32

Анонимен

преди 2 години

Ами те Полша и Унгария затова се бунтуват и са на ръба на екзит от ЕС. Ако не им докарат нова индустрия и ги опустошат немците ще имат мизерия на източната си граница. Не може да *** сам и на съседа нищо и да обикаляш целия свят в търсене на бедни страни без профсъюзи и ниски данъци. А инак на приказки- чудо!

31

наблюдател

преди 2 години

И аз го местя.

30

КрасенК

преди 2 години

България - "Мароко на Балканите!"

29

Шах

преди 2 години

Отпадъците от Африка идват в България за ; преработка; .там не замърсяват .

28

Анонимен

преди 2 години

Дори Мароко е по напред от "интелигентската антиваксърска" България.

27

Скс

преди 2 години

Кажете истината - защото там не се спазват трудовите закони, защото правата на човека са занижени, и защото плащате жълти стотинки на работниците.. защото корупцията там е в реда на нещата, и защото всичките отпадъци от дейността безконтролно и ненаказуемо могат да се изхвърлят някъде си в Африка, тъй като на никой не му пука, нали? Така построихте държавите си - с роби, така градите и държите на командно дишане индустриите си - с роби. Но иначе подписвате зелени сделки и учите света на морал...

26

ГОЧО

преди 2 години

Аха там ще им плащат с банани! И на Антарктида да направите заводи пак ще фалирате, щото не може една кола със себестойност 5-10 000 да се продава за 50-100 000. А за качеството да не говорим, едва изкарват 100 000 км и ресурса на автомобила свършва.

25

Христо Христов

преди 2 години

Радев отново излъга ... кога ще ги стигнем мароканците....

24

Анонимен

преди 2 години

"Румънската" баничарка която карам в момента е произведена в Мароко. Същата фабрика произвежда за Европа всичко каквото и поръчат БМВ, Ауди, Рено, Нисан. В Мароко е много по-трудно да бъдат проследени счетоводните документи, докато Макрон иска единно счетоводство и данъци в ЕС, особено за приелите еврото. Така скрито се подпомагат печалбите на френските и германски производители на автомобили. При нас и в Румъния и Полша все още има европейски фирми, единствено защото не сме с евро.

23

Христо Христов

преди 2 години

Ко стана с лъжите на плевнелиев?

22

Христо Христов

преди 2 години

Естествено! Всеки читав бяга от ЕС. Само мошениците и некадърниците живеещи на субсидии, раздавани им от приятели в Брюксел стоят тука.

21

Анонимен

преди 2 години

Боко сикаджията тъкмо да уреди завод на фолксваген и те бягат към Африка. Но видимите резултати са си видими.

20

Анонимен

преди 2 години

Ай, честито, както се казва! Онези нарисувани Ел коли на Котето, ще потеглят от пирамидите или друг пясъчник, но не и от нас! Една лъжа повече на негова сметка, резултатът в негова "полза" нараства, трябва да се "наваксва"!

19

69 ти набор

преди 2 години

Нас кво ни бърка дали от Марсилия или от Мароко ще е рендето- същата сглобка ,щом ще е с 10к по евтина що не. Така или иначе пара от там пак ще идва в ЕС за песнии на старите хора , ама младите де ще се пенсионират не знам ....

18

Айгъров

преди 2 години

Теа на снимката са Корейски ва

17

Мюмюн Инджинера

преди 2 години

Някой да знае какво стана с Фолксваген?Седя си на поляната край Измир и още чакам.

16

първи сме

преди 2 години

Кирчо дялка електромобил в БГ а Слави дърви ракета за македонец.

15

ЦИНИК

преди 2 години

И ний у наше селу си иааме фабрика за превозни средства. Пенчо магарето и брат му праат талиги. Ама убаву ги праат таквози,напрау ги рисуват. И колелатъ от автомобилни гуми дъ съ не чува ко одиш дъ крадеш нящу.

14

Бай Иван

преди 2 години

Японските корпорации отдавна са проумели, че за да печелят трябва да завъртат парите и стоките през работниците си - работят, купуват от тях всичко от което имат нужда от ... до. А тия лакомници искат да произвеждат на Луната и ние само да им плащаме прескъпо.... но така излиза сметката

13

пецата

преди 2 години

средната заплата в буркина фасо е 164000 CFA= 490 лв в мароко МИНИМАЛНАТА е 310 $ то по добре да се местя в африка, поне ще спестя от ток