179

Анонимен

преди 2 години

По тези географски ширини народонаселението просто си прахосва времето. Сега "спасителят в ръжта" , тоя път от Канада ще ви оправи.

178

ъ

преди 2 години

ще ходим на протести. тролчета и вие се стягайте

177

Случаен минувач

преди 2 години

Румен Петков, фейсбукДа престанем да вярваме на пирамиди!През 1994 година фараонът Майкъл Капустин примамваше хората с високи дивиденти, откупваеми доверителни разписки със 151% годишен дивидент, а след това 217% годишна лихва за американски доверителни разписки. 10 000 българи се хванаха на въдицата, по документи в съдилищата. Вместо 23 години затвор, каквато е присъдата на Капустин от СГС, той лежа едва 12 години. Надяваме се на по адекватно бъдеще на Кирил Петков.

176

анонимен

преди 2 години

Каквото и правителство да се сглоби ще е като цирк-аджийска май-му-на на една кокила - за кратко бурни аплодисменти и след това скок и зад завесата без изгледи за нови май-мунд-жилъци. Е това най-много ще отива на новите партии защото се доказаха в подобни изпълнения, а БСП ако ги подкрепи-те са доказани ветерани в този жанр.

175

българин

преди 2 години

Каквото и правителство да се създаде,ще го приветствам! САМО ДА НЕ Е ГЕРБЕРСКО!!! Че ми омръзна да псувам 12 г!

174

Makedon

преди 2 години

Neee ... beeee .. Ke nemaa Ke neema

173

анонимен

преди 2 години

Очаква ни съдбата на Вера Су с това служебно правителство и служебните мошеници, канадеца, Спецовци и подобни.

172

пореднитеСТЪКМИСТИКИ

преди 2 години

Бля...бля...бляя...по социологическата азбука...ще има или нема да има правителство???...Май всички се натискат пак да са опозиция на опозицията...!Само лъжляото с гОООлемио нос-Пинокио бълнува за порции и постове,а Харвардските юпита шикалкават и раздават на лево и на десно министерски кресла с пълни шепи с тайната надежда ега некой се подлъже да гласува за тях...

171

анонимен

преди 2 години

А бе защо трябва да се бърза за парламент и правителство , има още доста неща за досъсипване , сега сме на средата на пътя и към края ще лъсне гъ-а на ***, сега по смъртност сме на първо място в Европа и света, а по всичко друго ще бъдем на последно . Булевардните талибани с черните чували и ковчезите ни докараха до тук.

170

СМЕХ...

преди 2 години

ТАЯ СОЦ-ДЪРЖАВА ТРЕБВА ДА ФАЛИРА!..ТОВА ЩЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА ГАРАНЦИЯ , ЧЕ ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРЕМИНЕМ ЧИСТИ В ЕС И ШЕНГЕН!....ТАКА Е НАЙ-ДОБРЕ , ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ , САМИ ЩЕ СИ Я ФАЛИРАТ, ПОНЕЖЕ СА ТАПИ , САМОНАДЕЯНИ И ПРОзТИ...!

169

Н1

преди 2 години

Сега, това дето го говори Първан, вече го знаят всички. Да видим кои са нови неща. Първо, младите коментатори-Симеонов, Ганев, Василев. Второ, по-важно, че отпада IBNI-то, които се ежиха една година с празни приказки. Опитите продължават. Безуспешно. Значи, няма да има правителство. Лично аз съжалявам, защото ми омръзнаха отличничката на випуска арх. Комитова и д-р Кацаров. Но дори и да се направи кабинет, той ще е кратък, защото кабинет миш маш не е кабинет. Следва продължение, ако искате.

168

Анонимен

преди 2 години

Ще имаме правителство като мине модата на гологлавите дюстабанлии с 20 годишни бмв-та

167

Анонимен

преди 2 години

А ако има правителство, ще има ли пак т,р,олове :)

166

Анонимен

преди 2 години

Ще има, ще има!

165

Анонимен

преди 2 години

Абе, гложди ме смътното съмнение, че "Троянскиян Кон" ПП ще състави коалиция с Герб...

164

АНОНИМЕН

преди 2 години

ВЪВ МОМЕНТА ИМА ДОБРЕ РАБОТЕЩО ПРАВИТЕЛСТВО,В КАКВО Е ПРОБЛЕМА

163

Анонимен

преди 2 години

Вече се обърках. Всеки път гласувам за различни, а дано, *** надали.

162

тя

преди 2 години

240 хрантутници на топяща се държава от 9 мил на 6 мил , а те са си се толкоз! Най --сладка и доходна "работа " !

161

Аз

преди 2 години

"Партиите на протеста нямало да имат повече депутати"Дай Боже!

160

Сериозно?

преди 2 години

До тяВерно ли? И аз казвам, че ще спра кражбите и ще ходя ухилен като разцепена тояга, гласувай за мен! Някой каза "котка в чувал", ей точно това е, новата партийка! По добре ИТН, тях ги знам какво мислят и могат от 20 години!