32

Анонимен

преди 2 години

Убития черняк скача на бой първи.Гледайте видеото,джурналята обслужват неолиберални интереси.

31

Анонимен

преди 2 години

Това само показва колко нездравословно и вредно е тичането

30

Защо трябвало

преди 2 години

да го застрелват? В статията пише, че е убит "след пререкание".Интересно, убитият как ли е участвал в "пререканието?

29

Анонимен

преди 2 години

Хубаво ще арестуват някой, ама защо трябва да го застрелват?!? Трима са, да го задържат докато дойде полицията!

28

Преди век

преди 2 години

и половина северняците премахнали робството, но не върнали *** в Африка, (откъдето дедите им били докарани против волята им) за да възтържествува окончателно справедливостта.И на *** все светлозелените са им криви, но защо няма масова ДОБРОВОЛНА тъмнозелена емиграция към изцяло *** Хаити или Зимбабве примерно?

27

Анонимен

преди 2 години

Народът на САЩ спазва традициите си. За чужденеца традициите на САЩ са смешни, но те пазят завета на дедите си. Не трябва да ги съдим. Културата на всеки народ трябва да се пази.

26

Истината

преди 2 години

Има и записи от обажданията на хората до полицията няколко пъти.Полицията не е предприела нищо срещу грабежите и жителите решават сами да се защитават срещу крадците.Тези записи също бяха публикувани.Убийството косвено е предизвикано от бездействието на властите срещу престъпността.

25

Феликс

преди 2 години

Според последното разпореждане в САЩ всички полицай се въоръжават с пейтбол с бели топчици. Според обновената процедура на задържане, подозреваемия се обстрелва обилно с пейнтбол до придобиване на приятен бял оттенък и чак след дова се застрелва с обикновенни куршуми.

24

Истината

преди 2 години

Предните седмици,преди убийството,чернокожи ограбват на два пъти новострояща се къща в това кварталче.Има ги записани на камера.Местните се организират и тези тримата са патрул за опазване на реда.Виждат,че убития бяга,казват му да спре,той бяга още по бързо.Преследват го с пикап и го настигат.Черният скача на бой и го застрелва възрастния бял.Има видео в тубата.

23

Анонимен

преди 2 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО ЧЕРНИТЕ БЯГАТ ПО-БЪРЗО?ЗАЩОТО ТЕЗИ,КОИТО НЕ МОГАТ СА В ЗАТВОРА!

22

Let’s go Brandon

преди 2 години

Съдилищата в САЩ вече работят само за престъпления,извършени от бели.Черните получават амнистия заради цвета на кожата си,под лозунга за Социална справедливост на правителството на Джо Байдън.Кога вестниците ще напишат за този абсурд и многобройните примери ?Например,че в Калифорния грабежи до 900 долара извършени от цветнокожи,автоматично не се преследват и наказват!И това е закон,приет преди 3 месеца.

21

До ?

преди 2 години

Ти *** ли си? Ако чернокожи убият бял значи всички чернокожи трябва да бъдат убивани ли бе? Какво е виновен човекът, че е излязал да бяга? Кое дава право на тия селяни да го застрелват без съд и присъда? По твоята логика сега всички бели трябва да бъдат арестувани, защото тези тримата са извършили престъпление. Мисли преди да пишеш.

20

Невинен тъмнокож

преди 2 години

Такова животно няма

19

Анонимен

преди 2 години

То и на олимпиадите е така - белите са най-добри в стрелбата, а черните в бягането.

18

Let's go Brando

преди 2 години

Нормално все пак говорим за най-развитата страна в света.

17

Анонимен

преди 2 години

Тъмнокож по толерантно ли е от не гър?Защото означава едно и също в края на краищата!

16

очевидно

преди 2 години

Тичането за здраве не винаги е здравословно...

15

?

преди 2 години

А колко невинни бели са убити от чернокожи престъпници? Сред кой етнос престъпленията са най-много?Само чернокожи, ***, гейове и мигранти имат права, а останалите трябва да работят и да ги издържат.Стига вече!

14

Хюго Бос до 13

преди 2 години

При необолшевиките е така. Никога не съм си и представял, че точна САщ ще станат апологети на болшевизма и марксизма.

13

Док

преди 2 години

Задокеанските ни приятели за пореден път преоткриват истина, позната ни от памтивека - белите се добри в стрелянето(Екатерина Дафовска, Весела Лечева), а цветните са добри в бягането(Карл Люис, Бен Джонсън).