573

Анонимен

преди 2 години

Ами потвърждават се думите на Борисов! Днес 5 000 заразени и над 200 починали. Хак ви е!

572

Случаен минувач

преди 2 години

Математическа теорема: Всички военни са ***. Доказва се чрез опровергаване на отрицанието й. Нека допуснем, че в множеството на военните има 1 умен елемент. Той ще спазва устава, но понеже е умен, неминуемо ще попита колегите си: Другари, защо ходим с униформи по улиците? След което ще бъде изключен от множеството на военните за обсъждане и неподчинение на устава и множеството на военните ще се състои пак само от *** елементи. Теоремата е доказана.

571

Диана

преди 2 години

До ттт Без общи приказки, БСП! Кажи кое точно е налудничавото и болното на мозъците, използващи собствените си ресурси? Точно болните БСПарски мозъци не могат да мислят, а чакат какво ще им спусне БСПто, че да се развихрят...Ако не сте ***, тези, които все още се застъпвате за БСП сте определено или престъпници, закриляни от майката-партия или БСПари, или част от тази престъпна шайка БСП, страхуваща се от справедливото възмездие, мачкащи другите за да не ги смачкат тях за безобразията им

570

dd

преди 2 години

Пълен та'ак, е цялата работа. Накрая ще се прегърнат и ще опоскат кво е останало.Ама за пред народа големи врагове, ама в ресторантите около народното събрание, ядът и пият заедно и оправят процентите - кой колко и от къде.Ай сиктер бе

569

Сатана

преди 2 години

Я кажи какво направи с крадените 1,4 млар. от здравната каса, твоето слънчев, Дянков!

568

ттт

преди 2 години

Налудни,болни мозъци все още говорят хвалебствия за престъпната герберастка организация, и за банканския шебек.Отидете на психиатър.

567

Диана

преди 2 години

До Анонимен672 Не може една "опоскана" държава да влезе в чакалнята на Еврозоната. Дори скапаните ви служебни правителства БСП не откриха никакви проблеми в държавата извън остатъците от прехода, а некадърните бизнесмени трябва да си ходят-не по вина на Бойко, а по вина на пазарната икономика..Представям си какви бизнесмени са бюрократичните БСПари на буквата и точката - просто хора използващи накраденото за бизнес и свалящи по 10 кожи от гърбовете на работниците си..Такива не работят!

566

Анонимен

преди 2 години

С трите си кабинети опоскахте държавата; с Каскета и спецпрокурорите иззехте печелившите бизнеси от търговци, които не са ви ближни и ги предадохте на хора от вашето обкръжение, напълнихте държавната и общинската администрация с гербери, спецполицаите и жандармеристи пребиха младите хора през юли и септември по твоя заповед, пожарникар!

565

Диана

преди 2 години

До Анонимен670 Ако за теб кражбата се състои в изразходването на парите по предназначение, може и да си прав! Наистина за БСП парите не трябва да са изразходвани , да има пътища, самолети, снировки, енергетика, а трябва да са калкулирани в разни бумаги. Щом не са калкулирани, разписани и подпечатани, значи те са окрадени! Нормално за БСП! Те така крадат - всичко е документирано, но никакъв продукт! АЕЦ Белене я спряха БСП, сме.ш.ни.ко! Още преди много години след като дори правихме референдум

564

Анонимен

преди 2 години

Окраде газопровода,магистралите,стиропорните санировки,АЕЦ,самолетите....всичко което го няма а сме го платили се нарича "откраднато"

563

Диана

преди 2 години

До Възмутен DE Я кажи нещо конкретно, см.еш.ни.ко! Какво ти е окрал Бойко, че толкова го мразиш или просто не те е оставил да се накрадеш на воля, БСП?! Докато такива нагли и безочливи хора като теб не си отидат от политиката, винаги ще бъдем зле...Само мръсотии, само злоба и алчност има в душите ви - нищо не става от хора като теб, предани на сляпото и глухо полуумряло БСП...Вие сте също без очи и уши, знаете само тоягите на БСП, с които да съсипвате всеки и всичко до което се докопате. ВЪН!

