38

sd

преди 2 месеца

руснаците са проклятието на света- изчадия на ада. да се затрие семето им!

37

Анонимен

преди 2 месеца

на кой му дреме дали българина мре от ковид,даже на антиваксърите им е все тая.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Общото между нас и Русия е манипулирането на хората и изкривяването на информацията, за жалост демокрацията не ни спаси.

35

А във Великобритания

преди 2 месеца

Отчетоха над 45 000 за ден, при над 75% ваксинирани напълно и над 4 000 000 трети дози пфайзер, имат и нов рекорд на смъртност. Но това не е новина,защото ще е антиреклама на ваксините, нали? Защо никоя медия не пише за протестите в цяла европа, та дори и в Швейцария срещу зелените сертификати, които скоро ще въведат и при нас?ЗАЩО?

34

Тролчо

преди 2 месеца

Русия е с 25 пъти повече население. Т.е. при 1000 умрели там, тук трябва да са 40. А са 98. Т.е. - ваксината Спутник е на практика ПОНЕ 2 /два/ пъти по-ефективна от западните, с които ние се ваксинираме и ги плаща държавата, т.е. от нашия джоб. Всеки български гражданин има право да съди ЕК и ЕС, ако се разболее или ако пострада бизнесът му.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Русия и България са едно и също нещо.Еднакво не умни хора.Но при тях явно са по-добре нещата.Те са 140 милиона,а ние сме 6,7 милиона.Ние сме 22 пъти по малко.Т.е у нас е много по зле.Ние имаме 3000×22=66000.На практика те са повече от два пъти по-добре от нас.

32

Боби

преди 2 месеца

До Solar Power__ Аз на втория ден от ваксинацията си сложих Астра-Зенека. ХОРИЦА има 3 вида ваксини - Класика: Умъртвен вирус (Предлага се само от Китайска компания - не е сертифицирана разбира се) - Изкуствен Вирус: Спутник В и Астра-Зенека - Аз съм за тази технология. ИИИ РНК Ваксина: Файзей майзер и т.н. - Въпрос за МИЛИАРД $ само от една РНК последователност ли се генерира антитялото или са повече? Защо ползваме само една РНК молекула, защо не 3 примерно - Въпрос за МИЛИАРД $

31

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен __ "Нали сърбите го произвеждаха, защо им е да внасят от Русия" __ Сърбия получи лиценз за производство. Дали се е намерила компания за производство е отделен въпрос. А последното което чух за Спутник В защо не се допуска на запад... Защото производителя на ваксината не е сертифициран по западните стандарти... Боже Боже какво ли ще измислят след това? Запада да сертифицира производството на нов оригинален продукт при разработващия го производител??? Измислих песен, Нямаш сертификат..

30

Solar Power

преди 2 месеца

Боби, тайната е слагаш си пфайзер и в 90 процента си предпазен от тежко каране най вече ако си над 70 години. Всичко останало е руска рулетка. Ето и друго инфо. В Русия 1000 починали средно на ден тук по 100. Някой да сметне населението на двете държави :)

29

Анонимен

преди 2 месеца

Тия явно няма да се спрат - сигурно и след 10 години ще четем едни и същи прос.тотии - и след 10 г ще са също толкова верни, колкото и сега. Явно ще трябва сами да се снабдяваме с информация от алтернативни източници. Аз лично чета блогове на хора, които живеят в съответните държави и за Канада казаха, че лъжат и за Австралия. А пък аз имам доста колеги руснаци и едната даже миналата седмица си беше там и каза, че по новините пишат пълни глупости. Тая стъкмистика идва от фалшиви тестове.

28

Джо

преди 2 месеца

Работата е сериозна - главният русоробб Боби е на амбразурата, като матросовец. На всички отрепляци по света да раздадат руски паспорти, все ми е тая.

27

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен__ Ано Умни, Отварям ЕСГРАОН и питам колко живи собственици на Български паспорти има? 8300000 ако искаш може и точната цифра да ти извадя към вчерашна дата. Обаче толкова ли живеят в България? Само старите турски изселници на които се изплащат обезщетения са над 400000, сещаш се че и децата им няма да се откажат от Европейски паспорт с Българско гражданство нали? Колко постоянно са се преселили в Чужбина и колко реално живеят в България?РФ раздава от 50000 до 700000 паспорта годишн

26

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен "Важното че газта поскъпва и другаря Путин лети. Иначе обикновенят руски raлош да мре." __ ЕТО ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ __ 1. 20$ за Мегават е цената в Русия за електроенергията. 2. ЕК нареди да не се сключват дългосрочни договори за ГАЗ и НЕФТ - само борса - е те ти Булка Спасов ден цената скочи над 1600$ за милиард кубометра. 3. Дългосрочния договор за Германия(непослушала ЕК) е за 400$. 4. България също има два дългосрочни договора с РФ и Азербейджан

25

Анонимен

преди 2 месеца

До Боби "Вчера само за Сърбия разтовариха 250000 дози.." Нали сърбите го произвеждаха, защо им е да внасят от Русия, като имат предостатъчно и да се боцкат и да продават. Омазаха се жестоко таваришите с лъжите. Жестоко.

24

Анонимен

преди 2 месеца

До Боби Абе, ти беще изчезнал, явно докато радевите разберат, че си от техните си имал зор и сега пак на държавната трапеза а? Какво става, като се смениха началниците започнаха ли да ти намират работа или още смучеш от даннъците ни? Иначе виждам, че вече съвсем си отнесъл плувката и вече говориш за руски тероризъм на държавно ниво! А че руското население намалява - намалява, даже и руснаците не го оспорват. Само ти си се хвърлил да закриваш амбразурата!

23

Смях !

преди 2 месеца

Приятели от Русия ми казват съвсем различна информация ! Да се чуди човек, нашата Медия ли лъже или Руснаците лъжат нашата медия ??

22

Анонимен

преди 2 месеца

Важното че газта поскъпва и другаря Путин лети. Иначе обикновенят руски raлош да мре.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Пустиняк, до края на 2021 г. Русия ще произведе шестата своя ваксина срещу коронавируса. Тя ще е срей и ще се нарича "Мир - 19".

20

Боби

преди 2 месеца

До Пустиняк___ Вчера само за Сърбия разтовариха 250000 дози... Произвежда се и се ползва по света само в "Западните и Правилните" страни е забранен... А да и у нас е забранен защо ли?

19

Пустиняк

преди 2 месеца

Дека им е Спутниkо V.