60

Анонимен

преди 2 години

Някой да каже на Фигуранта и *** му да спрат промяната :) Не да я продължават, ами да я спрат, че стана страшно. И какво ги чака януари, не ми се мисли :)

59

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията,цените на тока и парното,и водата трябва да са теми номер 1 по всички медии.

58

БАС

преди 2 години

Ловя Бас че Цените на Храните ще Паднат .Лошо се очератава с цените на Тока , Газта , Дървата и Пелетите - Там САЩ водят Война срещу ЕС и Народа и . САЩ искат да сложат Ръка върху Доставките на ГАЗ и ТОК в ЕС , чрез Хакери на Борсата в Лондон .Но мисля че Европа ще се справи и ще се намалят Цените и ще се вдигнат Заплатите - Европа няма да Умре от една Борса . Европа е Трезва и не се подава на Спекулации на Хакери в Интернет - натискаш Бутон и ставаш Милионер през Нета .

57

анонимен

преди 2 години

Спирам да ям!

56

Алллоооо

преди 2 години

Кой смята тука... до нес цените се вдигнаха с 30% , а от тук нататък само с 7%... грубо сметнато значи от май до декември приблизително 40%. Някой учил ли е математика? погледнете какво става в магазините... РР ни докара до тука , и казва : не яжте , правете лицеви опори...

55

Анонимен

преди 2 години

ДО 57 НИЩО НОВО -__ НИЩО НОВО, ЩОМ ДОН БАНКЯЛОНИ КОПАЛ НИВАТА И ОТГЛЕЖДАЛ *** КАРТОФИ - НИЩО НОВО. НА КАКВИ ПАРИ СИ КАРТОФЧЕ?...

54

Анонимен

преди 2 години

ТАКА НАРЕЧЕНЕТА ДЪРЖАВНА КОМИСИЯ ПО СТОКОВИТЕ БОРСИ И ТЪРЖИЩАТА, ДЪРЖАВЕН КОМИТЕТ ПО ЦЕНИТЕ ОТ СОЦА ЛИ Е, ЧЕ ДА ОПРЕДЕЛЯ КАКВИ ЩЕ БЪДАТ ЦЕНИТЕ В БЪДЕЩЕТО?!! БРАВО, БРАВО САМО 7 ЛЕВА... ????????

53

реалист

преди 2 години

До БСП По-страшно от сега беше само през 96-97г,ама като си комунист не разбираш

52

БСП

преди 2 години

Важното е, че ГЕРБ не са на власт!! Ако те управляваха сега щеше да е още по-страшно!

51

протестър

преди 2 години

"Младите и умните" се върнаха по Европа сега народа ще им плаща дивотийте и погромите.

50

Е не се ли научихте,

преди 2 години

при *** прошка за народа няма - пипнат ли властта започва дране на народа , Луканов, Виденов и станишевата-дпс , зима - и сега Радева. Народната памет е къса и затова страдаме

49

Анонимен

преди 2 години

Фигурант Злобен Радев, БСП (Болни Стари Пачавретини) и най-новия проект на ул. Козяк-българското ККК (Киро Канадеца и Кокорко) ще се погрижат след изборите да добавят една кръгла нула зад 7-та! Ей така, щото продължават промяната!

48

Е нали искахте

преди 2 години

промяна - на ви промяна, другари и протестъри - хляб , ток, олио , газ, парно, транспорт, месо - всичко нагоре при некадърното управление на протежето на Решетников и зелените му чорапи , честито, разграждат държавата!!!

47

Nik

преди 2 години

Абе друго си е да направиш от раз 50 лицеви опори. Няма нищо лошо в тези 7% инф. важното е сутришната физарядка да е ободряваща. Една Радева зима ли ще ни оплаши, божее едно време какви зими имаше! Румбата е гОлем пРезидент, аз му се кефя, дори и две поредни Радеви зими да изкарам, пак много ще му се кефя! Питам, кой друг държавен глава може да направи 50 от раз, ей нашия ще ги бие с една ръка тия Макрончета, Джонсанчета, пак Ердо само като го погледне и ще си седне на мястото! Слава на Румбата!

46

12345

преди 2 години

До .!. Преди 9-10 месеца хляба ми беше 1 лв.! Сега същият хляб е 1,75 лв.А казват,че цената му ще се покачва!??? На къде повече,господа управляващи????Кога ще проявите малко поне съвест спрямо обикновените граждани??? За Вас изборите са най-важни,нооо...на нас хляба и отоплението са ни от първа необходимост! Забравили сте , нали????

45

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

44

реалист

преди 2 години

За един месец всичко поскъпна с 20-30% вие ми говорите за някакви 7% до края на годината!!!А СРАМ,ДЕ!!!!

43

Бай Тошко

преди 2 години

Радевата зима иде ...Само да не вземат да ни направят милионери всичките като при Виденов преди. Милионери, ама хляба 10 хиляди лв бройката беше.

42

НИЩО НОВО!

преди 2 години

НАПЪЛНО ЛОГИЧНО Е ПОСКЪПВАНЕТО НА ХЛЯБА, МЛЯКОТО, МЕСОТО И НА ОСНОВНИТЕ ХРАНИ, НАЛИ ФИГУРАНТЪТ И СЕЛСКИТЕ МУ МЕТЕЖНИЦИ ИСКАХА ПРОМЕНИ. ЕТО ВИ ПРОМЕНИТЕ, КОИТО МЕТЕЖНИЦИТЕ ПОСТИГНАХА. НИЩО НОВО, ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ МИЗЕРИЯТА И НИЩЕТА СЕ ПОЯВЯВАТ ЩОМ КОМУНИСТИТЕ ЗАВЗЕМАТ ВЛАСТТА И ПОЛИТИЧЕСКИ НЕВЕЖИТЕ ГИ ПОДКРЕПЯТ.

41

хп

преди 2 години

Аха, 7%..., спокойно може да ги умножите на 2.