159

Анонимен

преди 2 години

Първа сила гарантирано ще бъде новата партия. Тогава герберастията и доносниците от ДПС ще си изядат .... правителство ще има, защото крайно време е България да стане нормална държава и да се освободи от прегръдката на КГБ и ДС

158

тя

преди 2 години

ПП -първи на вота ! Другите ги знаем !

157

Анонимен

преди 2 години

Държавата е във фалит и след като я окрадоха и съсипаха се крият като мишки, вече нещат да управляват като няма за крадене. Ся ше ви сложат нов овчар да реди служебни кабинети и да ви затваря.

156

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЩЕ ИМА КОГАТО МИ ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ

155

истина

преди 2 години

Ако пак ходим на избори, ще ходим гладни в тоалетната. Е не всички. Радев, *** и харвардските тарикати ще ходят с цяло руло тоалетна хартия.

154

ще видим

преди 2 години

какво ще стане. Но на всички е ясно, че: 1. Боко Тиквата е аут....

153

нн

преди 2 години

ГЕРБ, първи. БСП, втори. ГЕРБ се отказват, това го заявяват и го подържат, просто няма с кого да се коалират. БСП и новобранците заедно с ДБ се коалират за пред хората, правят правителство, след година се изпокарват и пак избори. "Според Първан Симеонов най-вероятно този път партиите ще опитат да съставят някакъв кабинет."

152

Галъпчо

преди 2 години

Еее, Първане, хубава работа!? Ами че напъни се още малко де, ПП-то досега трябваше да е първа сила вече! Ама айде по сериозно, излагате се...!А между другото един мармот завиваше ...

151

факт

преди 2 години

да няма законно правителство печели фигуранта , бсп и нареклите се протестни партии на промяната .

150

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ и БСП трябва да си тръгнат вече! Едно и също години!!

149

Анонимен

преди 2 години

А бе тоя Гошо *** не е ли тоя дето Бойко спаси живота на жена му и на него като се разболяха от коронавирус?

148

Анонимен

преди 2 години

Нови предсрочни избори през 2022г. са ни в кърпа вързани.Трудно ще се състави правителство и да се състави ще е за няколко месеца. Затова президентска република.Няма нужда от 240 храненици нищоправещи . Тези 240 и техните правителство за 30 години ни свалиха на дъното.

147

Анонимен

преди 2 години

Щом ДПС имат кандидат за президент,значи ще ставаме президентска република!

146

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НИЩО НЯМА ДА ИМА. КАТО ПРЕД ПРАЗЕН ХЛАДИЛНИК ЩЕ СМЕ. ЩЕ ГЛЕДАМЕ КАТО ТЕЛЕ В ДУВАР. ИЗЪК ЗА ПРАЗНИТЕ НАДЕЖДИ С КОИТО НИ ХРАНИХА ПОЛИТИЦИТЕ

145

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Президента вземе ли втория мандат,а...канадеца състави кабинет.Бокоча трябва да става...партизанин.За това молим всички...мандри около Банкя и региона да пратят...координати,че то...партизанин без мандра,все едно...новобранец,без пушка. (Платена...обява на ЦК на ГЕПИ -Банкя)

144

Анонимен

преди 2 години

И да има ще е докато преведат парите от Европа и на пролет пак избори.

143

Парите не миришат!

преди 2 години

Правителство ще има на всяка цена.Големи пари се чакат от Брюксел за закриване на мините и тецове, а после и по другите писти.Няма леви,няма десни,нама центристи и царисти!Сега всички партии са приготвили големите дисаги и точат лиги миризливи!

142

Анонимен

преди 2 години

" Зозо" Герберофилче,мокри сънища имаш още а?-:))) Ха хааах

141

Анонимен

преди 2 години

Какво се чудите пак ще е служебно правителство назначено от *** Радев!

140

Анонимен

преди 2 години

И ко ще стане ако няма правителство ? Няма да има кой да усвоява наще пари и пак ще увеличат пенсиите . Даже ако не усвояват може и заплатите да вдигнат. Къв е смисъла от правителство тогава ? Да преразпределят несправедливо нашите пари ли ? По добре да няма правителство. От както няма ще се избият да вдигат пенсии и МПЗ та .