28

sd

преди 2 години

руснаците са проклятието на света- изчадия на ада. да се затрие семето им!

27

Анонимен

преди 2 години

на кой му дреме дали българина мре от ковид,даже на антиваксърите им е все тая.

26

Анонимен

преди 2 години

Общото между нас и Русия е манипулирането на хората и изкривяването на информацията, за жалост демокрацията не ни спаси.

25

А във Великобритания

преди 2 години

Отчетоха над 45 000 за ден, при над 75% ваксинирани напълно и над 4 000 000 трети дози пфайзер, имат и нов рекорд на смъртност. Но това не е новина,защото ще е антиреклама на ваксините, нали? Защо никоя медия не пише за протестите в цяла европа, та дори и в Швейцария срещу зелените сертификати, които скоро ще въведат и при нас?ЗАЩО?

24

Тролчо

преди 2 години

Русия е с 25 пъти повече население. Т.е. при 1000 умрели там, тук трябва да са 40. А са 98. Т.е. - ваксината Спутник е на практика ПОНЕ 2 /два/ пъти по-ефективна от западните, с които ние се ваксинираме и ги плаща държавата, т.е. от нашия джоб. Всеки български гражданин има право да съди ЕК и ЕС, ако се разболее или ако пострада бизнесът му.

23

Solar Power

преди 2 години

Боби, тайната е слагаш си пфайзер и в 90 процента си предпазен от тежко каране най вече ако си над 70 години. Всичко останало е руска рулетка. Ето и друго инфо. В Русия 1000 починали средно на ден тук по 100. Някой да сметне населението на двете държави :)

22

Анонимен

преди 2 години

Тия явно няма да се спрат - сигурно и след 10 години ще четем едни и същи прос.тотии - и след 10 г ще са също толкова верни, колкото и сега. Явно ще трябва сами да се снабдяваме с информация от алтернативни източници. Аз лично чета блогове на хора, които живеят в съответните държави и за Канада казаха, че лъжат и за Австралия. А пък аз имам доста колеги руснаци и едната даже миналата седмица си беше там и каза, че по новините пишат пълни глупости. Тая стъкмистика идва от фалшиви тестове.

21

Джо

преди 2 години

Работата е сериозна - главният русоробб Боби е на амбразурата, като матросовец. На всички отрепляци по света да раздадат руски паспорти, все ми е тая.

20

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Вчера само за Сърбия разтовариха 250000 дози.." Нали сърбите го произвеждаха, защо им е да внасят от Русия, като имат предостатъчно и да се боцкат и да продават. Омазаха се жестоко таваришите с лъжите. Жестоко.

19

Анонимен

преди 2 години

До Боби Абе, ти беще изчезнал, явно докато радевите разберат, че си от техните си имал зор и сега пак на държавната трапеза а? Какво става, като се смениха началниците започнаха ли да ти намират работа или още смучеш от даннъците ни? Иначе виждам, че вече съвсем си отнесъл плувката и вече говориш за руски тероризъм на държавно ниво! А че руското население намалява - намалява, даже и руснаците не го оспорват. Само ти си се хвърлил да закриваш амбразурата!

18

Смях !

преди 2 години

Приятели от Русия ми казват съвсем различна информация ! Да се чуди човек, нашата Медия ли лъже или Руснаците лъжат нашата медия ??

17

Анонимен

преди 2 години

Пустиняк, до края на 2021 г. Русия ще произведе шестата своя ваксина срещу коронавируса. Тя ще е срей и ще се нарича "Мир - 19".

16

Пустиняк

преди 2 години

Дека им е Спутниkо V.

15

Анонимен

преди 2 години

Досега всяка една вълна е по-жестока, напук обаче нашата фирма си взе сгарада за 50 млн. ойро и ни викат на 50% без маси да рабтим. Явно ги гризе съвестта за нарпазно изхарчерните парички.

14

Анонимен

преди 2 години

От началото на 2022 г. размерът на пособието по уходом за ребьонка ще се повиши до над 31 000 рубли.

13

Анонимен

преди 2 години

Джо, от началото на 1022 г. размерът на пособието по уходом за ребьонка ще се повиши до над 31 000 рубли.

12

не разбрал

преди 2 години

При 144 милиона население, дали е антирекорд?!

11

Джо

преди 2 години

Населението на РФ е 144 млн и намалява.

10

Анонимен

преди 2 години

Нямат проблем руснаците, там да гинат с милиони им е навик, не им прави впечатление, манталитет.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 Брей, виж ти какъв голям конспиратор сме си имали тук. Даже и на Путин му дърпат конците от Запада. Логика нула, но е важното, че си "биг брейн". :))))