200

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се срещу Ковид, спасете пандемията от хората!Прочетох го на друго място, ама кърти!!)))

199

Анонимен

преди 2 години

Конспиратор - нормален човек в миналото, обявен за конспиратор от маскидиотите, използващ главата си за мислене. По ушите му липсват белези от ластик.

198

То

преди 2 години

и този математик не знае, че е болен...а и не знае, че не разбира нищо от МАТЕМАТИКА...Смехурко...

197

Коприва

преди 2 години

Доживяхме математици да ни обясняват кога сме болни - ще се размножава нещо на поразия в дихателната система, ние нищо няма да усетим и ще изпозаразим всичко срещнато по пътя си. Кой им ги съчинява тия небивалици? Тези подмениха първо науката, а сега посягат и на реалността. Научна фантастика с б улевардно качество завладя медиите. Четете за развлечение, само не им се връзвайте.

196

Анонимен

преди 2 години

Значи, няма проблем да *** от сърдечно-съдови заболявания. Ние ще ви продаваме и рекламираме храните, които ги предизвикват, ще насърчаваме начина на живот, който ги предизвиква. Пък вие сами си решавате какво да ядете и как да живеете. Но от ковид трябва да ви спасим!!! И то чрез ваксинация. Трябва да си малоум ен като ваксърите, за да не видиш, че има нещо гнило.

195

Анонимен

преди 2 години

Този зор да докопат милиардите от ЕС, вече излиза извън контрол. Всички живеем сред хората. И виждаме, че епидемия няма. Всеки, който започне да киха, го пишат ковидясал. Защото пари се взема за тая работа. Всеки сезонен грип минава в графата "ковидясал". Преди няколко месеца бях в една болница в Северна България. Имаше "ковид-отделение", където лекарите се мотаеха със скафандри. Наложи се да отида до тоалетната, която беше в другата част на болницата. И изненада - там в едната приемна имаше двама човека, току-що установени с положителен ковид тест. И около тях - лекарите с маски, смъкнати под

194

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен197 О, добре, льольо. Това съществено ще промени нещата. Колко си умен!

193

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен197 "Белгия 74% вакиснирани. В момента е на 4 място по новозаразени в света.------======--------Лъжа. Гнусна антиваксърска лъжа." Tази лъжа е точно от worldometer, когото ти цитираш.--------=====---------Льольо, гледат се резултатите за вчерашният ден, защото за днес не всички са дали данни.

192

Анонимен

преди 2 години

България 2019 г. - първа по смъртност в света. Мерки - никакви. България последните 30 години - намаляваме с по 50 хил. души годишно. Мерки - никакви. България 2021 г. - първа по смъртност в света. О, трябва да вземем мерки срещу ковид!!!

191

Анонимен

преди 2 години

Тази болест е толкова заразна, че за 2 години още не е минала през всички. Ако беше заразна, досега да са се заразили всички. Това на чисти български е нонсенс.

190

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен197 "Белгия 74% вакиснирани. В момента е на 4 място по новозаразени в света.------======--------Лъжа. Гнусна антиваксърска лъжа." Tази лъжа е точно от worldometer, когото ти цитираш.

189

Незнайко

преди 2 години

Ако сметките на пишман пандемаджиите - математици бяха вярни при 12000 заразени на ден и репродуктивно число 1.3 (по Витанов)т.е. всеки заразен да заразява по 1.3 човека, само за 24 дни чумата трабва да обхване 100% от народонаселението и трябва да свърши, но не би...

188

Анонимен

преди 2 години

Това е , защото служебните шутове на Радеф ,не са способни да поемат никаква отговорност , мислят само за предстоящите избори !!!

187

Waffen SS

преди 2 години

Нагоре по лай-яната река без гребла.Както казва една моя позната и колежка от института,в който работехме "Душицо ние не сме българският народ.Ние тук всеки от тас говори по в яколко езика,излизал или е живял в чужбина.Народа е много ограничен и живее в някаква битност от преди 100 години."А тя можеше да прави сравнение,защо бе живяла и учила в Париж,Виена,Делхи,Осло.Баща и беше някакъв фактор в ЮНЕСКО"Много е била права

186

Анонимен

преди 2 години

Белгия 74% вакиснирани. В момента е на 4 място по новозаразени в света.------======--------Лъжа. Гнусна антиваксърска лъжа. Вчера имат 2500души нови заразени, при население от 11млн. Починали вчера в Белгия са 8 души. Проверка в worldometer. При последната вълна преди ваксинацията имаха по 200 души починали на ден, както при нас. Отново - преди ваксинацията починалите бяха колкото при нас, след ваксинацията починалите са по 10-20 души. Ние продължаваме да даваме по 100-200 на ден.

185

Анонимен

преди 2 години

България 2019 г. - първа по смъртност в света. Мерки - никакви. България 2021 г. - първа по смъртност в света. О, трябва да вземем мерки срещу ковид!!!

184

Анонимен

преди 2 години

Явно на хамериканците спешно им трябва нашата територия! А вече започнаха да точат лиги и за румънската, само и само да са по-близо до Русия! Пускат ни вируса и затова народа мре на поразия. Другият отговор е, че не ги лекуват докторите, а ги оставят на късмета, който оцелее.

183

Баф маамy!!!

преди 2 години

То по тия сметки за 365 дни, тоест за една година трябва да се заразят над 4 милиона българи бе??? Къде ви отиде колективния имунитет???

182

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен192 "А сме четвърти по смъртност в света на милион ( Белгия са 19-ти )." А я кажи докрай, че преди ковида бяхме първи по смъртност в света.

181

Шаши

преди 2 години

Добре че пуснаха Ковид. Така можем да видим всички с нервни отклонения и овче мислене.