31

Анонимен

преди 2 години

Понеделник-бум на търсене на имоти за нанасяне,вторник-бум на имоти на зелено,сряда-бум на градски къщи,четвъртък-бум на панелки,петък-бум на парцели за строеж,събота-на селски имоти,неделя-бум на ваканционни имоти.А истината е че се търсят само места в гробищата.

30

Анонимен

преди 2 години

Имаме да оправяме съдебна система, Ковид криза, енергийна криза, заплати, икономика, избори 5 пъти. Не ни е до имоти. И 50 статии да пуснете няма да купуваме. Точно сега не е време за омоимоти ти

29

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНа българското черноморие има и по-евтини. Не си прави труда да заминаваш за Испания. Там също е трудно и няма работа. Защо са толкова евтини? Защо така ги продават, явно не вървят!

28

Анонимен

преди 2 години

Спекулантите на имоти всеки ден търсят балъци купувачи.

27

Анонимен

преди 2 години

Компанията Aliseda Inmobiliaria разпродава близо 1000 имота на цена от 24 000 EUR. Става дума за жилища и къщи ново строителство на територията на цяла Испания. Най-евтиният обект е тристаен апартамент в провинция Толедо. Цената му е 23 610 EUR, Повечето офертирани жилища не надвишават 50 000 EUR. Те са разположени в Толедо, Авил, Валенсия, Ларид, Мурсия, Саламанка и Самор. По добре да си купя в Испания отколкото в мизерна София с надутите цени.

26

Мен

преди 2 години

Яко си противоречите в две последователни изречения - Манастирски ливади, Кръстова вада и Витоша са квартали без инфраструктура, без улици и тротоари, без достъп до транспорт или парк, с вечно задръстени разбити кални "улички" с безразборно паркирани коли. Половината сгради са с наводнени мазета.

25

Анонимен

преди 2 години

Вечната понеделнишка статия за имоти и ръстове се превърна във понедалнишко, вторнишка. Не ни занимавойте с глупости. Не е време за имоти. 52 седмици в годината ще ви оплювам. До следващия Понеделник

24

Бай Тошко

преди 2 години

Я брокерите кажете цифрите за третото тримесечие. Какво става? Нещо това тримесечие не ви кефи май? Балона спихва. Стигаме платото?

23

Анонимен

преди 2 години

"Манастирски ливади, Кръстова вада и Витоша, но и кварталите още по-близо до планината като Драгалевци, Бояна и Симеоново...................ХА-ХА-ХА.........изреденитерайони са пивлекателни основно за прУвинциалиститИ !!!Без каквато и да е инфраструктура, пренаселени като Люлин с цени Рим-Виена.....моля-моля !!!

22

builder

преди 2 години

Новото строителство не го хвалете, че не става за нищо.

21

Мъри

преди 2 години

И едни мармоти завиват ли завиват шоколади..

20

неандерталец

преди 2 години

Какво всеки ден започнаха да излизат статии как се търсят имоти и цените летят?! В същото време се пише, че заради пандемията бизнесите западат, най-бедни сме в ЕС. Нещо не ми се връзват нещата. Със сигурност има прислойка от богаташи, които купуват каквото си искат, но само за тях едва ли има нужда да се пише в медиите.

19

до Бам

преди 2 години

3000 евр/кв...Купувай го веднага, колега. Утре може да падне драстично. Така старшината в казармата ни караше да чистим снега преди да се е стопил. Една нощ изринахме плаца по двойки с кушетките...и на сутринта наистина се беше стопил...Добре, че успяхме да го изринем навреме..

18

Бам

преди 2 години

Има ли други хора които също търсите жилище? Какви са ви впечатленията? Аз търся в София център и почти не се намират оферти за под 2000 евро/кв, който да не се прилапат веднага. Вчера бях на оглед за жилище близо 3000 евр/кв ... поне това е готово за нанасяне.

17

Анонимен

преди 2 години

Колега , ако имам 50 хил. евро под възглавницата може да се замисля за имот, но не е моя случай, имам едни 5 хил за зор-заман и мнозинството от хората са на тоя хал, така че няма какво да правиш

16

Скорошен купувач

преди 2 години

Колкото и да не ви се вярва, имотите се продават като топъл хляб във всяка част на България.

15

Алеко Калеко

преди 2 години

Дръжте си парите под възглавницата и като се вдигнат цените на всичко, след половин година сте ги загубили

14

Анонимен

преди 2 години

София е пълна със спекуланти,купили на зелено и обзавели с най евтините материали,чакащи да удвоят печалбата си,това обаче ще им изиграе лоша шега,защото енергийната криза няма да спре скоро и банките извън България почнаха вече да вдигат лихвите.

13

:)

преди 2 години

най-вече инвестии в реклама, нали? Онзи ден пак имаше една такава реклама.

12

Анонимен

преди 2 години

Тези ще се увеличават...така се почва ..."Около 10% от продавачите се разделят с имота си заради необходимост от пари."🙂🙂🙂