18

Боби

преди 2 месеца

До Джо__ Ех експерте. Намалява населението ... Само паспортите които РФ е раздала в ЛНР и ДНР до момента са над 600000 за последната година и подпечатват нови с ускорени темпове. Скоро Украинското ВСУ ще почне да убива местни с РФ паспорти и ела че гледай какво ще стане. По международнто право Русия може без мандат от СС на ООН Да влезе и буквално да ИЗТЪРБУШИ Украйна. Ако не замръзнат тази Зима естествено или по-вероятно да замръзнат, разбунтуват се и след това се присъединят към РФ както Крим

17

Анонимен

преди 2 месеца

Досега всяка една вълна е по-жестока, напук обаче нашата фирма си взе сгарада за 50 млн. ойро и ни викат на 50% без маси да рабтим. Явно ги гризе съвестта за нарпазно изхарчерните парички.

16

Анонимен

преди 2 месеца

От началото на 2022 г. размерът на пособието по уходом за ребьонка ще се повиши до над 31 000 рубли.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Джо, от началото на 1022 г. размерът на пособието по уходом за ребьонка ще се повиши до над 31 000 рубли.

14

Боби

преди 2 месеца

Напишете в Гугъл(Министерството на "Истината") "ковид индия" ще получите една графика с един голям пик 390000 заразени средно за 7 дни. Индия е милиард и кусур население. Днес е 18000 на седмична база и тенденцията е за намаляване. Е как така Държава с Масова Мизерия, без канализация дето само какво не си се сетил това не са изхвърлили в реките, Ваксинация под 20% и т.н. Се бори успешно с Ковид? Ами тайната е че разрешиха един препарат да се ползва, който се ползва и при животни... а СЗО не ще!

13

не разбрал

преди 2 месеца

При 144 милиона население, дали е антирекорд?!

12

Джо

преди 2 месеца

Населението на РФ е 144 млн и намалява.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Нямат проблем руснаците, там да гинат с милиони им е навик, не им прави впечатление, манталитет.

10

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 9 Брей, виж ти какъв голям конспиратор сме си имали тук. Даже и на Путин му дърпат конците от Запада. Логика нула, но е важното, че си "биг брейн". :))))

9

Demonaz

преди 2 месеца

С население около 160 милиона мужика то всеки ден го пишат рекорден по наще сайтове,но как така ? 990 при такова население те от соли за вана и самагон умират повече.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Руските болни - най здравите болни на света. За родину, за Путину.

7

Анонимен

преди 2 месеца

"Путин кога пак ще обяви разпадането на гнилия Запад?" - като от запада му заповядат , тогава. И той като наш Радю и Мутрата, пък и на теб ви дърпат кончетата.

6

анонимен 7

преди 2 месеца

Матросовци,винаги дежурни на амбразурата защитават на живот и смърт руското блато.

5

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 3 "В Англия са по 45 000 на ден, ама ни ги давате за пример." Брех, ама как си замълча колко жертви имат, а? :))) Хотрата сврака, сега ще се наденеш: там имат 57 жертви, срещу почти 1000 за руснаците. Хммммм.

4

A

преди 2 месеца

И при тях има много антиваксъри като при нас, съответно смъртността също име висока тази вълна. Явно сме по-близо по акъл до братушките, отколкото до европейците.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Путин кога пак ще обяви разпадането на гнилия Запад?

2

Нас не догонят

преди 2 месеца

Четвърти сме в света и съвсем скоро ще станем трети по умрели на милион. Братушките са слаби водки.

1

наблюдател

преди 2 месеца

Рекордите и антирекордите са точно затова - да се подобряват. Спрямо 6.5 милионна България с над 3200 случая на ден 34 325 случая за 145 милионна Русия са два пъги по-малко на 100 000 души.