160

Анонимен

преди 2 години

А едно човече се катери по чукарите и дрънка врели-некипели за промяна и справедливост, докато избирателите му умират по 100 на ден от коронавируса...

159

Как

преди 2 години

Как са започнали фашистите> 1.Жълта звезда - сертификат, 2.Концлагери, 3.Газови камери, 4.Крематориуми. Не е било толкова отдавна и е било не в Азия или Африка, а в Европа.

158

Анонимен

преди 2 години

Никой не ти е отнемал правото 45 години да обикаляш света. Западняците тогава не даваха визи за българи, всеки който имаше виза можеше свободно да пътува на запад.

157

Анонимен

преди 2 години

По принцип по това време на годината се активизират човешките коронавируси, ПСР теста разпознава коронавирусите, но е трудно с него да се направи разграничение между ковид 19 и познатите ни други човешки коронавируси, които по принцип са безобидни, абе хубаво е математиците да си се занимават с математика, а не с гадателство....

156

Експерт

преди 2 години

Ваксинирайте се, защото в Англия ако нямаше 70% ваксинирани, сега всички щяха да са умряли в Англия. Ако искате да се спасите - ваксинирайте се, иначе ще умрете както в Англия ако не се бяха ваксинирали!

155

Анонимен

преди 2 години

Ние 45 год живяхме без правото да обикаляме света! И какво? Умряхме ли? Аууу, няма да ходя на мач в Италия, как ще го преживея? Няма да ям пасти в Париж, въх пукнах. Я се разкарайте. Това, че биха ни затворили границата не ни плаши. Повече ни плаши, че ни отнемат правото на избор, защото знаем какви са последиците. Сладурчетата на запад не знаят, но ще разберат. Ние ще се борим за правото си на избор. За защита правото ни на избор ще водим кървава война ако трябва. Набийте си го в *** кратуни!

154

Анонимен

преди 2 години

Всички западни течности за инжектиране съдържат клетки от абортирани човешки бебета, само Pfizer твърдяха, че не използват клетки от абортирали зародиши, и католиците убеждаваха техните вярващи да се инжектират с Pfizer (в Англия не са католици и затова избраха по евтината течност на АстраЗенека), но се оказа, че Pfizer са лъгали, и на практийа техните течности също съдържат клетки от абортирани човешки бебета.

153

Анонимен

преди 2 години

2019 година - България първа по смъртност в света. Мерки - никакви. 2021 година - България е първа по смъртност от ковид в света!!! Трябва да вземем мерки!!!!

152

Анонимен

преди 2 години

А я си представи в Англия ако ги нямаше тези 70% ваксинирани колко щяха да бъдат смъртните случаи? Най-вероятно по 10 000 на ден щяха да умират.

151

Радев 2021 !!!

преди 2 години

6 месеца управление, 6 месеца успехи! Гласувай сега! Радев 2021 !!!

150

до д-р ХАОС

преди 2 години

поетапно наблюдаваме Демокрацията в пълния и блясък

149

Анонимен

преди 2 години

Единственият виновник за геноцида в момента е Румен Радев, който не взима никакви мерки, а вместо това ходи на туризъм в планината и дири го прави публично.

148

Анонимен

преди 2 години

150 задължителна ваксинация с гнусотии ще прилагаш на себе си. Времето на Менгеле приключи. Вярно, че сертификатите ни върнаха в Третия райх, QR кодовете напомнят на номерата на концлагеристите, но дори и кукуто Хитлер не си е позволявал пълен геноцид над своя народ. Така, че хайде да посмалиш малко с наци пропагандата.

147

д-р ХАОС

преди 2 години

поетапно Европа и Северна Америка ще затвори границите си за хора без сертификат, а БГ-тата които са там без гражданство и не се ваксат ще ги изпратят по, поздраво, ако са здрави разбира се за Радината им, няма да има нужда нито от КПП-та у нас нито от каквото и да било, когато ни забранят да влизаме в други държави, за Зимбабве не знам

146

Анонимен

преди 2 години

Френската посляничка каза, че здравния паспорт позволява много неща, ако искате да сте свободни, ваксинирайте се.

145

Анонимен

преди 2 години

Предизборната кампания на Радеф вече струва по 200 човешки живота на ден. Да ви е честите новия "спасител", т*nи овцe!////////////***, рекордите по брой смъртни случаи на ден постигнати при меката борисова китка, никой няма да премине.

144

доброволна евтаназия

преди 2 години

За да съществува запада при тази ситуация когато ресурсите са изчерпани, населението трябва да се съкрати с около 80%, само 20% да останат, иначе няма как да стане. Или трябва да се евтанизират 80% от населението, или локдаун на икономиката. В същото време политици и учени в Русия говорят, че при тази територия и изобилие на ресурси за да има оптимална икономика с производство и потребление на Русия са нужни поне 1.5 милиарда население, а Путин пуска анимационни филми, правете локдауни и му се смейте, весело е, а?

143

Анонимен

преди 2 години

Защо не опитат да създадат някаква ваксина срещу ковид-19? Толкова време вече не могат да създадат ваксини! Аз искам да се ваксинирам.

142

повтарям

преди 2 години

80% от популацията е генетично резистентна към коронавируси.20% е абсолютния таван на заразяемост.Вируса няма да мине през всички.

141

Гнусно

преди 2 години

След като не можаха да ни уморят с вируса, след това с ваксините-другарите решиха да ни уморят по най-ефективния начин-като вдигнаха цените на всичко предизвиквайки хиперинфлация! Високите цени, студа, глада ще убият повече хора отколкото лъжливите статистически данни! Хората се притесняват за децата си,за родителите си-това води до стрес,депресия!Омръзна ми *** и кухи червендалести празни кратуни да ми хвалят колко убав бил тоя,дет само лицеви опори може да прави!Докато не измрете-няма оправия