220

Gorskio

преди 2 години

230 - ами не е обявила СЗО лечение, как ги "лекуват правилно" в болниците тогава, когато няма лечение? Не мога да разбера как не ви е ясно, че един специалист по математическа статистика не е нужно да бъде лекар? А Алибегов си гледа неговите си интереси и въобще не се интересува дали хората ще умират, заразявайки се в заведенията. Важното е алъш-вериш-а да върви. Както не ги интересувате и политиците. Локдаунда ще го обявят след балотажа за президент, защото така им изнася... Вие си праветеизвод

219

св

преди 2 години

Т.е. сме минали отдавна 70% стадния имунитет (преболедували, срещнали вируса, ваксинирани). Над 2 млн ваксинирани и над 700 хил. Х 4 преболедували Общо - над 5 млн. От 6,5 млн население.

218

Анонимен

преди 2 години

реално заразените от коронавирус на дневна база е много по-голям от официалните данни, каза по Нова тв математикът от БАН - под съд за фалшива информация или математика или обявителите на официалните данни! Поне един лъже и при това яко! Съд, затвор за да секнат тези плъхове! А пропо колко е часовата ставка на математиците от БАН - трябва да е много ниска!

217

Gorskio

преди 2 години

Вижте се бе - неуки тро.лове! 2ма човека пишете всичките про.стотии под статиите, съответно 2ма сте нацъкали минусите! Вървете си намерете работа, не си губете времето по сайтовете, че животът си върви и ще се събудите бедни пенсионери с милионен километраж коментари!

216

Анонимен

преди 2 години

8%х0лв=26лвЗдравно осигуряване на безработни.По Витанов

215

Q

преди 2 години

Ама така става като коментиращите са лица, които едно заявление за лична карта не могат да попълнят сами, но разбират медицина, икономика, технологии и всичко останало..=========== Като проф. Витанов и Алибегов ли?

214

Q

преди 2 години

До GorskioСЗО още не е обявила за открито лечение на КОВИД.======================Но пък СЗО открито обяви, че ваксините са само по желание. А лековете , които сте цитирали са ваши,а не мои твърдения.По внимателно с обобщенията.

213

Анонимен

преди 2 години

за мастъра 3500 * 4 е някъде 10-12000. ей такова е нивото

212

Gorskio

преди 2 години

Хах - във фейсбука една леля каза че лекарите убивали пациентите с кислород! Пускали им 10 атм. кислород и ги убивали. Сигурно маската я стягат с кожени ремъци да не излети... Трябвало също да те проверяват да не си алергичен към кислород и да не направиш реакция някаква ?!?! И.диоти недоучени! Г.ъза си не могат да забършат сами, ама леят ли леят п.ростотии...

211

до Истината

преди 2 години

Проверете си задачката, данните Ви просто не са верни, няма как за октомври да има 441 за месеца, в България на месец умират между 10 000 и 12 000 човека.

210

Gorskio

преди 2 години

220 и какво е "правилното лечение"? Осветли невежите? Че СЗО още не е обявила за открито лечение на КОВИД. Само те поддържат жив, доколкото могат, и евентуално да оздравееш... Ама така става като коментиращите са лица, които едно заявление за лична карта не могат да попълнят сами, но разбират медицина, икономика, технологии и всичко останало... Наливат се с ремдесивир, хидроксихлорохин, белина, бабини лекове, ракия, чесън и много му разбират на всичко на тоя свят...

209

Анонимен

преди 2 години

Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, антиваксър склададжия експерт по медицина.

208

Бабешки сметки

преди 2 години

Айде още веднъж баба да Ви сметне: 12000 заразоносители по 1.3 репродуктивно число (по Витанов) т.е. един заразовирОЗоносител заразява други 1.3 чиляка, след само 24 дни имаме 6 513 607 нови вироЗоносители и смешката приключва през сълзи и смех, кой както го разбира....Който не го мързи да си сметне сам, или да вярва на пишман математиците...

207

Gorskio

преди 2 години

В никакъв случай не трябва да се ваксинирате - ще ви чипират, натикат тежки метали и графенов оксид... Направо ще ви убият и т.н. *** си като нормалните ора от ковида ***.илно племе!

206

Анонимен

преди 2 години

Истината, а дали не е заради "ваксините"? Щото баш в описания от тебе период се доставиха в България и започнаха да се прилагат...

205

Анонимен

преди 2 години

А дали тези хора не умират от неправилно лечение?М?Интересното е друго, в борбата със смъртоностната болест измислиха ваксина за здравите, но не и лекаства за болните.До сега беше първо лекаството и после се стигаше до намиране на ваксината.Всичко обърнахте с краката нагоре.

204

213,

преди 2 години

само да попитам: да разбирам ли, че по дефолт си в "правилната група"?!! Лошо няма, но какво правим, ако в един бъдещ момент нещата се окажат малко по-различни от очакванията ни?

203

Баах

преди 2 години

Много пеееераси тека бе,от ди ги измъквате тези с мазните коси?

202

Анонимен

преди 2 години

Плашещо е настървението и злобата, с които васкърите защитават иглата.Още повече, че се твърди, че тя им е осигурила защита.Наистина неразбирам защо се пенят тогава?

201

Анонимен

преди 2 години

Стабилна заразяемост... ако може да се вярва на Кунчев, който също като Генерал Годжи нищо не разбира от вируси... Но не това е важното, важното в случая е, че про подобна заразяемост ваксинирането е НАПЪЛНО НЕПРИЕМЛИВО. Ваксиниране се прави САМО при липса на масово боледуване, иначе резултатите са като в Тайван - повече умрели ОТ ваксината, отколкото от болестта; или като в България - заразените ваксинирани вече са в почти същата пропорция като ваксинираните въобще.