ХУНТА СЪСИПА ИЗГРАДЕНОТО ОТ ГЕРБ.

125

Анонимен

преди 2 години

Чекам аз един македонец да полети у космоса.Хахахахаха!

124

Киро Лъжата

преди 2 години

Кирчо Лъжеца първо е предал Родината си,като е взел чужд паспорт.Сега лъже като за световно.Излъга за канадския паспорт,излъга че има диплома от Харвард,излъга че води преговори с БСП и ИТН,излъга,че не познава новия шеф на ББР, а се оказа,че Лъжльото му е звъннал с предложение за този пост още преди да е станал министър.Кирчо назначи само свои калинки в ръководството на ББР и даде 35 милиона евра на Киро Гела за мним завод за таратайки.В същото време пък Кокорчо гепи 500 милиона от АМ Хемус.

123

Анонимен

преди 2 години

Няма да има правителство, ще харчим по 150 милиона за хазартни избори заради алчните гербаджии, които до един трябва да бъдет арестувани и съдени.

122

А В КОСМОСА КОГА

преди 2 години

2020Г БГ ДС/ГРУ МАФИЯ/ОЛИГАРХИЯ ПЛАТИ ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ- ЕТО СЕГА СИ ПРИБИРА ДАДЕНИТЕ МИЛИОНИ ПРЕЗ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ, УСЛУГИ И ПРОДУКТИ. ВИЖДАМЕ КОЙ СТОИ ЗАД КРЕМЪЛ ГАДЕВ И НА КЪДЕ НИ ВОДИ- КЪМ ТОТАЛНА РАЗРУХА. БЕДЕН И СГАЗЕН НАРОД СЕ ЮРКА ЛЕСНО- А КАКВИ ОБЕЩАНИЯ БЯХА ЗА ВИСОКИ ДОХОДИ И НОРМАЛЕН ЖИВОТ, ДАЖЕ НИ ОБЕЩАХА И В КОСМОСА ДА НИ ПРАТЯТ- ЖАЛКИ ПРЕДАТЕЛИ.

121

Строител

преди 2 години

ДО ГОЛЕМИЯ РАЗБИРАЧ НА МАГИСТРАЛА ХЕМУС... строителната компание е държавна Автомагистрали АД и няма как правителството да не финансира авансово държавната си компания.... ако искаш да кажеш, напише, дори да си помислеш нещо изчегъртай от мозъка си Комитова, защото е имало много нек.адър.ници в това министерство, но тя ги превъзхожда в прс.то.тиата си и липсата на компетентност

120

Анонимен

преди 2 години

Да спрат мерките срещу вируса и БСП ту няма да влезе в парламента .Така нещата ще се наредят ;) Няма друг вариант за съставяне на правителство. Хубуту ще е ако няма ,,усвояване,, Тогава е много по добре да няма правителство . Голяма част от парите са заеми които ще трябва да връщаме .Ако няма правителство няма да връщаме тези откраднати от тарикати наши пари. То даже ако се закрие държавата ще е най добре. Хората нямат нужда от такава държава на хрантутници по разни схеми.