52

Анонимен

преди 6 месеца

Колко пъти, г-да журналисти, е превишена пределно допустимата концентрация ПДК на азота от двете аминогрупи NH2 на карбамида и на какво разстояние от мястото, на което той беше заседнал на скалите до Камен бряг? Това напишете, а не лакърдии от "1001 нощ"!

51

Анонимен

преди 6 месеца

Айде сега всички служби дето бездействат на почивка до кофаба да се изчипкат!

50

ПЕНКО

преди 6 месеца

КОЙТА ИМА ПАРИ ДА РИСКУВА И ДА СЪЗДАДЕ ФЕРМА ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА МИДИ ОКОЛО ТАНКЕРА . МОЖЕ ДА ДОСТИГНАТ ЗНАЧИТЕЛНИ РАЗМЕРИ И ДОБРИ НА ВКУС !!!

49

Анонимен

преди 6 месеца

Магьосниците от служебното правителство превърнаха кораб в подводница.

48

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 53 Не е проблема в техниката, а в решенията. Техника имаше, или щеше да има, ако имаше решения. Всъщност абсолютно всичко беше по-добре, от това, което става в момента с този кораб.

47

Анонимен

преди 6 месеца

Боко какво ви е виновен пък на вас, избрахте си мутра, получавате мутра :))) Къде е "контра-адмиралчето", немат техника никаква, обаче "контра-адмирал".......хахахахаха :)))

46

Анонимен

преди 6 месеца

До До Prima "Какво ти е виновна Радев, *** кокошко?" Като за начало конкретно под тази статия, за престъпното бездействие на служебното му правителство!

45

Анонимен

преди 6 месеца

Лятото, като се изпикая в морето и около мен има замърсяване в пъти над нормата. Ама не го мерят

44

Анонимен

преди 6 месеца

Баце да каже защо продаде за скрап и последния ни спасителен влекач Перун ,а не инвестираха да се отремонтира. Не да реве сега Радев туй че унуй че...

43

Анонимен

преди 6 месеца

Нищо бе мога да разбера. Един ден имало замърсяване, следващия няма. Един експерт излиза и говори на цял народ че няма опасност, после излиза друг и казва че морето е обречено на еко катастрофа. И така 30 дена вече. Какво правим или аман от експерти.

42

Варненец

преди 6 месеца

Точно при комунизма имахме специалисти и кораби за спасяване при корабни аварии. Демокрацията унищожи /почти/ всичко. ЛГБТ-мислещите нищо не знаят, само папагалстват. Питайте старите капитани!

41

Словянин

преди 6 месеца

Кой невежа е написал "нитритен азот"? Това е все едно да кажеш водна вода. Няма ли химици в тази редакция или поне да питате някого, който има що-годе знания по химия.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Управляващите некадърници проспаха първите изключително благоприятни десетина дни за предприемане на всякакви операции по разтоварване и спасяване на кораба. Обхванати от пълно безхаберие започнаха да обвиняват кого ли не вместо да се заемат с нешо полезно в случая. Президент, министър председател и министри се скриха вместо да действат адекватно на ситуацията.

39

!

преди 6 месеца

Не разбрах защо с цистерни с големи помпи не го изпомпиха този кораб, който е на 20 м от брега. Срам и некадърност

38

Prima

преди 6 месеца

На кого му дреме. Важното е, че Бойко го няма. Нали, другари? Радев ще направи малко лицеви опори и едно коремно и готово. Като в Русия. Мужжиците умират от глад, пият лосиони да не чувстват глад, излиза джуджето, озъбва се малко, че имат ракети и хората са сити и щастливи. Тука стана същото.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Какво целят като взимат проби, все едно нещо ще се промени... Само с проби не става, досега трябваше да е изтеглен тоя кораб...

36

Анонимен

преди 6 месеца

Генералската хунта на Радев превърна държавата в капитулирала казарма - народа мре, цените растат, "Вера Су" превръща морето в клоака, а юпитата заедно с мутрите ръшнат из банките !!!?

35

Анонимен

преди 6 месеца

малко петно след източена нафта (уж) и се говори за еко проблем. хайде сега се сетете, дето се бяхме съгласили да строим бургас александруполис срещу 50.000 евро на година, руснаците да разтоварват милиарди тонове нефт от кораб на кораб в пристанище бургас и не даваха никакви еко гаранции. а сме затворено море, в което се изливат мръсотии от 7 държави.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Екокатастрофа, икономическа катастрофа, здравна катастрофа, институционална катастрофа, международна изолация - гарантирано от Радев!

33

Анонимен

преди 6 месеца

До ХХ Защото причината за резултатите е същата: некадърност, неграмотност и най-вече, че реалното положение ще попречи на червените да държат властта.