562

СРАВНЕНИЕ

преди 2 години

Единия прави коремно възлизане,другия- за 10 г.при три мандата се построиха 506 км магистрали; Единия- вдигна юмрука,другия-вдигна 2 пъти доходите на хората и 2 пъти БВП на страната за 10 г.; Единия-прави 50 лицеви опори в минута,другия доведе БГ в предверието на Еврозоната; Единия- при служебния му кабинет за 4 дни умряха от КОВИД-19 400 българи,при Другия-толкова за целия октомври лани..КОЙ КАКВОТО МОЖЕ- ТОВА ПРАВИ.......

561

Диана

преди 2 години

Според мен, Бойко се заблуждава жестоко - БСП няма да правят пълзящ преврат ако не искат управлението! Още повече, че това, което разкри Костов за икономическото състояние на страната, не съвпада по нито един пункт с "реалността" в която ни поставя БСП днес, в изсмуканите им от пръстите и манипулирани измислени кризи..Това са "кризи", целящи ново ограбване на народа с повишаване на цените изкуствено! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

560

Възмутен DE

преди 2 години

До *до 640*-човече, пий си хапчетата редовно, или смени доктора! (колкото и да се пънете да хвалите тоя ***.а.к и крадец) той повече власт НЯМА да види! Дано го тикнат зад решетките, където му е мястото! Дано си спомня чешкия затвор!

559

661 идиот

преди 2 години

Смачкан каскет някой ден ще правя, ти прави на каскетите партия или на тиквите, каквато искаш партия, партия на рапоните, партия на *** и тнт

558

Анонимен

преди 2 години

Другарят Борисов,дето беше охрана на другарят Тодор Живков,добре се е научил от него да вика:''Дръжте крадеца''.Милиарди отмъкна,задържаше цените на ток и газ с негови хора назначени от него там,и сега тръби,че Радев и служебното ги вдигат.Е има ли по-нагъл комунист от тоя Борисов?!

557

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

От нормална държава станахме територията на живите мъртви, народа няма какво да яде и вместо престъпници политици и олигарси да са в затвора, с отнети крадени средства и имоти те са на свобода и говорят, от липсата на това какво да се яде и работи, народа дори не може да емигрира, всички станаха живите мъртви окрадени от шайката, всички нормални държави получиха безусловен базов доход, намалена работна седмица, шкаф, и тнт но не и в България пандемия без край е това, няма край глад мизерия

556

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

В тая държава има 1 2 милиона от "живитемъртви", трайно безработни нерегистрирани в бюрата по-труда, които не получават безусловен базов доход, намалена работна седмца, швейцарска мрз и тнт пенсионери 2 милиона с пенсии 300 лв , работещи, учащи с заплати до 1000 лв , Борисов нещо да направи няколко години в тая пандемия, нищо не направи ние сме живитемъртви, емигрирайте скоро няма да създадем партията на безпартийните, а народа няма да гласува за сегашните партии който може да емигрира

555

Анонимен

преди 2 години

С 214 починали, за които ще се съобщи след няколко часа и тук, Радев и Кацаров са ни докарали не до тъмночервената, а до тъмнокафявата зона. Борисов е прекалено голям оптимист за последиците от работата на тия двама другарЕ, ще става още по-зле.

554

Анонимен

преди 2 години

До do640 Тоя *** ако беше умен ,нямаше дя се снима с иконите на камината / САМО ТАКЪВ ПЛИТКОУМНИК ,МОЖЕ ДА КИЧИ ИКОНИТЕ НА КАМИНАТА /нямаше да го снимат разплут на кревата ,нямаше да има снимки на Чивас Регал ,пистолета ,камо ли пачките и златото . Да лъже като на световно ,едно сутрин ,вечерта друго ,ама така е като е ,,Партия Карлуково ,,Жалък пияндурник и крадец .